هواداران حامد زمانی

گزارش تصویری از جشن گلریزان حمایت از مردم غزه

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

نویسندگان

آخرین نطرات کاربران

p-bagher - چرا چیزی بالا نمیاره من داخل سایت عضوم - 1394/7/17/hamedzamani-mus
الهه - واقعا اهنگ هایی که اقای حامد زمانی خوانده عالی است و من اهنگ هایی که ایشان خوانده را خیلی دوست دارم - 1394/2/21
مدافع حرم(نحن صامدون) - سلام
به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و هفته ی زن و برگزاری جشن ریحانه النبی در کاشان با اجرای زیبای آقای حامد زمانی و حضور هنرمند گرامی داریوش ارجمند در خدمت دوستان هستم و منتظر بازدید شما هستم[گل]
نحن صامدون - 1394/1/26
hamed - مگه میشه کار استاد عیبی داشته باشع - 1394/1/18
فاطمه - خیلیییییییییییییییییییییی قشنگه.h - 1393/12/5
فاطمه - خیلی زیباست ولی کیفیت نداره من با کیفیت بالاشو دارم. - 1393/12/5
بسیجی رهبر - سلام ببخشید اگه میشه متن اعتراض ما رو پا ک کنین ممنون ازتون
در ضمن ما هم مثل بقیه طرفدارای دو آتیشه ایشون (که هستیم ....)
نحن صامدونیم
تا آخرش با رهبر عزیزمون و برادر بسیجی - 1393/11/30
بسیجی رهبر - واقعا آهنگ لبیکشون زیبا بود یعنی همه ی آهنگاشون خییییییلی قشنگه
لبیک یا روح الله
لبیک یا سید علی خامنه ای - 1393/11/30
بسیجی رهبر - سلام خیلی خوش حال شدیم که به وبمون اومدید و جوابمونو دادین . ما طرفدار برادر بسیجیمون بودیم و هستیم چطوری از بچه بسیجیایی که تو مدرسه شون بچه قرتی هارو کنار می زنن تا آهنگای برادر بسیجیشونو سر صف با هم بخونن انتظار دارین که با شایعه ها دست از طرفداری ایشون بردارن منظور ما این بود که چرا طرفدار باید بیاد تو فضای مجازی و بگه که آقای زمانی بعد چهارده معصوم بهترین معلم برای اوناس ؟
وتنها جوابی که به این حرف داده میشه کلمه ی تبارک الله باشه ؟
اون طرف می گفت این قضیه رو خودش با چشم خودش دیده ولی راست می گین اصلا تا چیزی رو که ندیدی نباید اونو باور کنی ولی ما امید واریم که واقعیت نداشته باشه در مورد شایعه های دیگه هم ناگفته نمونه که ما خوب می دونیم که حامد زمانی چقدر مورد توجه رسانه ها و اونور آبیاس . یعنی هر کس که بخواد پرنده باشه تو نگاهشون مجرمه و تا بخواد پر بزنه می کشنش .
اما خب ما حساسیم دیگه .......
واقعا ممنونیم از اینکه به وبمون اومدین و جوابمونو دادین
بازم بهمون سر بزنین ممنون از توجه تون
نحن صامدون
یا علی
پاسخ:نحن صامدون - 1393/11/30
بسیجی رهبر - سلام ! اگه واقعا مردین بیاین تو وبم نظر بدین و چیزی که براتون عرض می کنمو توجیه کنین چون دلم نمی خواد تصویر ذهنی ای که از حامد زمانی داشتم از بین بره .
من و خواهرای بسیجیم که سه تا انقلابی هستیم و می خوایم توی انقلاب نقش مهمی باشیم آقای زمانی رو برادر بسیجی خودمون می دونستیم ولی خب ....
چند وقت پیش از یکی از طرفدارای دو آتیشه ایشون شنیدم که می گفت ( طرفدارای حامد زمانی خطاب به او گفتن که بعد چهارده معصوم پیشوا و مولاشون اونه ) می خوام ببینم آیا درسته که افراد انقلابی مملکت که فقط در حد شعار هستن به یه مادر شهید تو مراسم تجلیل دست بدن ؟ مثل برادر بسیجیمون
شما که منتظر اشاره ی رهبرین و حامی حقوق بشر و لبیک گوی مهدی (عج ) به کجای این دروغا دل خوشین ؟
روز روشن جلوی چشم همه ..... استغفرالله ...... شما دین مردمو چوب کردین و خیلی ببخشید کار ایشون با یه منافق چه فرقی میکنه حال ما طرفدارای واقعا بسیجی مثل حال آقای شهاب حسینیه توی فیلم دلشکسته که فهمید حاج آقای عمامه دار محلشون تکیه بزن برقص راه انداخته و غیرتش اجازه نداد ولش کنه و بره .
اگه با آقای زمانی ارتباط دارین به ایشون بگین حرف مارو
ما تا آخر نحن صامدونیم چه بی حامد زمانی چه با حامد زمانی
ما رهبرمون وپیشوا ومولامون بعد چهارده معصوم امام عزیزمون ورهبر عزیزمونه و لا غیر
پاسخ:سلام" دوست عزیز من منظور شما را متوجه نشدم اگه شما طرفدار حامد زمانی هستید پس این مطالب بالا چه معنی داره؟ اگه مخالف حامد زمانی هستید پس چرا تو وبلاگتون درباره اش پست گذاشتید!! و اما......حامد زمانی در آن جشنی که شما می فرمایید دست مادر شهید را نبوسید بلکه چادر ایشان را بوسید که این یک افتخار است بنده چندین بار با دقت این فیلم را دیده ام. اگر شما فیلم مراسم رونمایی از آهنگ زیبای بی سیم چی را دیده باشید میبینید که مادر شهید می فرماید:درسته من یه پسر داشتم تفدیم این انقلاب کردم ولی الآن احساس کردن حامد پسرمه ... هیچ فرقی با پسرم نداره........ این تکه از فیلم اشک من را در آورد و با خود عهد بستم تا جایی که در توان دارم برای حمایت از آقای حامد زمانی تلاش کنم و این کار را هم میکنم خواننده ای که آهنگ مرگ بر آمریکا را میخونه و با این آهنگش همه ی دنیا را تکون میده و همچنین رضایت آقا همراهش باشه قابل تقدیره ////پس تا آخرین نفس نحن صامدون//// - 1393/11/28

امکانات جانبی

 


افزايش سايز فونتکاهش سايز فونت

اسلایدر

گزارش تصویری از جشن گلریزان حمایت از مردم غزه

بازدید: 700
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصویری از جشن گلریزان حمایت از مردم غزه

حضور حامد زمانی در جشن گلریزان حمایت از مردم غزه در بوشهر در این مراسم
در این مراسم پسر نوجوانی با نام بردیا بهرام نژاد با حامد زمانی همخوانی کرد
این مراسم در روز ۲۳ مرداد ماه دربوشهر برگزار شد.

حامد+زمانی+در+جشن+بزرگ+گلریزان+حمایت+از+مردم+مظلوم+غزه+ (1)

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 30 مرداد 1393 ساعت: 13:50 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

گزارش تصاویری همایش "غزه پاره تن اسلام است" در اهواز

بازدید: 685
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصاویری همایش

این  همایش در روز ۲۶ مرداد ماه در کتابخانه مرکزی اهواز برای حمایت از مردم مظلوم غزه برگزار شد.

00316357217206934212

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 30 مرداد 1393 ساعت: 13:48 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

زمانی: پاسخ «شرمن» را در ترانه بعدی ام می‌دهم

بازدید: 532
دسته بندی: مصاحبه,,
زمانی: پاسخ «شرمن» را در ترانه بعدی ام می‌دهم

خواننده ترانه «گزینه‌های روی میز» با ابراز تأسف از سخنان اخیر معاون وزیر امور خارجه آمریکا درباره مسائل ملی ایران گفت: در ترانه بعدی خود به تمام اهانت‌های «وندی شرمن» به نمایندگی از مردم ایران پاسخ می‌دهم. حامد زمانی با اشاره به حضور پر‌شور مردم اصفهان در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن و جشن بزرگ انقلاب اظهار کرد: البته حضور پر‌شور مردم در این راهپیمایی نیازی به ارزیابی من ندارد. وی با بیان اینکه حضور مردم در این راهپیمایی مشخص و بی‌نظیر بود، اضافه کرد: مردم ایران فوق‌العاده فهیم و دوست‌داشتنی هستند و این مردم از سرمایه‌های این سرزمین محسوب می‌شوند. زمانی با بیان اینکه گزینه اصلی روی میز ما همین مردم هستند، افزود: می‌بینید این مردم در هر شرایطی پشت نظام و حکومتشان هستند و همه می‌دانند و در همه ایران هم حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن چشمگیر است. خواننده ترانه «گزینه‌های روی میز» در مورد موضع‌گیری‌های رسانه‌های خارجی علیه وی تصریح کرد: جواب آنها را باید با کار داد و ما کار را می‌سازیم و جواب آنها خود به خود داده می‌شود. وی با تاکید بر اینکه مخالفانش وی را متهم به استفاده از موسیقی غنائی می‌کنند، اضافه کرد: این مسائل بیشتر به لطیفه شبیه است و دوستان جواب این مسائل را داده‌اند. زمانی با بیان اینکه باید دید که چه افرادی صحبت از غنا می‌کنند و این افراد طرفدار چه ایدئولوژی‌ای هستند و تعریفشان از غنا چیست، تاکید کرد: این مسائل خنده‌دار بوده و پرداختن به آنها تنها بزرگ‌نمایی این مسائل است. وی با اعتقاد بر اینکه این افراد جوابشان را خودشان با برنامه‌های چیپ و مسخره و افسانه‌پردازی‌هایشان می‌دهند، ادامه داد: به نظر من این مسائل نیازی به پرداختن ندارد و ما با کارمان جوابشان را می‌دهیم و فکر می‌کنم که کارهای ما بهترین جواب برای آنها است. این خواننده انقلابی و ارزشی کشورمان در مورد اینکه در آینده کار جدیدی از وی رونمایی می‌شود، اظهار کرد: به صورت طبیعی در مقابل هر اتفاقی که رخ می‌دهد، ما پاسخ می‌دهیم و کار آتی که منسجم‌تر است، آلبوم من بوده و با توجه به رخداد‌ها و شرایط زمان کار را می‌سازیم. وی با اشاره به گستاخی اخیر معاون وزیر امور خارجه آمریکا در مورد ایران گفت: پاسخ تمام اهانت‌ها قرار است در قالب یک کار منتشر شود که پاسخ وندی شرمن را به نمایندگی از مردم ایران خواهم داد و بهتر است که اکنون راجع به آن صحبت نکنم، چرا که تازگی خودش را برای مخاطب از دست می‌دهد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:48 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

هشت پرسش از حامد زمانی

بازدید: 789
دسته بندی: مصاحبه,,
هشت پرسش از حامد زمانی

•چه زمینه‌هایی به شما کمک کرد تا در جایی که الان هستید، قرار بگیرید؟

این طبیعتاً به شرایط اجتماعی زندگی، خانواده و شهر مذهبی میمه اصفهان که محل تولد من بود، باز می‎گردد. از همان ابتدا که چشم باز کردم، در فضایی مذهبی قرار داشتم و در خانه‌مان همیشه مراسم مذهبی دائر بود، خودم هم از ۱۰ سالگی یک هیئت سینه زنی راه انداختم که هنوز هم به کمک دوستان پابرجا است و الان به یک هیئت بزرگ تبدیل شده است. بدون شک همین حضور مداوم در چنین مراسم‎هایی باعث شد تا خواندن من شکل بگیرد و بعدش هم این توانایی در صدایم که از سوی دوستان و اطرافیانم به من گوشزد می‎شد، موجب شد تا به این موضوع تخصصی‎تر فکر کنم. در ابتدا هم به سمت قرائت قرآن کشیده شدم و دستگاه‎های موسیقی عربی را به صورت تخصصی کار ‎کردم به نحوی که در سن کمتر از ۱۷ سال، توانستم در قرائت و اذان‌گویی در مسابقات مختلف رتبه اول را کسب کنم. این تلقیق قرائت قرآن و مداحی همه باعث شد تا حامد زمانی امروز ساخته شود و در حال حاضر نیز اگر تمام حرف‎های من را بررسی کنید، وام گرفته شده از قرآن و اهل بیت است. در واقع بیشتر تأثیر را من از خانواده‎ام و فضایی که در آن بزرگ شدم، گرفته‎ام.

•از چه دوره‎ای موسیقی سنتی را شروع کردید و تحت تعلیم چه استادی بودید؟

تقریبا از ۱۰ سالگی موسیقی سنتی را آغاز کردم و تا ۱۷ به صورت حرفه‎ای آن را پیگیری کردم و از طریق یکی از شاگردان با واسطه استاد تاج آموزش دیدم.
•از چه سالی به صورت جدی وارد حوزه موسیقی پاپ شدید؟

سال ۸۳-۸۴ بود که فکر اینکه وارد سبک موسیقی پاپ شوم، در سرم افتاد و از سال ۸۴ نیز با آهنگ «زینت آسمان» که در مورد امام حسین(ع) بود کارم را به صورت جدی آغاز کردم. اما اولین باری که کارم پخش و با موفقیت همراه شد به تیتراژ برنامه «دیروز، امروز، فردا» باز می‎گردد.
•برای شروع کارتان چه کسانی از شما حمایت کردند؟ آیا خانواده‎تان با حضور شما در وادی موسیقی پاپ موافق بود؟

در اولین قدم هیچ کس از من حمایت نکرد. خانواده‎ام با فضای موسیقی سنتی مشکل نداشتند ولی از زمانی که متوجه شدند که می‌خواهم وارد حوزه موسیقی پاپ بشوم، به طور کلی حمایت‌شان را از من قطع کردند تا زمانی که مطمئن شدند که با سبک پاپ هم ‎می‌شود، مفاهیم مذهبی را منتقل کرد.
•یعنی در ابتدای کار موسیقی پاپ خانواده‎تان جز مخالفان شما بودند؟

بله. شدیدا مخالف بودند. تا زمانی که تأثیر آهنگ «زینت آسمان» را دیدند و متوجه شدند که می‌شود با آهنگ هم افراد را گریاند و تأثیر گذاشت و با این آهنگ کم کم نسبت به من مهربان‎تر شدند و حمایت معنوی‎شان را از من دریغ نکردند.
•همکاری‎های مشترکی هم با آقای هلالی داشتید، چطور کلید خورد و آیا این همکاری‎ها ادامه خواهد داشت؟

این فکر از سال ۸۵ که با آقای هلالی آلبومی را تولید کردیم، کلید خورد اما این آلبوم ۱۰ بخش بود که به دلایل خاصی منتشر نشد.
•چرا؟

آن زمان هنوز دقیق نمی‎دانستیم چه می‎خواهیم و آن موسیقی که تولید شد،‌ می‎توانست به شأن مداح و موضوع آسیب وارد کند. هنوز هم به این نتیجه نرسیده‎ایم که این کارها می‎تواند منتشر شوند. البته یک سری کارها با صدای آقای هلالی منتشر شد که برای آهنگ پیشواز معمولا استفاده می‎شود اما هنوز به طور کامل این آلبوم انتشار نیافته اشت. بسیاری از مداح‎های دیگر هم بودند که با هم همراه شدیم و کار را تولید کردیم اما هنوز این کارها منتشر نشده است و از سوی دیگر خیلی از مداح‎های معروف به من پیشنهاد دادند که حتی در کارهای سیاسی با من بخوانند. این خوشحال کننده است که موسیقی جای خودش را در میان کسانی که با موسیقی قهر بودند، باز کرده است.
•به عنوان سئوال آخر، مسیر آینده چه خواهد بود؟

هر شعری که می‎خوانم و هر شعاری که در این شعرها است، حامد زمانی باید خلاف آن را از زندگیش حذف کند. به عنوان مثال وقتی من شعار می‎دهم که خون شهدا نباید پایمال شود، پس باید حواسم باشد که قدم‎هایم را در جایی نگذارم که ممکن است،‌ برعکس این اتفاق بیفتد. این بدون شک تأثیر شدیدی بر زندگی من دارد. مخاطب‎های من تعارف ندارند و زمانی که متوجه شوند که من به این حرف‌ها پایبند نیستم، بدون شک حامد زمانی برای آنها ارزشی نخواهد داشت. نکته‎ای که همیشه مورد توجه من قرار دارد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:46 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

ترانه دیروز، امروز، فردا را بیشتر دوست دارم

بازدید: 602
دسته بندی: مصاحبه,,
ترانه دیروز، امروز، فردا را بیشتر دوست دارم

حامد زمانی از علاقه خود به آهنگ ترانه دیروز، امروز، فردا سخن گفته و از این که آهنگ هایش به دل مردم نشسته است، ابراز خرسندی کرد.
حامد زمانی در گفت وگو با خبرنگار دیار آفتاب در حاشیه همایش تجلیل از مهندسی در اراک، با اشاره به تقدیر رهبر معظم انقلاب از ترانه هایش و مردمی شدن آنها، گفت:خدارا شکر که با شنیدن این شعار دلتان خنک می شود. چرا که هنوز هستند کسانی که با این شعار مشکل دارند و در واقع این افراد با حق وحقیقت مشکل دارند.
او در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب از ترانه مرگ بر آمریکا تقدیر کرده اند.
وی همچنین درباره این ترانه افزود هیچ ترانه ای تا این اندازه مورد نقد رسانه های دیداری وشنیداری غربی قرار نگرفته بود.به طوری که یک موج خبری در شبکه های BBC و VOA و روزنامه های غربی ایجاد کرد.
زمانی بعد از اجرای ترانه های گزینه های روی میز گفت در این ترانه از هفت اتفاق مهم که از بهمن۵۷تا کنون در کشورمان رخ داده بود به عنوان هفت نکته زیبا وهفت گزینه روی میز استفاده کردیم.وی خاطر نشان کرد: این هفت گزینه را در دوئل با گزینه های روی میز آمریکا قرار دادیم تا معلوم شود گزینه های روی میز کدام ماندگار وعزت مند وکدام دروغ وتهدید است. قطعا گزینه های روی میز ما بالاتر و والاتر از گزینه های دشمنان هستند.
وی در پاسخ خبرنگار دیارآفتاب که پرسید کدام آهنگتانم را بیش از همه دوست دارید پاسخ داد،ترانه دیروز امروز فردا را از همه بیشتر دوست دارم.

 

 

 

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:43 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

مردم عاشق چشم و ابروی من نیستند، حرفم را دوست دارند

بازدید: 620
دسته بندی: مصاحبه,,
مردم عاشق چشم و ابروی من نیستند، حرفم را دوست دارند

تاریخ مصاحبه:اسفند ماه

چکیده مردم عاشق چشم و ابروی من نیستند، حرفم را دوست دارند :

غروب جمعه‌ای در اولین روزهای اسفند با حامد زمانی قرار گذاشتیم، نشستیم و درباره این روزهایش گپ زدیم. روزهایی که –چشم بد دور- دوران خوب و پرکاری را پشت سر می‌گذارد. و البته با تیرهای تخریب و تهمت هم این روزهای خوبش را هدف گرفته‌اند. اما حامد زمانی بیشتر دوست داشت از بخش اول ماجرا صحبت کند. از دعاهای مادران شهدا که پشت سرش است و باعث شده هر روزش را با کلی از این دعاهای خیر شروع کند. از اتفاقات خوبی که در حوزه شناسایی شاعر، خواننده و آهنگساز انقلابی دارد می‌افتد. شما هم در این گفت‌وگوی امیدوارانه سهیم باشید.

 19-ZAMANI

الان حدود دو سال از مطرح شدن حامد زمانی می‌گذرد. راهی که او در این دو سال آمده به نوعی راهی بی‌بازگشت است و باید در همین مسیر بماند. احتمالاً تغییر مسیر دادن و مثلاً خواندن ترانه‌هایی عاشقانه یا فضاهایی اینچنینی دیگر یا امکان‌پذیر نیست یا خیلی سخت است و بعید است که علاقه‌مندان هم قبول کنند. با این وصف آیا الان که به این مسیر نگاه می‌کنی راضی هستی؟ از اینکه در اینجا قرار داری پشیمان نیستی؟

این که می‌پرسید راضی هستی؟ باید سبک سنگین کرد. اتفاق‌هایی که در این دو سال افتاده است ـ که شاید بتوانم به چند تایی از آنها اشاره کنم ـ اتفاقات عجیب و غریبی بوده‌اند، مثلاً افتتاحیه جشنواره عمار که تمام مادران شهدا بلااستثنا آمدند و گل‌هایی را که به آنها هدیه داده بودند به من دادند و این اتفاقی است که فکر نمی‌کنم برای کسی پیش بیاید یا مثلاً چند روز پیش در ۲۲ بهمن در میدان امام اصفهان مردم ایستاده بودند که بعد از مراسم حامد زمانی بیاید و آهنگش را بخواند و حدود ۴۰، ۵۰ هزار نفر جمعیت بود که برای هیچ خواننده‌ای چنین اتفاقی نمی‌افتد. قبل از آن در خمینی‌شهر برنامه داشتیم و مادر شهید حیدری با دستخط خودش شعرم را نوشته، امضا کرده و عکس گرفته بود و آورد و به من داد. اینها اتفاقات تکرارنشدنی هستند. از آن طرف هم ناملایمات زیادی هست که راجع به آنها خیلی صحبت نمی‌کنم. بخواهم مقایسه کنم بسیار راضی هستم، چون کار ما بیشتر کیفی است و کاری به کمیت، تعداد طرفدار، لینک و دانلود نداریم. تأثیر می‌گذارد، ولی برایم نوع مخاطب مهم است و کسی که به ترانه‌ام گوش می‌کند و تأثیر کارم مهم است و بازخوردهایی که می‌بینم یا دیداری که با حضرت آقا رخ داد. اینها اتفاقاتی هستند که برای هر کسی تکرار نمی‌شود و خیلی راضی هستم و تا ته خط هم ان‌شاءالله ادامه می‌دهم.

یکی از ترانه‌ها در زمان انتخابات تبدیل به آهنگ ستاد آقای جلیلی شد. در مورد این موضوع صحبت کنید که آیا این انتخاب شما را ناراحت کرد یا نه؟راضی بودید؟ با حواشی‌ای که پیش آمد و در دو سه روز آخر شما هم در برنامه آقای جلیلی خواندید و هم در برنامه آقای قالیباف. به نظر شما این تجربه چگونه بود؟

قبل از انتخابات تقریباً می‌دانستم چنین اتفاقی پیش می‌آید و در مصاحبه‌ای گفتم یک‌سری ترانه تقدیم گفتمان انقلاب کردم که همه کسانی که تأیید صلاحیت شده و به مرحله آخر رسیده‌اند می‌توانند از این ترانه‌ها استفاده کنند. هدف حامد زمانی این بود که به فضای انتخابات شور بدهد و فضای انتخابات را قشنگ‌تر کند. قبل از آن هم گفتم همه مجازند از این آهنگ‌ها استفاده کنند. طبیعتاً چند آهنگ هم در ذهنم بود که برای انتخابات ساخته شوند که یکی از آنها همان «فریاد فردا» بود. قبلاً در این زمینه خیلی کار کرده بودم، از جمله تحریم، قلاده‌های طلا، پرواز و.. . که فریاد فردا هم یکی از آنها بود. برایم نوع رفتار طرف مقابل مهم است که چقدر اخلاق‌مدارانه باشد. ترانه دیروز، امروز، فردا روی فیلم انتخاباتی آقای جلیلی گذاشته شده بود. ترانه دیگری هم روی فیلم دو تا از کاندیداهای دیگر هم بود. تا اینجای کار اشکالی هم ندارد، ولی بعداً حرف‌هایی زده شد که کمی مرا اذیت کرد. مثلاً آقایان مصاحبه کردند که حامد زمانی خواننده ستاد انتخاباتی فلانی است، در حالی که واقعاً این طور نبود و قرار هم نبود این طور باشد. حتی قرار بود چند آهنگ در این فضا ساخته شود که اگر دوستان خواستند استفاده کنند. واقعاً هم این طور نبود که بروم و برای فلان ستاد بخوانم. انتخابات جلو رفت و مرزبندی‌ها و سیاست‌ها مشخص شد. من هم حق انتخاب و به قول معروف یک رأی داشتم. هم صبغه و شعارهای آقای جلیلی و هم شعارهای آقای قالیباف برایم محترم بودند و گذشته‌ای که داشتیم و لطف‌هایی که هر دو گروه به من کرده بودند، باید به‌نوعی جبران می‌شد و کاملاً به‌طور مساوی وقت و انرژی‌ام را بین آنها تقسیم کردم و اتفاقاً در یک روز هم بود. در میدان فلسطین در جشن آقای قالیباف ترانه‌ای را خواندم و چون خیلی شلوغ بود و ماشین گیر نمی‌آمد، پشت یک موتوری نشستم و به ورزشگاه رفتم و دقیقاً همان آهنگ را خواندم و یک آهنگ از من برای فیلم انتخاباتی آقای قالیباف و یکی هم برای فیلم انتخاباتی آقای جلیلی پخش شد. یعنی کاملاً مساوی بود، اما در فضای انتخاباتی جبهه‌گیری‌ها و موضع‌گیری‌هایی شد که این دارد هم از توبره می‌خورد، هم از آخور، هم به نعل می‌زند و هم به میخ. در حالی که به نظر خودم این طور نبود و بهترین کار را کردم. وقتی حرف و حدیث‌ها تمام شدند، تقریباً همه متوجه شدند حامد زمانی بهترین موضع‌گیری را داشت و الان هم از اینکه از آن فضا سربلند بیرون آمده‌ام راضی هستم، چون در آنجا خیلی راحت می‌توانستند مرا خراب کنند و داشتند همین کار را هم می‌کردند. پیامک‌هایی که می‌آمد و خبرها و حرف‌ها صحیح نبودند. من که از این فضا راضی نبودم. صبر کردم و گفتم زمان مشخص می‌کند که خدا را شکر همینطور هم شد.

اما این حضور فعال در فضای انتخابات و گفتمان انقلاب باعث شد که انتقادات و تخریب‌هایی که علیه شما بود بیشتر شود. اگر تا قبل از آن می‌گفتند فلانی اصلاً هنرمند نیست و همان حرف های تکراری هنر برای هنر را می‌زدند، حالا دیگر تهمت حکومتی و دولتی بودن و رانت داشتن هم اضافه شد. درسته؟

این حرف‌های هنر برای هنر و… برای ماست و خودشان آزادند هر نقشی را که می‌خواهند بازی کنند و در آنجا هنر برای هنر نیست، ولی ما که بخواهیم انتخاب کنیم به حکومتی خواندن و نان به نرخ روز خوردن و این حرف‌ها محکوم می‌شویم. بنابراین چیز جدیدی نیست که حالا نیاز به توضیح داشته باشد. همیشه بوده و احتمالاً خواهد بود. بالاخره این تخریب‌ها بی‌دلیل هم نیست. شاید یک دلیلش اهمیت این حوزه و تأثیرگذاری آن باشد. فکر کنم بد نباشد کمی درباره اینکه چرا این حوزه موسیقی پاپ انقلابی اهمیت دارد صحبت کنیم. اگر بخواهیم مروری کنیم، بعد از انقلاب سرود انقلابی اوج گرفت و در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ فوق‌العاده بود و زمزمه می‌شد و مردم با آن ارتباط برقرار می‌کردند. در آن فضا پاپ جواب نمی‌داد، فقط سرود جواب می‌داد و به خاطر همین هم مردم استقبال کردند و هنوز هم وقتی می‌خوانید بوی گل و سوسن و… مردم بقیه‌اش را می‌خوانند یا الله الله را همه می‌خوانند. به خاطر این است که در آن فضا سرود جواب می‌داد. بعد از آن دچار سستی و فترتی شدیم. آقایان بودند، ولی طرفدار نداشتند. خواننده وقتی می‌تواند موفق و تأثیرگذار باشد که طرفدار خونی داشته باشد که روی او تعصب داشته باشد، یعنی آن قدر قبولش داشته باشد که وقتی حرف می‌زند، به حرفش گوش کند و به خاطر شخصیت طرف به موسیقی وی احترام بگذارد. آمدیم جلو و دیدیم ۳۰ سال گذشته است و برای حرف و گفتمانمان موزیکی که طرفدار‌ساز باشد نداشته‌ایم. کار به جایی رسید که وقتی آهنگ تحریم را خواندم، به من گفتند موسیقی ارزشی محکوم به شکست است. می‌گفتند چه کسی به آهنگی گوش می‌دهد که اسمش تحریم است؟ کی امکان دارد طرف در پلیرش یک فولدر باز کند و اسم حامد زمانی و ترانه‌اش مرگ بر امریکا، تحریم، پرواز، گزینه‌های روی میز و امام رضا(ع) بیاید، امکان ندارد.

 

همان موقع هم گفتم اگر از جنس خود مخاطب با او حرف بزنی، روراست باشی، نترسی و خودت را وقف این جریان کنی و مخاطب با تو احساس راحتی کند و بداند دروغ نمی‌گویی و واقعاً سر نترسی داری و آمده‌ای حرف او را بزنی، تو را می‌پذیرد و خدا را شکر این اتفاق افتاد. الان می‌توانم به جرأت بگویم در این دو سال یک اتفاق عجیب و غریبی افتاده و آن هم این است که تعداد طرفدارانی که به‌وجود آمده‌‌اند واقعاً زیاد است. بقیه خواننده‌ها ۱۲ـ۱۰ سال است که دارند می‌خوانند برای خودشان طرفدارانی دارند، ولی من ۳ـ۲ سال است که دارم می‌خوانم و اگر میزان را مثلاً نظرسنجی‌های تلویزیونی بگذاریم و یا مسابقه‌هایی که برگزار می‌شود، استقبال خیلی خوبی از این نوع موسیقی شده است. چند روز پیش یکی از دوستان زنگ زد و گفت: «در تاکسی بودم و یک مسابقه رادیویی بین خواننده‌ها گذاشته بود». گفت: «همه ترانه‌ها پخش شدند و طبیعتاً ترانه تو آخر بود که برای رأی دادن وقت کمتری باقی مانده باشد. آهنگ‌هایی که پخش شدند هیچ ربطی به حرف بچه حزب‌اللهی‌ها نداشتند تا اینکه رسید به آهنگ تو. گفتم: خدایا! این همه آهنگ آن طرفی، این یکی این طرفی، آبرویمان نرود. نکند آخر شود! حداقل یکی مانده به آخر شود. تمام شد و گوینده گفت می‌رویم رأی‌ها را بشماریم و وارد مرحله دوم شویم. وقتی گوینده برگشت، گفت آهنگ حامد زمانی با اختلاف زیادی به مرحله بعد رفت». اصلاً در جریان نبودم و نمی‌دانستم چنین اتفاقی دارد می‌افتد. اگر هم بودم هیچ‌وقت تبلیغ نمی‌کردم بیایید به من رأی بدهید. تا به حال این کار را نکرده‌ام. هیچ‌وقت هم نگفته‌ام فلان شبکه تلویزیونی! لطفاً آهنگم را پخش کنید. واقعاً جریان دارد با لطف الهی هدایت می‌شود و اگر این طور نبود، در دهه فجر مرده بودم، چون حجم کار فوق‌العاده بالا بود و احساس می‌کردم انگار یکی دارد هدایت می‌کند. همه این آهنگ‌ها را ۴-۳ روزه می‌ساختیم. سرعت عجیب و غریبی بود که مثلاً در عرض ۳ روز آهنگ حضرت محمد(ص) را ساختیم، آن هم ۱۰ دقیقه آهنگ به سه زبان! گفتم به خاطر این راضی هستم و مانده‌ام. اینها اتفاقات قشنگی هستند که هر روز دارد می‌افتد و فلان جانباز، فلان فرزند شهید و فلان مادر شهید برایم هدیه، نامه و ایمیل می‌فرستند و می‌بینم صبح که بلند می‌شوم ۱۰ تا دعای خیر پشت سرم هست، باعث می‌شود در این حرکت نور را ببینم که در زمان به من میانبر می‌دهد. مدیر برنامه که ندارم، خودش دارد چیده می‌شود و جلو می‌رود و خدا را شکر به بهترین نحو هم جلو می‌رود و این اتفاقات دارند می‌افتند. بعد از گزینه‌های روی میز مطلبی نوشتم و در آنجا گفتم این پدیده‌ای که به اسم حامد زمانی مطرح شده است، دو ضلع دیگر هم دارد که اینها در واقع با هم خوب چفت شده‌اند، یکی مدیریت جسور و هوشمندی است که در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اهمیت ورود به این حوزه را درک کرد و دیگری قطعاً شعر خوب است، یعنی شعری که هم قوی است و هم خیلی نمک دارد و همه‌فهم است و مردم با آن ارتباط برقرار می‌کنند. آقای سیار، آقای عرفان‌پور و دوستان شما. کمی درباره این همکاری صحبت کنید، چون شاید اگر این شعرها نبود و اگر از آن طرف این شعرها بودند و خواننده نبود، این اتفاق به این شکل نمی‌افتاد. این همکاری را چگونه می‌بینید؟ دقیقاً همین که می‌گویید درست است. اگر سؤال هم نمی‌کردید قطعاً به این قضیه می‌پرداختم که اینکه خواننده آهنگ و حرف شاعرش را بفهمد و بالعکس نعمتی است که جفت و جور شد. مهدی سیار غزل‌سرا بود و کتاب غزل داشت. میلاد عرفان‌پور هم همین طور و قالبشان قالب کلاسیک بود. فکر می‌کنم مهدی سیار قبلاً چند کار کرده بود که اگر اشتباه نکنم زبانشان زبان معیار بود و خلاصه به این شکل کار نشده بود. یک روز شعری به دستم رسید. قبلاً چون خودم شعر کار می‌کردم، کارهای مهدی سیار و میلاد عرفان‌پور را می‌خواندم و به‌واسطه آن شعر معروفش، کم و بیش وی را می‌شناختم. شعری به دستم رسید که این طور شروع شده بود: «سخت است گفتنم، اما از آن سخت‌تر نگفتن»، این هم زبان معیار بود. گفتند: «این کار را می‌سازی؟» گفتم: «برای چه کاری؟» گفتند: «قلاده‌های طلا». گفتم: «بله، می‌سازم». به نظر من در مملکت ما هنرمندی موفق می‌شود که تکلیفش با خودش معلوم باشد، یعنی اگر قرار است از این لیوان بخواند، واقعاً از همین لیوان بخواند. پس‌فردا نرود از چیز دیگری بخواند که این را نقض کند. اگر قرار است از این بخواند یک‌جوری برنامه‌ریزی کند که دائماً در همین مسیر باشد. چنین هنرمندی موفق است، حتی اگر با عرض معذرت چرت و پرت بخواند. مردم از هنرمندی که ثبات ندارد خوششان نمی‌آید و مخاطب تو را نمی‌پذیرد. آن موقع هم تصمیم گرفته بودم بخوانم و از گفتمانی هم بخوانم که قلاده‌های طلا و بحث فتنه در چارچوب آن قرار گرفت. به قول دوستان یک دیوانه می‌خواستند بیاید راجع به این قضیه بخواند که آن دیوانه هم کسی نبود جز من. کار را خواندیم. ـ جلو رفتیم و با مهدی سیار رفیق شدم. این رفاقت بسیار کمک کرد و باعث شد کارها را با هم پیش ببریم. هر قدر شاعرتان را بیشتر بشناسید و او شما را بیشتر بشناسد، انسجام هنری‌ای که اتفاق می‌افتد بیشتر است. کار به جایی رسید که وقتی مهدی شعر مرگ بر امریکا را می‌گفت، نیاز نبود بیاید و برایم توضیح بدهد. یعنی همان چیزی که در ذهن مهدی سیار هست پیاده می‌کنم و همان ملودی‌ای که در ذهن اوست، در ذهن من هم اتفاق می‌افتد و این اتفاق عجیب و غریبی است. همین طوری برای اشعار میلاد عرفان‌پور. از شعر مرگ بر امریکا به این طرف هم همگی به وزن و ساختار جالبی رسیده‌ایم که دارد جواب می‌دهد. همیشه هم گفته‌ام این کارها بدون شعر خوب هیچ‌وقت موفق نمی‌شد و درصد عظیمی از موفقیت این کارها مدیون شاعران بالاخص مهدی سیار و میلاد عرفان‌پور است.

این آهنگ‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟ شعر را به شما می‌دهند؟ یا با هم تصمیم می‌گیرید درباره موضوع خاصی کار کنید؟ از کجا شروع می‌شود و چگونه ادامه می‌یابد؟ قالب مشخصی دارد یا مثلاً موضوعی به ذهنتان می‌رسد و می‌گویید درباره این بسازیم؟ یا آنها اول شعر را می‌گویند؟

در همه این کارها اول سوژه شکل می‌گیرد و به خود شاعر می‌سپارم و می‌گویم برو استارت کار را بزن و ببین شعر دندان‌گیری نصیبت می‌شود یا نه؟ می‌رود و شروع می‌کند. اگر شعر آن قدر محکم و قوی شده باشد که ملودی را فدای شعر کنم، بر اساس شعر ملودی می‌سازم، ولی یک وقتی ملودی بسیار خوبی دارم که با آن سوژه جور است و ملودی را به شاعر می‌دهم و شاعر روی آن شعر می‌گوید که این کمتر اتفاق افتاده است، ولی اول از سوژه شروع می‌شود و اگر به کارها دقت کنید سوژه‌های خوبی داشته‌اند. اتفاق خوبی هم که افتاده این است که سعی کردیم برای هر تراکی هر کیفیتی که دارد برایش رونمایی بگیریم و این خیلی کمک کرده است. تراک‌هایی موفق شده‌اند که برایشان رونمایی گرفتیم و پخش خوبی داشته و به آن حرف احترام گذاشته شده است. این هم یکی از کارهایی بود که انجام دادیم و خدا را شکر جواب داد. همه چیز باید دست به دست هم بدهند، از سوژه که شکل می‌گیرد تا شاعر و آهنگساز و میکس و مسترکننده باید دست به دست هم بدهند و در نهایت پخش خوبی باشد تا کاری موفق شود. تبلیغ و پخش عامل بسیار مهمی است، ولی الان طوری شده است که به لطف فاطمه‌زهرا(س) حامد زمانی وقتی آهنگی را بیرون می‌دهد، ملت پیگیری می‌کنند و این اتفاق خوبی است.

20-ZAMANI-1200

همکاری با رضا هلالی چگونه پیش آمد؟

در سال ۸۵ که زینت آسمان را خواندم رفاقتمان با آقای حاج رضا هلالی شروع شد و تا الان هم ادامه دارد. خیلی کارها با هم تعریف کردیم. به خاطر شأنی که مداح‌ها دارند و باید حفظ شود، کار کمی سخت بود و خیلی خواستیم این تلفیق شکل بگیرد و این همکاری صورت بگیرد و هر بار به دلایلی نمی‌شد تا اینکه در آهنگ امام رضا(ع) همه چیز جور شد، چون تهیه‌کننده‌ای داشتیم که پای کار ایستاد و رفت شبکه یک و شبکه یک پشت قضیه ایستاد و ایده این بود که هر روز رأس ساعت هشت آهنگ امام رضا(ع) پخش شود. ملودی طوری بود که مداح می‌توانست بخواند و فضای آهنگ جوری بود که به کسی برنمی‌خورد. همه اینها اتفاقات خوبی بودند که افتادند و باعث شدند این آهنگ بگیرد. خدا را شکر. به صدا و سیما اشاره کردید. می‌خواهم سؤالی را بپرسم، ولی اگر فکر می‌کنید پاسخ به آن برایتان تبعات دارد می‌توانیم حذف کنیم یا اصلاً جواب ندهید. وقتی سرود انقلابی در صدا و سیما فروکش کرد، عده‌ای در آنجا جای پا پیدا کردند. حتی اگر غرض‌ورزانه هم نبود، اما به هر حال قالبی در صدا و سیما و در حوزه موسیقی و ترانه شکل گرفت. ممکن است طرف عنادی هم با این قضیه نداشته باشد، اما پانزده سال جا افتاده است که فلان نوع موسیقی پخش شود و فلان افراد بخوانند. برایم جالب بود که از بعد از عید امسال یکی از ترانه‌‌سراهایی که از نظر وزارت ارشاد ممنوع‌الصدا، ممنوع‌التصویر و ممنوع‌الاسم است، چهار پنج تیتراژ سروده است. معلوم می‌شود بالاخره در صدا و سیما یک قالب شکل گرفته است. آیا در صدا و سیما هم با مشکلاتی که ممکن است علیه این فضایی که شما کار می‌کنید وجود داشته باشد روبرو بودید؟ می‌دانم مثلاً سر تیتراژ ماه عسل مسائلی بود. این بحث را باید از فضای فرهنگی شروع کنیم.

 

دقیقاً همین طور است. تیپ خاصی با تفکرات خاصی در آن فضا تثبیت شده‌اند و در ارشاد، صدا و سیما و جاهای دیگر هستند. طبیعی و در ذات هر سازمانی هست و این اتفاق می‌افتد، ولی حرفم چیز دیگری است. مسئولان فرهنگی کشور ما وقتی حرفی را می‌زنند پای حرفشان بایستند. وقتی می‌گویند حمایت از موسیقی ارزشی یا فلان سازمان این مطلب را در اساسنامه‌اش آورده است، طبیعتاً باید حمایت کند و آن موقع دیگر نباید چون و چرا کند که چرا از حامد زمانی حمایت کردی، چون وظیفه‌اش هست که از موسیقی‌ام حمایت کند. جلوتر می‌آییم، درگیر یک‌سری تناقضات می‌شویم که اگر سکوت کنیم، حرام است. مثل این جشنواره موسیقی مقاومتی که برگزار شد. آقایان اول می‌آیند ایده‌اش را می‌دهند و صحبت‌هایش را می‌کنند، بعداً می‌بینیم اتفاقی که رخ می‌دهد هیچ ربطی به مقاومت اسلامی ندارد، یعنی حتی یک اتفاق قشنگ در این جشنواره در این زمینه نیفتاده و حتی یک خروجی خوب نداده و یا خواننده‌ای که در این فضا لطمه و ضربه خورده است و حرف شهدا و انقلاب را گفته باشد، نیست. حتی در آنجا هم ناز می‌کنند. مخاطب نشسته است تا اسم شهید می‌آید هو می‌کنند که این چیست؟ شش و هشتش کن! مگر مجبوریم جشنواره موسیقی مقاومت بگذاریم؟ می‌آیند حامد زمانی را کنار می‌گذارند و خواننده‌ای را که تا دیروز در شبکه ماهواره‌ای با دستبند سبز حرف می‌زد و مستند و کلیپ‌هایش در شبکه‌های مختلف پخش می‌شود و نمی‌خواهم درباره‌اش حرف بزنم می‌آورند و طرف نفر برگزیده جشنواره موسیقی مقاومت اسلامی می‌شود! یا اشعاری که در آن جشنواره خوانده می‌شود کاملاً ضد جنگ است. درباره این موضوع صحبت کردم و مطلبی هم نوشتم که منتشر شد تا می‌رسیم به موسیقی فجر که باب جداگانه و بحث مفصلی دارد و… و حالا می‌رسیم به صدا و سیما. صدا و سیما اول آثارم را پخش کرد و یکی از دلایل عمده مطرح شدن حامد زمانی صدا و سیماست و نمی‌شود این قضیه را کتمان کرد، ولی حامد زمانی هم دارد از این طرف هزینه می‌دهد. هیچ‌وقت نگفته‌ام باید از من حمایت شود. نیازی به این کار ندارم. دارم کارم را می‌کنم، ولی دوستانی که می‌گویند وظیفه ما این است که از موسیقی ارزشی حمایت کنیم، باید این کار را بکنند و اگر دارند کار حامد زمانی را پخش می‌کنند، به نظرم دارند به وظیفه‌شان عمل می‌کنند. اوایل به من لطف داشتند و از بسیاری از رؤسای شبکه‌ها تشکر هم می‌کنم. از آقایان ضرغامی و دارابی که همیشه به من لطف داشته‌اند تشکر می‌کنم، ولی نباید خرده بگیریم. از این طرف دارم تلاش خودم را می‌کنم که ده تا خواننده ارزشی داشته باشیم و واقعاً هم دارم برای این قضیه برنامه می‌ریزم تا این تبدیل به یک جریان شود و فضا را در دست بگیریم و دیدیم اتفاق هم افتاد و طرفدار هم دارد. یعنی مردم حاضرند بلیت بخرند و به کنسرت حامد زمانی بیایند. مردم حاضرند هزینه کنند.

داخل پرانتز، کنسرت چطور بود؟

خیلی خوب بود، فقط اشکال این بود که بدجور سرما خورده بودم و به سئانس دو نرسیدم. چند تا تراک را حذف کردیم. تلویزیون دو تراک را پخش کرد، همه فهمیدند چقدر حالم بد است. به ضرب و زور آمپول سر پا بودم. آن هم حکمت خودش را داشت، ولی مردم راضی بودند. نگذاشتم کار از دستم در برود و افتضاح به بار بیاید. خدا را شکر با هر زحمتی بود تا انتها پیش رفت. برگردیم به همان حرف قبلی. این اتفاق افتاده است و هنوز عمری ندارد و دو سال است. هنوز آلبوم بیرون نداده‌ام و واقعاً هم فرصت آلبوم دادن نداشتم. کار پشت کار. اتفاقی افتاده و شکل گرفته است و حالا باید برنامه‌ریزی شود و همه از آن مواظبت کنند. نمی‌دانم به وبلاگم سر زدید و کامنت‌هایی را که مردم می‌گذارند خوانده‌اید یا نه؟ مردم دارند پای این آهنگ‌ها وقت می‌گذارند. طرف بعد از نمازش دعا می‌کند. خیلی از مادران شهدا وقتی خبر بدی راجع به من منتشر می‌شود سفره می‌اندازند و نذر می‌کنند. مردم ارتباط برقرار کرده‌اند، چون این حرف‌ها را دوست دارند. حامد زمانی را هم به‌واسطه این فضا دوست دارند. مخاطبم هم اصلاً تعارف ندارد و حرفش را رک و راست به من می‌زند که اگر پایت را از این خط بیرون گذاشتی دیگر تو را نمی‌خواهیم. عاشق چشم و ابرو و صدای حامد زمانی که نیستند. حرفی که دارد می‌زند برایشان مهم است. تعارف که نداریم. چرا قبل از آن نبودند؟ یا چرا طرفدار خواننده دیگری نیستند؟ یا چرا وقتی کنسرت می‌گذاریم می‌آیند و می‌گویند اصلاً در خانواده موسیقی گوش نمی‌دادیم. مگر امکان داشت در خانه ما موسیقی پخش شود. حالا پدرم منتظر است آهنگ تو بیاید و گوش می‌دهد و شعر را حفظ می‌کند. خانواده‌هایی که اصلاً موسیقی در خانه آنها وارد نمی‌شده است حالا طرفدار هستند و دوست دارند این طرفداری را نشان بدهند و وقت می‌گذارند. این اتفاق افتاده است و حالا باید حمایت شود. دیدیم موسیقی ابزاری است که آن را فراموش کرده و به دست دیگران سپرده بودیم. طی این چند سال هم هزینه دادیم و فضا از دست ما خارج شد. حالا دیدیم می‌شود دست گرفت، یعنی کافی است به مردم کار خوب ارائه بدهیم و با مردم روراست باشیم. می‌توانیم از این فضا استفاده کنیم.

21-ZAMANI-1200

به نکته مهمی اشاره کردید و آن بحث جریان‌سازی است. وقتی کسی در مسیری نفر اول هست، ناخودآگاه شاید این انتظارها به‌وجود بیاید که او محور شود و بقیه دور او جمع شوند. البته تنها بودن شاید یک کم کیف هم داشته باشد که مثلاً من تنها انقلابی‌‌خوان هستم و چه بهتر که تک بمانم. برای اینکه تعداد خواننده‌هایی از این دست زیاد شود هم کاری شروع شده؟

گاهی به من می‌گویند الان خودت هستی و خودت. دیوانه‌ای چند تای دیگر را هم بیاوری؟ ولی ما داریم کارهایی برای زیاد شدن این افراد انجام می‌دهیم. شاهدم کارهایی است که داریم می‌کنیم. شاید بشود گفت الان دارم مرحله خوبی از کار حرفه‌ای‌ام را سپری می‌کنم و همه چیز خوب است. اگر وقتم را روی پیدا کردن خواننده دیگری یا تربیت او بگذارم، طبیعتاً باید از کارهای دیگرم بزنم. وقت کمی هم نمی‌گیرد، چون همین رصد کردن و گوش دادن نیاز به زمان و آنالیز دارد. یک نفر هم که نیستند. شاید روزی ۱۰۰ تا ایمیل و کار دریافت کنم که آقا! من همانی هستم که دارید دنبالش می‌گردید و صدایم خوب است، ولی وقتی گوش می‌کنی جور در نمی‌آید. یکی صدایش خوب است و وقتی با او صحبت می‌کنی می‌بینی خیلی توجیه نیست. یکی توجیه هست اما صدا ندارد. خلاصه جور در نمی‌آید و نیاز به برنامه‌ریزی هم دارد و می‌توانم بگویم قبل از امسال کارهایش را کردیم و اتفاق فوق‌العاده خوبی برای کشف و پرورش استعداد ـ چه در خوانندگی، چه شعر و چه آهنگسازی ـ در راه است. شاید بتوانم بگویم چندین ماه است نیمی از وقتم را روی این قضیه گذاشته‌ام و خدا را شکر در حال حاضر به بار نشسته است و خوب دارد حمایت می‌شود و فضای مساعدی است و دوستان هم لطف دارند. امیدوارم این اتفاق سریع‌تر بیفتد، چون یک نفر را راحت می‌زنند، ولی وقتی جریان بشود، سخت می‌شود آن را زمین زد.

در جشنواره موسیقی فجر می‌خواستید شرکت کنید یا نه؟

نه، اصلاً مثل همان سؤالی است که پرسیدند: «عاشقانه می‌خوانی؟» جواب دادم: «نه، آن قدر عاشقانه‌خوان خوب داریم که مردم هم دوستشان دارند و به کارهایشان گوش می‌دهند». این طرف را باید داشته باشید. جشنواره فجر هم برای ما نیست. همان طور که باید جشنواره فیلم عمار داشته باشیم، باید در موسیقی هم یک جشنواره از تیپ خودمان داشته باشیم. اگر در جشنواره فجر شرکت کنم، یعنی خیلی از حرف‌های خودم را نقض کرده‌ام. این تناقض را دوست ندارم و دوست دارم جشنواره‌ای باشد که همه چیز آن برای خودمان باشد و کسی که می‌آید آنجا می‌نشیند بگوید آقا! شما از شهدا بخوان. پس چرا داری دست دست می‌کنی؟ از امام حسین(ع) بخوان. این اتفاق باید بیفتد، نه اینکه بنشیند و بگوید چرا می‌خوانی؟‌ای بابا! باز هم غم، باز هم ناله. دست شما درد نکند. اگر حرفی هست که دوست دارید بزنید و نپرسیده‌ام… خیلی حرف‌ها هست که باید زده شود، ولی الان اگر بگویم ممکن است در نیاید. بماند برای بعد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:42 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

گفتگوی ” حامد زمانی ” در جشن هم آواز با طوفان

بازدید: 601
دسته بندی: مصاحبه,,
گفتگوی ” حامد زمانی ” در جشن هم آواز با طوفان

این دیوانگی را با عاقلی عوض نمی کنم …

.

• ما خط‌مان را از همان زمانی که ترانه قلاده‌های طلا را در همین حسینیه اجرا کردیم؛ مشخص کرده‌ایم.
.
• بعضی ها می گویند؛ یک دیوانه پیدا شده که هر چه می‌گوییم می‌خواند. من هم می‌گویم این دیوانگی را با صد عقلانیت عوض نمی‌کنم.
.
• بیشتر اوقات وقتی سفارش هایی به شاعران می‌دهم، می‌بینم که می‌ترسند و خودشان را خرج نمی‌کنند. بسیاری از انجام کارهایی از این دست می‌ترسند و از زیر کار درمی‌روند. امیدوارم کارمان به جایی برسد که دیگر ترسی از این سوژه‌ها و کارها در میان نباشد.
.
• یکی از امیدهایی که این کار به من داد ظهور یک شاعر قدرتمند و آینده‌دار با نام علی فردوسی بود. وقتی شعر را دیدم مطمئن بودم که اگر این کار در سطح وسیعی پخش شود می‌تواند با موفقیت همراه باشد.
.
• بعضی اوقات می‌شود با دست خالی هم کار کرد. برای همین قطعه هم آواز طوفان؛ چون سراغ هر استودیویی رفتیم پر بود؛ در خانه با بالش و پتو وپشتی یک استودیدی خانگی درست کردیم و این قطعه را در خانه ضبط و برای اجرای امروز آماده کردیم!
.
• متاسفانه بیشتر اوقات وقتی آثار ارائه می‌شود، فقط من دیده می‌شوم، نقش شاعران و کسانی که کارها را تنظیم می‌کنند نیز نقشی مهم و قابل توجه است که نباید فراموش کرد.
.
• ‌ بخشی از موفقیت‌های کارهای من مدیون شاعرانی است که با آنها همکاری کردم، از جمله محمد مهدی سیار و میلاد عرفان‌پور. یکی از نعمت‌هایی که خداوند به من داد همین مهدی سیار است چرا که هم من او را می‌فهمم و هم او را درک می‌کند.

لینک دانلود مصاحبه ی تصویری از سایت راه نوا

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:40 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

مصاحبه حامد زمانی با وطن امروز

بازدید: 713
دسته بندی: مصاحبه,,
مصاحبه حامد زمانی با وطن امروز

حامد زمانی گفتگوی مفصلی با روزنامه «وطن امروز» انجام داده است که همینک میتوانید این مصاحبه را بخوانید

 

دانلود فایل پی دی اف مصاحبه (صفحه یک ، صفحه دو)
vatanemrooz11
vatanemrooz12
گفت‌وگو با حامد زمانی خواننده ترانه‌های «مرگ برآمریکا» و «گزینه‌های روی میز»
صدای‌انقلاب است که می‌ماند
 

علیرضا پورصباغ: خواندن ترانه‌ها و سرودهای انقلابی با پایان جنگ در رسانه‌های جمعی تا حدودی کمرنگ شد و پس از اواخر دهه ۷۰ تقریبا ترانه‌هایی با انگاره‌های ضداستعماری در مواجهه با تهاجم فرهنگی خوانده نمی‌شد. صدای حامد زمانی صدای نسل انقلابی معترض امروز است که به استکبار جهانی و ریشه‌های ظلم در عرصه بین‌الملل می‌تازد. شاید به اندازه روزنامه‌های زنجیره‌ای وسعمان نرسد که ویژه‌نامه‌های قطور آنچنانی چاپ کنیم اما در پایان سال چند گفت‌وگوی ویژه را به خوانندگان «وطن امروز»‌ تقدیم می‌کنیم که گفت‌وگو با حامد زمانی یکی از این گفت‌وگوها به شمار می‌رود.
جریان رسمی سرود انقلابی در سال ۱۳۷۶ تا حدودی متوقف شد. کمی از ورودت به این فضا و احیای ژانر موسیقی انقلابی بگو. حتما مسیر سختی را پشت سر گذاشته‌ای که امروز به عنوان خواننده انقلابی شناخته می‌شوی.
حرف شما درست است. اگر بخواهیم دنبال مقصر باشیم تا حدودی خود هنرمندان مقصرند. در واقع مقصر اصلی هستند. ۵۰ درصد بقیه‌اش بین مسؤولان و متولیان امر و از طرف دیگر، رسانه‌ها تقسیم می‌شود. ترسی بین هنرمندان وجود دارد که اگر ما به یکسری از موضوعات ملی بپردازیم یا یکسری مضامین انقلابی را دستمایه خواندن قرار دهیم، این مساله موجب ریزش مخاطبان می‌شود. چرا این اتفاق می‌افتد؟ مگر رسالت هنر جز این است که به همه چیز می‌تواند بپردازد؟ یعنی محدوده هنر آنچنان آزاد است که به هر موضوعی می‌تواند بپردازد. انتخاب من هم همین مضامینی است که به آن می‌پردازم. همیشه بر این باور بوده‌ام که اگر کار درست تحویل مخاطب داده شود طرفدار پیدا می‌کند. مثلا درباره یک بسته دستمال کاغذی اگر بخواهی کاری بسازی و آن را درست بسازی و باور داشته باشی بالاخره مخاطب خودش را پیدا خواهد کرد چون به هرحال افرادی که مثل تو فکر کنند در جامعه وجود دارند، چه برسد به موضوعاتی مثل انقلاب، اهل بیت و ارزش‌ها و اعتقاداتی که میلیون‌ها میلیون نفر طرفدار دارد و در سراسر کشور افراد زیادی پیدا خواهند شد که مثل تو فکر می‌کنند.
پس چه شده که در این چند ساله آنطور که شایسته است به این مضامین پرداخته نشده است؟ چرا نتوانسته‌ایم کنسرت‌های فراوانی با همین ژانر اعتقادی انقلابی اجرا کنیم و مردم هم بابت آن پول بپردازند.
مطمئنا مردم بابت اجرای چنین کنسرت‌هایی پول می‌دهند و حتما حضور پرشورتری خواهند داشت. بنده حداقل تجربه چنین کاری را داشته‌ام اما آنچه جای سوال است این است که چرا آلبومی نداشته‌ایم که پاپ سیاسی یا پاپ مذهبی بخواند و مردم بابت آن آلبوم پول بپردازند؟ چرا چنین حرکت‌هایی در قلب فرهنگ انقلابی جایی نداشته است؟ به نظرم مساله و سوال اصلی همین است. این ترس و واهمه همیشه بوده که این ژانر موسیقی اعتقادی انقلابی مخاطب ندارد و با شکست مواجه خواهد شد. البته من هم در ابتدای کار با این مساله مواجه بوده‌ام.
نمونه‌هایی هم وجود داشته که افرادی قصد داشته‌اند به سمت این کارها بروند. نمونه‌اش علیرضا عصار است که آهنگ‌هایی را با تم انقلابی و مذهبی خواند اما همین فرد در قالب یک جریان معترض اجتماعی وقتی در دوره اصلاحات ترانه ماندگار «خیابان‌خواب‌ها» را در نقد جریان اصلاحات خواند،پس از چندی بایکوت شد! چه اتفاقی برایش افتاد؟
دقیقا! این مساله طبیعی است. ببینید این خیلی واضح است که عده‌ای نمی‌خواهند صدای ارزش‌های ما به گوش مردم برسد. طبیعی است.
این جریان دقیقا چیست؟ همیشه به طور کلی از آن صحبت می‌شود.
نمی‌توان گفت این جریان، چه افرادی را شامل می‌شود چون همه جا هستند. همه جا! اگر هم به دنبال آنها بگردیم، خودمان به این مسائل دامن زده‌ایم. ببینید هیچوقت BBC   یا VOA در طول این ۳۰ سال نتوانستند کسی را زمین بزنند یا دلسرد کنند. هیچگاه رسانه‌های غربی نتوانستند این کار را بکنند. اینکه گاهی فردی پیدا می‌شود که از روی دغدغه شروع به خواندن می‌کند و بعد ناگهان دیگر اثری از او نیست پس از خودی‌ها ضربه خورده است. یا آدم پوست‌کلفتی مثل من را می‌خواهد یا اگر منطقی باشیم، نیاز به تشویق دارد. همه مدام می‌گویند؛ «مرگ بر آمریکا» فوق‌العاده بود! درست است. من به جرأت می‌توانم بگویم «مرگ بر آمریکا» تأثیر خودش را گذاشت.
مصیبت‌های تو از اینجا شروع نشد؟ یعنی همان اتفاقی که برای عصار افتاد. یعنی وقتی عصار آن آهنگ اعتراضی را خواند، آیا این ترانه «مرگ بر آمریکا» یک شروع برای کمرنگ کردن حامد زمانی نیست؟
وقتی که حامد زمانی «دیروز، امروز، فردا» و «تحریم» و… می‌خواند کاری به او ندارند. اما حرف و حدیث‌ها مثلا از چنین جاهایی شروع می‌شود: «مرگ بر آمریکا» یا «گزینه‌ها» و… «مرگ بر آمریکا»، «گزینه‌ها» و… منتشر شد و باعث شد حامد زمانی بیشتر شناخته شود و باعث علاقه بیشتر مردم به او شد. تقدیر خوب است اما من وقتی واقعا تشویق می‌شوم که ببینم حرکت‌های سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی‌شده‌ای در جهت بازتعریف و گسترش موسیقی ارزشی انجام شود، چیزی که وظیفه اکثر مراکز فرهنگی ما است. وقتی تقدیر واقعی صورت گرفته که ببینم این حرکت‌های انفرادی تبدیل به یک جریان شده. این خواسته من است و این روزها دارم همه تلاشم را می‌کنم که این اتفاق بیفتد. ما وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم و مسؤولان هم باید وظیفه خودشان را انجام دهند.
مثلا فلان خواننده کمی از شهدا که می‌خواند، خبر دارم دوره‌اش می‌کنند دیگر از این آهنگ‌ها نخوان. اما سوال اساسی‌تر من این است که تو که الان در خواندن ترانه‌های اعتقادی و انقلابی برند هستی و از همه خوانندگان پاپیولار سرآمد‌تر به این موضوع پرداختی چرا در جشنواره موسیقی مقاومت حضور نداشتی؟
عده‌ای از آقایان گفتند که قصد دارند جشنواره موسیقی مقاومت برگزار کنند، با من هم صحبت کردند، قضیه تا حدودی پیش رفت. کنفرانس خبری. جشنواره موسیقی مقاومت اسلامی هم برگزار شد. قرار شد در برج میلاد برنامه اجرا شود. یک روز با مسؤول برنامه‌های من تماس گرفتند که فردا آقای زمانی اجرا دارند. با تعجب پرسیدیم: کجا؟ گفتند: برج میلاد! حامد زمانی و کاوه آفاق روز فلان در سالن برج میلاد! کاوه آفاق در جشنواره موسیقی مقاومت چه کاری می‌تواند داشته باشد؟ من گفتم برای من که از قبل از برگزاری و برنامه‌ریزی جشنواره در جریان بوده‌ام، این طرز دعوت، صحیح نیست. روز بعد تیتر زدند که حامد زمانی برای اجرا در برج میلاد نرفت. واقعیت این است که هر چیزی جایی دارد و حرمتی و احترامی. ما نگفتیم در کنسرت‌ها فلان کار را نکنید یا بکنید اما در جشنواره موسیقی مقاومت یا جشنواره فجر می‌گوییم، اعتراض که می‌کنیم هیچ، باید تغییر هم بدهیم! وقتی که این اسم را انتخاب کردید؛ «جشنواره موسیقی مقاومت» یعنی اینکه اثری که در این جشنواره خوانده می‌شود باید به مقاومت ربط داشته باشد. نمی‌خواهم اشاره کنم اما یکی از همین ترانه‌هایی که در جشنواره مقاومت اجرا شد حتی به شهدا اهانت می‌کند. من می‌گویم هر چیزی جای خودش را دارد. آیا ما می‌گوییم که چرا در رسانه‌ها و مجلات خودتان ما را راه نمی‌دهید؟ این افرادی که بنده به آنها نقد دارم اصلا دلشان برای پیامی که از دل ترانه‌های زمانی بیرون می‌تراود، نسوخته است! اصلا حواسشان جای دیگری است.
«مژدگانی می‌رسد ‌ای خیابان‌خواب‌ها، می‌رسد ته‌مانده بشقاب‌ها، در صفوف ایستاده در نماز، ابن ملجم‌ها فراوانند باز» این حرف امروز ما است که آن روز زده شد ولی چون در دوره اصلاحات خوانده شده است رفته‌رفته بایکوت شد. اگر خاطرت باشد از سال ۱۳۸۲ بعد از انتشار این آلبوم، وزارت ارشاد در را روی برخی خواننده‌ها بست. خاطرم هست یکی از دوستان، از سال ۸۲ تا ۸۴ تلاش می‌کرد مجوز موسیقی بگیرد. موسیقی‌ای که تم انقلابی، ملی و معترض به جریانات اصلاحات داشت و کاوه یغمایی موسیقی‌اش را ساخته بود. ولی مجوز نگرفت.
حرف من هم همین است که یا درها را محکم می‌بندیم یا باز باز می‌کنیم. من می‌گویم هر چیزی جای خودش! چرا ما جشنواره فیلم عمار راه می‌اندازیم چون آنقدر به حوزه سینمای انقلاب نپرداختیم که شرایط کنونی سینما چنین شده است. سوالم این است؛ کجا ما راجع به انقلاب، دفاع مقدس و ارزش‌ها فیلم ساختیم که خوب ساخته شده و مردم استقبال نکرده‌اند؟
با اینکه همیشه ساطور روشنفکری بالای سرمان بوده، مجموعه اخراجی‌ها،  رسوایی و معراجی‌ها همین الان به اندازه درآمد یک‌سال کل سینمای ایران فروخته است. سازنده‌اش یک بچه‌حزب‌اللهی است. کتاب « دا» پرفروش‌ترین کتاب بازار شد، در عرصه موسیقی هم با این همه هواداری که در طول این مدت برای ترانه‌های انقلابی پیدا کردی، منتظریم آلبوم تو پرفروش‌ترین آلبوم موسیقی شود.
آلبوم من هم می‌آید. یکسری سایت‌های موسیقی، آهنگ‌های مرا گذاشته‌اند. آمار دانلودشان را ببینید. بالاخره مخاطب، دانلود می‌کند تا بداند حامد زمانی چه خوانده حتی اگر دوست نداشته باشد. این در ذات موسیقی من است. یک عده از حرف‌های من بدشان می‌آید و یک عده دوست دارند. اینجا حرف از حق و باطل است، حرف از اعتقادات است. کسی نمی‌تواند بگوید من ۵۰ درصد امام حسین را دوست دارم و ۵۰ درصد بقیه‌اش را دوست ندارم! یا بگوید من تا فلان جای انقلاب را دوست دارم و بقیه‌اش را نه! یک عده در مقابل آن گارد می‌گیرند و یک عده هم واقعا دوست دارند.
دقیقا موقع مذاکرات، آهنگ «مرگ بر آمریکا» را خواندی. فکر می‌کنی این دولت اصلا به تو مجوز آلبوم می‌دهد؟
مجوز می‌دهد چون اگر درست نگاه کنی، آهنگ «مرگ بر آمریکا» به مذاکرات کمک می‌کرد. هرچند که خدا شاهد است که ما آن را برای مذاکرات نخواندیم. شأن این آهنگ بالاتر از آن است که بگوییم برای تاثیر روی مذاکرات آن را تولید کردیم. طبیعتا روی این آهنگ فکر شده بود. البته روی ساخت آهنگ، ۴ روز بیشتر وقت نگذاشتیم ولی ایده و موضوع آن حقیقتا فکر شده و حساب شده بود. قرار بود این آهنگ روز ۱۳ آبان منتشر شود و بعد مصادف شد با فضای مذاکرات و…
یعنی پروسه انتخاب شعر و موزیک و… مربوط به چند ماه قبل‌تر از مذاکرات بود؟
ایده کار که مربوط به خیلی قبل‌تر بود. همین الان هم می‌توانم بگویم که ۶ ماه بعد قصد دارم چه آهنگی را پخش کنم. من برای خودم تقویم دارم ولی وقتی ناگهانی به فضای مذاکرات برخورد کرد عده‌ای شروع به گفتن حرف‌هایی کردند که چرا در این شرایط کنونی این ترانه را کار کردی؟ در حالی که اگر این افراد ذره‌ای از سیاست سررشته داشتند می‌گفتند: بارک‌الله! چون اگر در یک معامله شما مستقیم مطابق میل حریف کار کنی و بگویی ما همه‌جوره مخلص شما هم هستیم، حریف توی سرتان هم می‌زند ولی اگر دشمن بداند هنوز یک عده‌ای در کشورت مرگ بر آمریکا می‌گویند در بهبود روند مذاکرات خیلی کمک می‌کند. ترانه مرگ بر آمریکا کارکرد تاریخی- فرهنگی دارد. خواندم که برای همیشه بماند و شعار مرگ بر آمریکا همیشه پابرجاست. مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر ظلم، مرگ بر این همه جنایاتی که اتفاق افتاده، مرگ بر سر بریدن مردم در سوریه، مرگ بر کشتن مردم افغانستان و… همه مردم دنیا بر این مساله متفق‌القولند که تمام اینها مسببش آمریکا بوده است.
اولین بار که این آهنگ را در جشنواره عمار شنیدم فکری به ذهنم رسید. بخشی از مردم جهان مشتاق شنیدن این صدای ضدامپریالیستی هستند، مثل شهروندان کوبایی و همه مردمانی که از تازیانه‌های اقتصادی‌ ایالات متحده و کاپیتالیسم جهانی آسیب دیده‌اند.
ترانه‌های معترض من مثل مرگ بر آمریکا به زبان انگلیسی ساخته شده و نیت اجرای آن به سایر زبان‌های را از مدت‌ها قبل داشته‌ام.
یعنی تصمیم داری آهنگ‌هایی با همین مضامین به زبان انگلیسی بخوانی؟
هم آهنگ «گزینه‌ها» و هم «مرگ بر آمریکا» اشعارشان به زبان انگلیسی گفته شده، دقیقا با همان وزن و با همان سیلاب‌ها توسط آقای محسن راهجردی. با استادی تمام هم گفته شده و قرار است منتشر هم شود. این حرف فقط حرف مردم ایران نیست. یک حرف بین‌المللی است و ان‌شاءالله با اقبال جهانی مواجه می‌شود، به قول شما بسیاری از مردم دنیا تشنه شنیدن این حرف‌ها هستند.
نگاهت به تاجیکستان، افغانستان و سایر فارسی‌زبانان در سایر کشورهای جهان چگونه است؟ جنبش موسیقی لس‌آنجلسی‌ها سال‌هاست اقدام به برگزاری کنسرت در آنتالیا، دوبی، تاجیکستان می‌کند. ما بالاخره باید پیام‌های خودمان را به این کشورها منتقل کنیم، البته منظورم زبان فارسی است. چون فارسی‌زبانان در همه جای دنیا هستند. کسی تا به حال به شما پیشنهاد کرده که در مواجهه با این همه کنسرت لس‌آنجلسی که در تاجیکستان برگزار شده، یک بار یک کنسرت انقلابی آنجا برگزار کنیم. اصلا به نظرت چنین چیزی امکانپذیر است؟
بله! خیلی راحت. براحتی می‌توانیم این کار را انجام دهیم. فقط موضوع این است که اراده‌اش وجود ندارد. یک بار یک پیشنهادی شد و در همان مراحل اولیه پیشنهاد، در نطفه خفه شد!
سال ۸۸ در دوبی، یکسری شبکه‌های فارسی‌زبان داشتیم. زمان فتنه، هر شبکه‌ای که پشت سر فتنه ایستاد، ایرانی‌های مقیم دوبی به آن شبکه دیگر آگهی تبلیغاتی نمی‌دادند. شبکه تپش مثلا به این دلایل رسما تعطیل شد. پس در دوبی چنین پتانسیلی برای برگزاری این کنسرت وجود دارد. به نظرم به هر ترتیب این صدا باید از این مملکت بیرون برود و در کشورهای منطقه شنیده شود.
خواه ناخواه این اتفاق می‌افتد. من تابه‌حال فکر می‌کردم موزیک من فقط در هم نسل‌های خودمان یا در دانشجویان جواب بدهد ولی دیدم اینطور نیست. حتی بین خانواده‌های شهدا یا پدر و مادرها و حتی کودکان و نوجوانان رسوخ پیدا کرد.
بخش اعظم جامعه ما همگام با جامعه جهانی نگره ضدآمریکایی داریم چون طعم استعمار را تاریخمان چشیده است.
زمانی هدف من این بود که پیام آن دوستانی را به سایر مردم منتقل کنم که تا به حال خواننده نداشتند. دوستان هم از روی لطف، اسمش را گذاشته‌اند «صدای بی‌صداها»! یعنی ما خواننده نداشتیم. الان هم هنر من می‌تواند این باشد که حرف‌های روی زمین مانده را بخوانم که زیاد هم هست. الان تکلیف چیست؟ شما قیافه من را می‌بینید! نه خواب درستی دارم و نه خوراک خوبی. منظورم این است که به‌رغم ساخت آهنگ و اجرا که خود حکایتی است دشوار! وظیفه خودم می‌دانم به نوبه خودم خواننده و آهنگساز تربیت کنم.
چه فکر خوبی! سال‌ها دغدغه من این بوده که از کنار فیلمسازی مثل فلان فیلمساز اصولگرا یا حزب‌اللهی با هر عنوانی، فیلمساز دیگری بیرون نمی‌آید. از بغل دست فلان روزنامه‌نگار اصولگرا، یک روزنامه‌نگار اصولگرای دیگر بیرون نمی‌آید. این حرف تو خیلی مهم است که افق را به صورت جمعی می‌بینی و متاسفانه جریان اصولگرایی به فردگرایی و انحصارگرایی اندیشه رسیده، به دلیل اینکه تکثیر افراد اندیشمند در یک جبهه بزرگ فرهنگی مدنظرش نیست.
همه متفق‌القول بر این عقیده‌اند که این کار خودکشی است. یعنی می‌گویند تو الان در اوج اجراهایت هستی، بیایی و اجراهایت را نصف کنی و استعدادهای اطرافت را تربیت کنی در واقع خودت از بین می‌روی.  اما مشکل این است که طی چنین روندی به من خیلی فشار وارد می‌کند. ممکن است که در اجراهایم سوتی بدهم و همه از آن علیه من استفاده کنند تا به حال هم لطف خدا بوده که سوتی نداده‌ام چون کارهایی که یک هفته‌ای جمع می‌شود چه چیزی جز لطف خدا می‌تواند حامی آن باشد. ببینید به نفع من هم هست که مثلا ۵ نفر در این عرصه تربیت شده باشند و زمانی که حجم فعالیت‌ها زیاد باشد، من به هر کدام از همقطارانی که در آینده فرصت بروز و ظهور پیدا می‌کنند کاری را بسپارم تا فشار کمتری به من هم وارد شود. معتقدم اگر الان ۲۰ خواننده دیگر هم تربیت کنم به هیچ عنوان به موقعیت خودم ضربه وارد نمی‌شود. چون من نفر اول بوده‌ام و سبک خودم را دارم، ملودی‌های خودم را دارم، صدای خودم را دارم اما وقتی هیچ نهادی مسؤولیت تربیت نیرو را برعهده نمی‌گیرد، من هم بی‌اعتنا باشم؟
آثارت با تبلیغ دهان به دهان مردمی شنیده می‌شود اما برخی ترانه‌های موثرت شنیده نمی‌شود.
من درباره بیشتر دغدغه‌ها مثل شهدا، حجاب و خیلی حوزه‌های دیگر ترانه‌هایی خوانده‌ام. پارسال من ۷۰ کار ساختم. چرا شنیده نشدند؟ چون ما هنوز جریان نشدیم، هنوز ما یک رسانه منسجم نداریم که به این قضیه بپردازد. باید این رسانه و این جریان شکل بگیرد اگرنه ضربه زدن به سیاق فعالیت‌های حامد زمانی خیلی راحت است! ولی وقتی که یک جریان بشویم، دیگر ضربه زدن به چنین تولیداتی به این راحتی‌ها نیست. به قول شعر پایداری که می‌گوید: آتشی شعله نفرت افروخت تا مگر عشق پایان بگیرد/ غافل از اینکه او مثل ققنوس/ تازه در شعله‌ها جان بگیرد.
بگذار بحث را به سمت دیگری ببرم، خیلی این بحث برای من جذاب است و طی صحبت‌های چند روزه‌ای که با هم داشتیم می‌دانم بشدت از دغدغه‌های مشترک من و تو به شمار می‌رود. ما بچه حزب‌اللهی‌ها هوای هم را نداریم.
اینکه خیلی واضح است.
این در رسانه‌های ما هم وجود دارد.
مثال می‌زنم، من دعوت شدم به مراسمی که نمی‌دانستم قرار است در آن مراسم از من تقدیر شود، در آن مراسم همه جلوی من به‌به و چه‌چه می‌کردند، جلوی من و جلوی رئیسشان اما تعدادی از همان‌ها کسانی بودند که انواع و اقسام تلاش‌ها را برای ضربه زدن به من و کارشکنی انجام داده بودند. حامد زمانی تا وقتی که حرف تو را فریاد می‌زند خود تو است! ابراهیم حاتمی‌کیا تا وقتی ارزش‌های تو را فیلم می‌کند خود تو است! پس چرا من هر روز که از خواب بیدار می‌شوم باید تنم بلرزد که امروز قرار است بخش عمده‌ای از وقتم که باید صرف تولید شود صرف بیرون کشیدن چه چوب‌هایی از لای چرخ هدفم شود؟
ماجرای ۲۲ بهمن را دوست دارم بازگو کنی تا مخاطبان در جریان ماوقع قرار بگیرند. چون برای من نوعی که جذاب بود و البته دوست دارم حالا در قالب یک رسانه مردم از آن مطلع شوند.
قرار بود روز ۲۲ بهمن، قبل از آقای روحانی، من آهنگ «گزینه روی میز» را بخوانم، قرار بود یا تهران بمانم یا به اصفهان بروم. از شهرهای مختلف هم به من زنگ می‌زدند و بد و بیراه می‌گفتند که آقا ما تیزر تبلیغاتی برای شما نصب کرده بودیم چرا نمی‌آیید؟ گفتم: مگر گفته بودم می‌آیم؟ در اصفهان هم تیزر تلویزیونی اعلام می‌کرد مراسم ۲۲ بهمن با حضور حامد زمانی برگزار می‌شود، از طرفی صحبت‌هایی شده بود که در میدان آزادی اجرا داشته باشم اما به دلایلی نشد. رفتم اصفهان و صبح زود خمینی‌شهر اجرا داشتم که آنجا هم برایم اتفاقات شیرینی رخ داد، مثلا قاب عکسی از مادر شهید حیدری (مدافع حرم) هدیه گرفتم که آن مادر با دستخط خودش برایم قسمتی از شعر گزینه‌ها را نوشته بود، خلاصه اجرای آنجا تمام شد. به من خبر رسید که مراسم ۲۲ بهمن اصفهان تمام شد و به مراسم نمی‌رسیم، پس قرار شد بازگردیم ولی خبر دادند مردم نرفته‌اند و انگار مقدر است که این اجرا صورت گیرد، به خدا پناه بردم و این همان چیزی است که انسان به خاطر نفس باید از آن بترسد. به هر ترتیب رفتیم و اجرا کردیم و مردم همزمان با من اشعار را تکرار می‌کردند. واقعا عزت دست خداست. یک سایت خبرش را منتشر کرد که در «بزرگ‌ترین کنسرت انقلاب»، ۷۰ هزار نفر ایستادند و شعار «مرگ بر آمریکا» و «گزینه‌ها» را تکرار کردند. خوب چرا نباید از این پتانسیل استفاده کرد؟ شما اصلا از رسانه‌ها فهمیدید که این اتفاق افتاده است؟
حالا یک جریان ناآگاه و تهییج شده می‌دانم برای اذیت و آزار حتی تهدید کردن، حسابی فعالیت می‌کند.
اگر به جای حامد زمانی هر فرد دیگری هم بود همین اتفاق می‌افتاد. پوستم کلفت است. یک شبانه‌روز با من باشید تا ببینید چه پیامک‌هایی برای من و خانواده‌ام فرستاده می‌شود یا چه تماس‌هایی صورت می‌گیرد. مادرم بارها با خبرهای ناگواری که درباره من به او می‌دهند مسیر میمه– تهران را طی می‌کند تا جویای حال ما شود. هر کسی جای من بود از این موضوعات و اتفاقات به خوبی سوءاستفاده می‌کرد. البته طبیعی است چون درباره موضوعات انقلابی می‌خوانم به من حمله می‌کنند ولی من هیچ‌کدام از این اتفاقات و خبرهایی که هر روز تقریبا برای من و خانواده‌ام روی می‌دهد را مطرح نکردم. هرکسی که با من رابطه دارد از همسر، مادر و پدر، پسرخاله و… همه تحت‌الشعاع کارهای من قرار گرفته‌اند. باید یاد بگیریم اگر شخصی از اصول و آرمان‌ها و ارزش‌های ما حرف می‌زند یا دفاع می‌کند، ما هم در حد بضاعت از او حمایت کنیم. VOAمستندی درباره من ساخته بود و ۱۲ بار بازپخش کردند.
کنسرت مردمی ۲۲ بهمن اصفهان نشان می‌دهد اکثریت مطالبه فرهنگی مردم کاملا انقلابی است .
اصلا چرا راه دور می‌روید؟ حامد زمانی دو سال است وارد فضای موسیقی شده است. اکثر خواننده‌های مطرح مجاز ما ۱۵-۱۰ سال است که می‌خوانند اما در نظرسنجی‌های تلویزیونی یا رادیویی معمولا من جزو نفرات اول هستم. وقتی این پتانسیل هست چرا ما به آن اصولی نمی‌پردازیم؟
اینکه هنرهایی با این مضامین جواب نمی‌دهد را خود مدیران فرهنگی عنوان می‌کنند؟
بله! من کاری به حرف‌ها و شعرها ندارم. من رفتارها و فعالیت‌ها را می‌بینم… اقدام موثرشان در این زمینه چه بوده است؟ مثلا ببینید شاعران انقلابی ما، موزیسین‌های دغدغه‌مند ما که الی ماشاءالله هستند، با یک مدیریت صحیح می‌توانند سازماندهی شوند و به آثار موثر و محرک جبهه انقلابی ما تبدیل شود.
درباره خانه شاعران هم قزوه بحثی راه انداخته بود که به همین علت بود. موضوع این است که الی ماشاءالله ارگان فرهنگی داریم که عنوان متولی بودن دارند ولی در زمینه جمع کردن شاعران و خوانندگان انقلاب عملی انجام نشده است. معتقدم اگر فضا فراهم شود خیلی از خوانندگان پاپیولار هم به این سمت و سو کشیده می‌شوند.
در حال حاضر هم این اتفاق در شرف وقوع است. من تجربه این را دارم که اگر ما اخلاق درستی در برخورد با هنرمندان داشته باشیم همه آنها دوست دارند که برای انقلاب و ارزش‌ها کار کنند ولی چرا الان فضا به گونه‌ای است که اگر به خواننده‌ای شعری داده شود که در آن کلمه انقلاب وجود دارد، نمی‌خواند؟ چون اخلاق ما، درست نبوده. یعنی وقتی روی میز مذاکره با این هنرمند صحبت کرده‌ایم از ادبیاتی استفاده کردیم که به انزوا کشیده شده است ولی واقعا خیلی از آنها تمایل به چنین اجراهایی دارند.
حالا فارغ از دسته‌بندی‌های سیاسی، مخالفان فعالیت موسیقایی شما کسانی هستند که از طنین مرگ بر آمریکا آشفته می‌شوند و غده‌ آی لاو یو اسشان (I LOVE US ) درد می‌گیرد و در حوزه موسیقی همین افراد چشم ندارند تو را ببینند. چرا؟
پاسخ در یک ضرب و تقسیم ساده است! حامد زمانی دو سال است که به دنیای موسیقی وارد شده، او تا این حد طرفدار دارد. حالا تعریف می‌کنم در رادیویی که اصلا سایه من را با تیر می‌زنند چه اتفاقی افتاده است. یکی از دوستان تعریف می‌کرد که من در تاکسی نشسته بودم و مسابقه‌ای از رادیو پخش می‌شد. مسابقه بین ۸۷ نفر از خوانندگان بود. مسابقات رادیویی را در طول برنامه رأی‌گیری می‌کنند. مثلا آهنگ شماره یک از فلانی و ۲ و ۳ و ۴ و… و همیشه آخرین شماره، حامد زمانی است. چرا؟ به این خاطر که فلان خواننده ۳۵ دقیقه وقت برای رأی جمع کردن داشته باشد و حامد زمانی ۱۰ دقیقه. دوستمان می‌گفت؛ حالا ما نشسته بودیم و آهنگ‌ها یکی یکی پخش شد و من نگران بودم که در مقابل این همه ترانه‌های عاشقانه خوانندگان دیگر، برای یک آهنگ انقلابی حامد زمانی چه اتفاقی خواهد افتاد. حداقل امیدوارم بودم نفر یکی مانده به آخر بشوی تا آبروی ما نرود. به هرحال رأی‌گیری برگزار شد و مجری گفت یک‌ربع فرصت می‌دهیم تا رأی‌ها شمارش شود. من در تاکسی نشستم تا نتیجه را ببینم. مجری بالاخره آمد و با حالت متعجبانه‌ای گفت حامد زمانی با اختلاف زیاد به عنوان نفر اول به مرحله دوم راه پیدا کرد! دوست ما گفت واقعا متعجب شده بودم و باور نمی‌کردم. من گفتم چرا باور نمی‌کنید؟ باید باور کنیم تنها صدای انقلاب است که می‌ماند.
باور تو به کارهایی که انجام می‌دهی و اعتقاد راسخت تو را به سمت و سوی چنین آثاری می‌کشاند اما چگونه متوجه می‌شوی آنچه از دل تو برآمده بر دل مخاطبان می‌نشیند؟
دقیقا اتفاقات حین ساخت ترانه‌های امام رضا(ع) و «گزینه‌ها» و «مرگ بر آمریکا» افتاد که قصد تشریح این اتفاقات را ندارم و همین رویدادها برای ما استانداردی شد که هر وقت دلمان موقع تولید کاری، لرزید، آن کار حتما موفق خواهد شد. شهید آوینی پای تدوین کاری نشسته بودند و از سر شب تا نماز صبح ۲۰ مرتبه وضو گرفتند، همکارشان که پای تدوین کار نشسته بودند از او پرسیدند آیا مشکلی دارید که مدام تجدید وضو می‌کنید؟ شهید آوینی گفتند: نه! من می‌خواهم به شما یادآوری کنم که بدون وضو پای تدوین کار جبهه ننشسته باشید. واقعا اگر اعتقاد به کاری که انجام می‌دهیم نداشته باشیم هیچ موفقیت و اثری نخواهد داشت. من بارها امتحان کرده‌ام. اگر باور و اعتقاد در میان نباشد هر چقدر هم هزینه شده باشد، در نهایت دور انداخته می‌شود.
یعنی حتی نوازنده‌هایی که با تو کار می‌کنند به آن چیزی که می‌سازی، اعتقاد دارند؟
واقعا دارند.
خودت هم موقع خواندن، با وضو هستی؟
تو از من چیزهایی در این گفت‌وگو پرسیدی که نمی‌خواهم پاسخ‌های من جنبه ریاکارانه به خودش بگیرد ولی واقعیت این است من تاثیر وضو گرفتن در کارم را دیده‌ام. روایت داریم که اگر سوره «بینّه» را موقع سخنرانی بخوانید، نفوذ کلامتان بیشتر می‌شود. شاید این مسائل برای برخی افراد غیرقابل باور باشد ولی برای من زندگی است، اعتقاد من است. سوال اکثر خوانندگان بعد از «مرگ بر آمریکا» این بود که چه کردی این آهنگ تا این حد موفق شد؟ می‌گویم: من کاری نکرده‌ام.
به نظر تو دوران فتنه هنوز برای کار کردن در عرصه موسیقی موضوعیت دارد؟
عبرت‌های فتنه بله ولی خود فتنه دیگر موضوعیت خاصی ندارد.
در همان ایام فتنه یک گردان از خوانندگان لس‌آنجلسی در همراهی فتنه آهنگ خواندند و حمایت کردند ولی در اینجا دریغ از یک موسیقی! آن زمان هم به فکر خواندن بودی؟ دغدغه این موضوع را داشتی که باید کاری کرد؟
خیلی زیاد! ولی هیچکس به من اعتماد نمی‌کرد. حتی در برنامه دیروز، امروز، فردا آقای ماندگاران و بعد از آن آقای رنجبران اعتماد کردند، بعد هم آقایان ضرغامی و دارابی لطف داشتند.
با این وضعیت، آیا نمی‌خواهی در کنار کارهایی که انجام می‌دهی عاشقانه هم بخوانی؟ حتما باید مرتبط با موضوع انقلاب اسلامی باشد؟
هر چیزی که خارج از عشق زمینی باشد یعنی حرف‌هایی که ارزش باشد خواهم خواند. ولی راستش این روزها احساس می‌کنم حتی عاشقانه‌های خوبی هم نمی‌شنویم. همه اشعار به یک سمت می‌روند یعنی فکر چندانی روی آنها نمی‌شود ولی من اتاق فکر دارم و درباره گزینه‌های روی میز واقعا فکر شد. اگر برای اجرای عاشقانه‌ها هم کمی بیشتر فکر کنیم ممکن است تکان بخورد. این هم کار خداست که در بحبوحه‌ای که موسیقی ما رو به سراشیبی است حامد زمانی پیدا شود. باز هم اشاره می‌کنم برنامه‌ریزی و مدیریت امور واقعا دست خداست.
کافی است یک نفر خودش را در اختیار ارزش‌ها بگذارد همه چیز خودش سمت و سو پیدا می‌کند.
انصافا اگر پای خود را کج بگذاری حسابی زمین می‌خوری. من واقعا می‌ترسم. شب‌ها که می‌خوابم ۲۰۰ تا آیت‌الکرسی می‌خوانم که آبروریزی نشود. خیلی‌ها بودند که وارد این عرصه شدند و پایشان لغزید و رفتند. یکی از دوستان به من می‌گفت؛ من به خیلی از افرادی که وارد چنین عرصه‌هایی می‌شوند گفته‌ام که خیلی مراقب طی مسیر خطرناکی که در پیش دارند باشند ولی همه در جواب گفتند حواسمان هست اما وقتی به تو گفتم، گفتی بله حاج‌آقا احتمالش هست بلغزم، پس برای من دعا کنید.
کنسرت چی؟
تجربه خوبی از کنسرت داشتم. یک سال و نیم قبل در برج میلاد برای من کنسرتی برگزار شد که آن زمان هنوز این اتفاقات هم نیفتاده بود، در شب اول اجرا رزرو بلیت ما باورنکردنی بود. از این می‌ترسم که افرادی بیایند که با اسم حامد زمانی قمار کنند. یعنی بعد از کنسرت‌های من حرف‌های خوبی شنیده نمی‌شود. برای همین می‌خواهم خودم برگزار کنم. ببینید من ۷۰۰ نفر را در سئانس برج میلاد بازگرداندم و همانجا این جرقه به ذهن من رسید که جنس کنسرت حامد زمانی نباید در برج میلاد باشد. باید بلیت آن ۱۰ هزار تومانی باشد. جایی باشد که همه بیایند. واقعا به عده‌ای برخورده بود که چرا باید برای کنسرت حامد زمانی که از خودمان هست ۹۰ هزار تومان بپردازیم. من واقعا می‌خواستم قیمت بلیت را سرشکن کنم ولی مقررات تا یک حدی اجازه این کار را می‌داد.
دوست نداری  طرفدارانت بابت کنسرت زیاد پول بدهند؟
نه! نباید بدهند.
حالا سوال جنجالی مرا پاسخ بده. دائما از این طرف و آن‌طرف می‌شنویم که بی‌جهت و برای جوسازی می‌گویند رسانه ملی رانت حامد زمانی است و…
خوب دیگران هم درباره مفاهیم ملی و شهدا بخوانند، چرا نمی‌خوانند. موقع سال تحویل و اعیاد آقایان n  تومان می‌گیرند و در برنامه‌های تلویزیون حاضر می‌شوند. می‌توانم راجع به همین دوستانی که صبح تا شب علیه من فرافکنی می‌کنند درباره زد و بندهایشان افشاگری کنم. حامد زمانی که زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی از ارزش‌ها می‌خواند را متهم می‌کنند و خودشان از گل و بلبل می‌خوانند وقتی پشت پرده را بررسی می‌کنید درخواهید یافت که از رانت‌های بیشتری استفاده کرده‌اند.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:38 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مدیران فرهنگی از نگاه “رهبری” الگو بگیرند !

بازدید: 585
دسته بندی: مصاحبه,,
مدیران فرهنگی از نگاه “رهبری” الگو بگیرند !

 

 حامد زمانی خواننده جوان انقلابی کشور در گفتگو با خبرنگار نظر۱ گفت: در رابطه با اشعار که خوانده میشود بیشتر دقت شود چون احساس می کنم از آن موقعی که حضرت آقا بر روی مقوله شعر دست گذاشتند که تشویق بسیاری از شعرا را نیز به همراه داشت، شعر آیینی، انقلاب و کلا شعرا رزشی یک رونقی گرفت.

زمانی افزود : بین شاعران جوان برای اینکه خدمت حضرت آقا برسند و یا حتی تشویق ایشان را جلب کنند یک رقابت شیرین به وجود آمد که همین رقابت سطح شعر آئینی ما را بهبود بخشید و این نشان می دهد که اگر همه مدیران فرهنگی همین نگاه حضرت آقا را داشته باشند چه وضعیتی در انتظار شعر  خواهد بود.

وی افزود :چون خودم در وادی شعر و شاعری هستم می بینم بسیاری از استعدادها ناشناخته می مانند و در این وضعیت نابسمان نشر له شده و یا اصلا نادیده گرفته و سرخورده می شوند.

 

زمانی در باره ی اوضاع نشر گفت : خیلی اوضاع خرابی است که حتی کتب پر فروش ما فروش ناچیزی دارند و حق الزحمه شاعر و کسانی که شعر می گویند بسیار ناچیز است و بچه ها در این عرصه فقط با عشق کار می کنند و در واقع نگاه مادی وجود ندارد.

در مقابله با دشمن افزود :موسقی ابزار دست ما هم است و می توانیم از ان بر علیه دشمن استفاده کنیم  و با علم در این عرصه قدم بگذاریم .

وی خاطر نشان شد : کار های موسیقی که در رابطه جنگ انجام شده است در انتهای ان را که برسی می کنیم ضد جنگ است در صورتی که جنگ همه افتخار ماست .

در مورد موسیقی کشور گفت :  به موضوع موسیقی در کل کشور نگاه سطحی است که در  آهنگسازی و تنظیم  وموارد دیگرهیچ فیلترینگ وجود ندارد و تنظیم کننده ها سطحی کار را تنظیم می کنند وهرکسی صدای خوب داشته باشد و پول هم داشته باشد می اید و می خواند و نظارتی وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد می شود با پول نتیجه گرفت و حل شود وبا این موسیقی نمی شود به دشمن ضربه  وارد کرد وحرکتی به وجود نمی اید .

 

وی گفت : ما اصل و رسالت هنر را فراموش کردیم که اگر در مورد چیزی می خوانیم  باید ریشه آن را در بیاوریم و هدف داشته باشیم  .

وی افزود: ما باید به سمتی شعر برویم ودر کشورمان تنظیم کننده های خوب کم نداریم و کار باید هدف داشته باشد و پای کارخوب بایستیم  وهنرمندان ما باید انقدر کار خوب بخوانند تا سلیقه مردم عوض شود .واگر یک کار بی محتوا بخش می شود  مردم آن را تحریم کنند تا کار های سطحی در کشور از بین برود ونظارت در بخش موسیقی بیشتر شود وما به گوش خود احترام بگذاریم که هر چیزی قابل گوش دادن نیست .

 

وی از کار بعدی خود خبر داد: برای شهدای مدافع حرم خوانده است.

زمانی از برنامه دیگرش گفت : که در جشن بزرگ منتظران که جمعه شب ساعت ۹ در میدان امام حسین (ع) تهران  اجرای زنده دارد و از کار جدید خود را اجرا خواهد کرد .

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 29 مرداد 1393 ساعت: 15:35 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

ویدئو اجرای حامد زمانی در جشن بزرگ انتظار۲۳/۳/۹3

بازدید: 1322
دسته بندی: ویدیو,,
ویدئو اجرای حامد زمانی در جشن بزرگ انتظار۲۳/۳/۹3

این جشن که در روز جمعه ۲۳ خرداد سال ۹۳ برگزار شد با استقبال گرم مردم در میدان امام حسین روبه رو شد.

در این جشن حامد زمانی به اجرای قطعاتی پرداخت.

IMG_3503_0

ویدئو ی اجرای قطعات راز روشن،گزینه های روی میز،صبح امید،وعشق پاک و ویدئوی خوانده شدن دعای فرج توسط حامد زمانی را هم اکنون میتوانید دانلود کنید.

برای دانلود بر روی لینک های زیر کلیک کنید.

دعای فرج با اجرای حامد زمانی

اجرای آهنگ راز روشن

اجرای آهنگ صبح امید

اجرای آهنگ گزینه های روی میز

اجرای آهنگ عشق پاک

اجرای آهنگ حضرت علی اکبر(روز جوان)

مشاهده آنلاین ویدیو در ادامه مطلب...

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 23 مرداد 1393 ساعت: 16:18 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,,
نظرات()

گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۳

بازدید: 573
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۳

گزارش تصویری از رونمایی نماهنگ می کشیم - 3

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 22 مرداد 1393 ساعت: 16:53 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۲

بازدید: 485
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۲

گزارش تصویری از رو نمایی جدید ترین اثر ضد استکباری حامد زمانی به نام میکشیم در کافه نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 22 مرداد 1393 ساعت: 16:47 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,,,
نظرات()

سری دوم شعر گرافی های حامد زمانی

بازدید: 666
دسته بندی: عکس,,
سری دوم شعر گرافی های حامد زمانی

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 21 مرداد 1393 ساعت: 14:54 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

اجرای حامد زمانی در مشهد-خورشید غزه

بازدید: 1013
دسته بندی: عکس,,
اجرای حامد زمانی در مشهد-خورشید غزه

دبیر خانه بین المللی خورشید غزه واقع در مشهد طی مراسمی از حامد زمانی دعوت به عمل آورد .

در این مراسم صدای بی صداها فریاد های حمایتی خودرا برای مردم غزه هم صدا با حضار سرداد.

قطعات میکشیم،امام رضا،مرگ برآمریکا و گزینه های روی میز توسط حامد زمانی در طی این مراسم اجرا شد.

این مراسم در تاریخ چهارشنبه ۱۵ مردادماه ۱۳۹۳ در مشهد برگزار شد.

تصاویر این مراسم را میتوانید در زیر مشاهده کنید.

khorshid-gaza (1)

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 20 مرداد 1393 ساعت: 15:12 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

حضور حامد زمانی در برنامه بچه های غزه بچه های ایران

بازدید: 706
دسته بندی: ویدیو,,
حضور حامد زمانی در برنامه بچه های غزه بچه های ایران

برنامه بچه های غزه بچه های ایران که برای حمایت از کودکان مظلوم غزه تهیه و تولید شده امروز اولین برنامه ی خود را به طور هماهنگ از شبکه های سیما به روی آنتن برد.

در نخستین روز از پخش هماهنگ این برنامه ،حامد زمانی به عنوان مهمان در این برنامه حضور پیدا کرد.

این ویدئو را هم اکنون میتوانید از وبسایت رسمی هواداران دانلود کنید.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 14 مرداد 1393 ساعت: 14:43 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

شعر بسیار زیبا درباره حامد زمانی (فرستاده هواداران)

بازدید: 429

آهاي آهاي جوونا 

توپارك وتو سينما

يكي بهم بگه كه

مياين بريم به جبهه

 

جبهه ي امروز ما 

تو وبلاگ حاميا

يه پسته از جنس درد

يه مطلبه از يه مرد

يكي تو اين زمونه 

پيدا شده ميخونه

شمار ميگه فرمانده

ما هم ميگيم يه مرده

اون مشغول يه كاره 

يه كار عاشقونه

عشقش فقط خدا و

توي راهش ميمونه

از بچگي تا حالا 

تو روضه و هيئتا

ذكرش فقط حسينو

ياعلي ويازهرا

حامد به ماها ياد داد

تو كوچه وخيابون

كاري كنيم طعنه ها

آسون بشه برامون

خودش ميگه هميشه 

صداي بي صداهاست

فرياد فرداي اون

انرژي بخش دلهاست

خودش ميگه كه خدا 

مدير برنامشه

دعاي خير مردم

بدرقه ي راهشه

حامد تو اين زمونه 

روي حرفش ميمونه

بايه رضا خوندنش

دل ميره سقاخونه

درسته كه جوونه 

اما چه خوب ميتونه

حرف دل ماها رو

به دنيا برسونه

مفاهيم دينشو 

ميشناسه وميدونه

نشون به اون نشون كه

از ارزشا ميخونه

وقتي ميگه ازحجاب 

باغيرت واعتقاد

يادت مياد گوهري

تو اين بازار كساد

ستاره ي آسمون 

آيينه ي بي غبار

آي گل محمدي

زيباييتو نزن جار

باري رو دوشمونه 

يه باري كه سنگينه

ما از پسش برميايم

خب عاشقي همينه

شفاعت ائمه 

حضرت مهتاب وماه

دستامونو ميگيره

داداش ديگه نكش آه

ميمونيم پاي اين خاك 

خاك عزيز خونه

ايران سربلندي

كه سر فراز ميمونه

تحريم عشق وايمان 

ناممكن ومحاله

تكليفمون روشنه

با خون سرخ لاله 

آرميتاي كوچولو 

دلي شكسته داره

اما اميد به فردا

از تو نگاش ميباره

ميگيم نحن صامدون 

ماييم كه بي نيازيم

يه يا علي ميگيم و

فردامونو ميسازيم

سكوت ديگه حرامه 

الآن وقت قيامه

منتظرباش و بيدار

تا صبح روز ديدار

اميدوارم كه ماها 

قدرشو خوب بدونيم

دعاي حفظ ايمان

خيلي براش بخونيم

پرچم بالاي بالاست 

برفراز قله هاست

بيادو حامي بشه

هركي دلش باخداست

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 17:3 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

پوستر هایی از حامد زمانی (فرستاده هواداران)

بازدید: 3299
دسته بندی: عکس,,

تصاویر زیر توسط هواداران ارسال شده است شما هم اگر پوستری دارید می توانید آنرا به آدرس : hamedzamani9515@gmail.com ارسال کنید تا با نام خودتان نمایش داده شود.

(قابل توجه هواداران گرامی : برای عضویت در خبرنامه پیامکی عبارت (هوادار حامد زمانی) را بدون هیچ گونه تغییری در شیوه نوشتار به شماره 50002030065951 ارسال کنید.)

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 16:53 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

نظر رهبر معظم انقلاب درباره سرود «مرگ بر آمریکا» حامد زمانی

بازدید: 998
دسته بندی: مصاحبه,,
حامد زمانی در مراسم تقدیر از وی که با حضور سردار محمدعلی آسودی، معاون فرهنگی و تبلیغات نماینده ولی فقیه در سپاه در حسینیه نمایندگی ولی فقیه در ستاد کل سپاه و با حضور پاسداران برگزار شد، با اشاره به جمع صمیمی موجود و با بیان اینکه پاسداران شاغل در معاونت فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه خود دستی بر آتش دارند، افزود: چندی پیش خدمت مقام معظم رهبری حضور یافتم؛ ایشان به بنده لطف داشتند و بنده را مورد تفقد قرار دادند.
 
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار راجع به ترانه «مرگ بر آمریکا» فرمودند که ترانه مرگ بر آمریکای شما، مرگ بر آمریکای سال 92 بود؛ شنیدم که به این کار زیاد حمله کردند، بگذار حمله بکنند که اگر حمله نمی‌کردند باید عزا می‌گرفتید؛ شما هم دلسرد نشوید و یکی دیگر هم بسازید.
بقیه در ادامه مطلب....
می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 16:10 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «مکر شیطان»

بازدید: 1046
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «مکر شیطان»

 نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند .

 

قهرمان اصلی این شعر که همانا یک مسلمان انقلابی ، عدالت طلب ، آزادی خواه ، شیعه و ایرانی است . گویی در میدان جنگ های امروزین دنیا ایستاده به دشمن واحد تمامی مسلمانان روکرده ودر حالی که گویی رهبر این همه مسلمان در جهان باشد بی باکانه دشمن را مورد خطاب قرار می دهد که :
به این آتش برس ! هیزم مهیا کن ! مهیاتر !
چرا که تا خدای ابراهیم (ع) نجات دهنده باشد ، هرچه آتش تو گسترده تر باشد چون به فرمان خدا گلستان می شود ، برای ما شیرین و لذت بخش خواهد بود . در عین حال با این که به روح ما گزندی نخواهی رساند اما تمامی این ظلم های تو در پیشگاه خداوند ثبت می شود و به هنگامه طلوع خورشید محشر که هم سوزاننده گنهکاران و هم روشن کننده حقایق گذشته و ظلم های ظالمان است. آنجا این تویی که رسوا می شوی و عاقبتت سوختن خواهد بود . و در ضمن چندان هم امیدوار نباش چرا که تو عمر کوتاهی هم در این دنیا خواهی داشت و هرچه زودتر به عاقبت شومت خواهی رسید . (کنایه از سست بنیاد بودن نظام سرمایه داری غرب در برابر قوام و پایداری و استواری نظام اسلامی)
*****
به ناگاه می افروزد دشمن آتش کین را و فراگیرد این بانگ آن «دلاور رهبر و مسلم تبار» که :
«بسوزان و تماشا کن شهادت پوشی مارا!»
دیده ای تا به حال ؟ هر آنچه که در آتش اندازند بلافصله اول پوسته اش را فرامی گیرد و می سوزاند انگار آن جسم ، آتش را مانند لباسی می پوشد برتن خویش. نه؟
حال جسم ما وآتش دشمن ، زیبا لباسمان ، لباسی شهادت نام که می آراید سرا پای وجودمان!
تماشاکن شهادت پوشی مارا ! ببین که چه دیدنی شده ایم در مهمانی پروردگارمان.
این آتشی که تو برای خاموشی و مرگ و نابودی ما به راه انداختی روشنایی شعله هایش هرگز خاموشی ما را رقم نخواهد زد. چراکه مرگ مسلمان در راه پروردگارش نابودی نیست ، شهادت است زندگی ابدیست .
وصد البته این مائیم که با «اذان آه» خود طومار دراز سرکشی شما در برابر پروردگار را به آتش خواهیم کشید . بسوزان ما را که هرچه شهادت شهید سوزناک تر و درد ناک تر و سخت تر باشد نامش پرآوازه تر است . پس بسوزان ما را تا رساتر بشنوی نام شهیدان را !
حال درقسمت میانی قطعه« مکر شیطان » شاعردیگری وارد میدان شده واز زبان مسلمانان کشورهای عربی که بر علیه دیکتاتوری های ظالمانه کشور های خود قیام کرده اند سخن می گویدکه :
حال کنونی ما ، بسمت نور بازگشتن است . با بیرق های ایثار در ساحت ایمان طلوع کرده ایم . اینک مائیم که در تمام مسیرها به سمت صبح در جریانیم تا گام هایمان رادر نور ترسیم کنیم وقدمگاهمان در آسمان ها باشد . چرا که هدف بزرگ ما سربلندی در اوج آسمان هاست ودلمان با جلوه ی ایمانی که دارد برای این هدف می تپد و همانند شمشیری که جلایش ، تاریکی را شکافته در مسیری باشکوه به سمت این هدف در جریان است وچرا شهادت را به سمت خود نخوانیم؟ که این نوع مرگ خود زندگیست.
در قسمت سوم این شعر قهرمان شاعر ما این بار پس از سخنان مسلمانان قیام کرده و بیدار شده جهان ، رو به تمامی مسلمانان دنیا کرده سعی در بیدار کردن وجدان خفته ی آنان دارد . او می خواهد فطرت حق جوی آنان را برانگیخته کند و دعوتشان می کند به این موضوع که مسلمان بودن خود را از سر شروع کنید چرا که از حقیقت اسلام بسیار دور شده اید در طی این سالیان دراز. پس ازابتدا شروع کنید! نگاه کنید و ببینید که دنیای امروز شده یک بتخانه! تبرهای خود را بردارید واین همه بت های اطراف خود را مثل ابراهیم خلیل الله بشکنید.( اشاره به شکل گیری بیداری اسلامی در جهان و متهد شدن همه ی مسلمانان وامید وانرژی و دلگرمی دادن به آنها)
« تضاد شب وصبح در شبستان وصبح پیروزی» در واقع کنایه از اینکه به شکل آرام و نا پیدا و مخفی ، یعنی دقیقا از درون تاریکی و شرایطی که همه فکر می کنند خبری از مقاومت در برابرظالمان در دنیا وجود ندارد.
زیر پوست کشورهای مختلف که مردمش مسلمان اما حکومت هایشان دیکتاتوری است انقلاب هایی وسیع با عمقی زیاد نهفته است . انقلاب هایی با محتوای اسلامی که کم کم همگی به هم خواهند پیوست و قدرتمند خواهند شد . این رودها در نهایت به جمهوری اسلامی ایران که در واقع دریای واحد آنان و الگوی آنان بوده خواهند پیوست و از شبستان مساجد صدای صبح پیروزی بر ماذنه ها بلند خواهد شد .
در دو بیت آخر و در واقع در چهارمین قسمت شعر این قطعه ، شاعر برای آخرین بار رو به دشمن همه مسلمانان کرده . می گوید :
آن گروهی که باید از سعی باطل خود و از شکست و سر افکندگی اش بسوزد گروه توست ای دشمن ما !
چرا که عاقبت این ماجرا خوش است و از آن مسلمانان و پرستشگران مطیع خداوند است .

و نهایتا در بیت پایانی شعر شاعر امیدی فراوان به مسلمانان اکنون کشور های در حال انقلاب و تب دار داده می گوید :
درون ویران کنونی شما روزی مانند ایران اسلامی ما آباد خواهد شد اگر که مردم شما حق و درستی را از مشرقش که جایگاه شروع و طلوع اوست . روشنای صبح فردا را بخوانند ( کنایه از اینکه به دنبال حق طلبی رفتن را شروع کنید تا فردای روشنتان طلوع کند)

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:47 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «فریاد فردا»

بازدید: 994
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «فریاد فردا»نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.
 
 
شعر شاعر با معرفی یک روش موروثی و سنتی که کشورهای ابر قدرت و ظالمان جهان ، سال هاست با بی رحمی تمام از آن برعلیه مظلومان و مستضعفان دنیا استفاده می کنند آغاز می شود.

بله ! «تحریم» !!! بستن آب بر روی سپاه حق و این موضوع ، یاد آور نامردی ملعون های روز عاشوراست که آب برلشگر امام حسین (علیه السلام) بستند و حال در این روزگار، بستن آب بر روی شیعیان حسین (علیه السلام) . آری !!! تاریخ به اشکال گوناگون تکرار می شود .
در بیت دوم شاعر به سازشگران ، تاخته ، می گوید : مردانگی واقعی را کسی داراست که حرف حق را آشکارا بگوید نه این که بترسد و پنهانش کند . و همچنین در ادامه کنایه می زند به انقلابی های پشیمان که متاسفانه روی حرف های خودشان نماندند و نامردی کردند و پشت به انقلاب کردند . و بعد اشاره دارد به این که حتی اگر هیچ کدام از کشور های جهان با ما دوستی نکنند و ما را در بیان حرف حقمان پشتی بانی و حمایت نکنند و به ما کمک نرسانند و در نتیجه تنها بمانیم ، هر گز غم نخواهیم خورد و با مردانگی تمام روی پای خودمان خواهیم ایستاد (کنایه از مقاومت در برابر تحریم های تجاری و استفاده از محصولات و تولیدات داخلی وطن)
در ادامه ، شاعر به سراغ جریانات مربوط به انرژی هسته ای در جمهوری اسلامی و در سال های اخیر می رود . که هزاران بار از جانب جمهوری اسلامی ایران این توضیحات داده شده که ایران خواهان استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است و در حال استفاده از آن و زیر بار حرف زور کسی هم برای به تعلیق درآوردن این فعالیت ها و بستن نیروگاه های اتمیش نمی رود و حتی اگر عالم و آدم هم به ناحق بگویند که ما به دنبال ساخت سلاح هسته ای هستیم . جمهوری اسلامی ایران خواهد ایستاد و حق غنی سازی خودش را خواهد گرفت . حتی اگر ما را با تحریم کالاهای تجاری مواجه کنید . ما پرنده ایم و این آب و دانه ای که می خواهید با تحریم از ما بگیرید را هرگز نخواهیم خواست چرا که این چیزهای پست مادی فکر و ذکر ما نیست بلکه تمام فکر و هوش و حواس ما به آسمان است به هدفمان به آزادی و استقلال . هم آب و دانه و هم نقشه قفسی که برای ما کشیده ای ارزانی خودت باد . چرا که سازش با تو در واقع زیر بار ظلم و ستم و سلطه تو رفتن است . و تا ابد زندانی شدن و تا همیشه از آزادی محروم شدن .
ما با حیا و فروتنیم اما در برابر دشمن ، مغرور و متکبر و گردن فراز ! ضعف و شکست در راه ما چیزیست محال !
هرکس از ما که دلش مومن و مطمئن به این ایمان است یا علی بگوید که فردای ما بدست خود ما آباد خواهد شد نه به دست غیر !

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:45 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «تحریم»

بازدید: 1046
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر :قطعه «تحریم»

نویسنده این مطلب جناب آقای " مسعود فاطمی" هستند.

 

 

اگر از این جمعیت انسان های آزاده و شرافت مند،تعدادی شهید شوند و یا برخی از آنها فدای ایمان و عابروی بقیه شوند،جای خالی آنها با تعداد بیشتری از جوانان غیور و ایثارگر این مملکت پر می شود.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر از این جمعیت انسان های آزاده و شرافت مند،تعدادی شهید شوند و یا برخی از آنها فدای ایمان و عابروی بقیه شوند،جای خالی آنها با تعداد بیشتری از جوانان غیور و ایثارگر این مملکت پر می شود.و این شور و اشتیاق برای فداکاری به خاطر لطف خداوند است. ای جریان استکبار،فکر کردی ،با کشتن برخی از مومنان و دین داران دانشمند،جمهوری اسلامی ما،و حکومت خدایی ما نابود می شود و جا برای ورود شما باز می شود؟؟؟؟

ای مستکبران،انگار با خود می اندیشید که با تحریم کردن مردم مومن ایران،از کالاها و ابزار،می شود قلب آنها را در دست گرفت و به خاطر این تحریم ها تسلیم شما می شوند؟؟؟

ما در قلب خود معرفت به خداوند و اولیای او داریم و همین عامل دل های ما را به دریایی از معرفت و عزت تبدیل کرده است و حتی معرفت ها و اندیشه های پاک در سایر نقاط جهان از معرفت ما سرچشمه می گیرند و مظلومان عالم از ما سرمشق می گیرند. ای شیطانیان:ماجراهای طبس(هم در اختیار گرفتن پرنده جاسوسی،و هم شکست عملیات آزادسازی نیروهای آمریکایی)، فداکاری های اروند رود،دلاوری های خرمشهر و رود کارون،و هم چنین عملیات های ظفر،خیبر،طریق القدس و جزیره مجنون را به یاد آورید،می خواهیم یادتان بیافتد فداکاری ها و جان فشانی های جوانان رشید این مملکت را.و نیز می خواهیم نوجوانان مومن ما مانند حسین فهمیده ها و کارهای بزرگ آنان را به یاد آورید،که مردانه به میدان جنگ آمدند و شهید شدند. ای جنایت کاران:ما را از جنگ و کشته شدن نترسانید که ما از مرگ در راه خدا نمی ترسیم،پس نگویید که عزم راسخ ما و مقاومت های جانانه ما تسلیم می شود.و این را هم بدانید که عشق و محبت به خوبی ها و پاکی ها تسلیم نمی شود و هر چه را تحریم کنید،اعم از وسایل و ابزار و …،ولی نمی توانید مهم ترین داشته ما،یعنی عشق به خدا و دین خدا را از ما بگیرین و ما را داشتن آن تحریم کنین. این مملکت مومن و دین دار،با چند انسان پاک و دانشمند،به وجود نیامده و بهار زیبای علم و دین،به علت وجود چند نفر و یا تعداد محدودی نیست و بلکه تعداد دانشمندان علم و دین که بستر را برای اجرای احکام خدایی فراهم کرده اند خیلی زیاد هستند. و اما با مرگ یکی از این افراد،مملکت ما نابود نمی شود و تفکر ما دچار تغییر نمی شود. با دیوار چیدن اطراف ما،و محاصره ما نمی توانید اراده ما را از بین ببرید،بهتر است که از کار خود دست بکشید.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:42 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «فصل رسیدن»

بازدید: 956
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «فصل رسیدن»نویسنده این مطلب جناب آقای "مسعود فاطمی " هستند.
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم

ای دلی که همیشه بی قرار هستی و گویا دنبال  چیزی می گردی که تا به آن نرسی دست از تلاش برنمی داری،و ای دلی که سختی ها و آسانی های روزگار را تجربه کرده ای:باز هم داستان انقلاب را تکرار کن…

داستان روزهای پر از ترس و اظطراب و هیجان را.و ماجرای خورشید پشت ابر را هم یادآور کن،که در آن زمان تاریکی و فساد حکومتی همه جای این سرزمین را فرا گرفته بود و مردم به آفتابی مانند خمینی(ره)احتیاج داشتند.باز هم از جان فشانی ها و فداکاری های امام خمینی(ره) را به یاد آوریم،و از خوش بینی های امام به آینده مملکت و نگاه روشن او برای این انقلاب را به یادآوریم.و البته تاریکی از میان برداشته شد و شب ظلمت حکومت ستم کار به پایان رسید و صبح پیروزی بر مردم دمید و چقدر مردم از پیروزی بر تاریکی ها خوشحال بودند.ای دل حقیقت یاب،دوباره برایم روشن کن که حرف تو برای من حجت است،و بگو که دیگر وقت رسیدن به امام است و باید آرمان های او را احترام نهیم و پیرو آنها باشیم و این را هم بدانیم که آینده ای روشن و امیدوارکننده در پیش رو داریم.ای دل،همیشه ماندگار و جاویدان،و ای روح پاک که سختی ها و آسانی های زمان را پشت سر گذاشته ای،باز هم داستان شهیدان و جوانانی که جنازه ی پاک آنها را روی شانه خود تشییع می کردیم،شهیدانی که عین سرو بر قله های ایمان و فداکاری ایستاده اند.باز هم من را به ایستاده ای در برابر سختی ها و مشکلات بخوان و دعوت کن.ای روح انقلابی،دوباره از بلوغ علم و ایمان صلح جویانه و مقدس ما حرف بزن که عشق و علم را به هم گره داده و دریچه های آسمان را باز کرده ایم و همانگونه که پیامبر رحمت(ص)در مورد مردم این سرزمین صحبت کردند،با علم و عشق به خدای خود،به جاهای زیادی رسیده ایم.و البته این ماجراها و این دست یافته ها برای دشمن ما باورکردنش سخت است ولی تو باز ما را دوباره به حلقه ایمان و علم دعوت کن.ای روح انقلابی،باز هم سربه زیری و آزارنرساندن سرزمین سربلند و آباد ما را به مردم یادآور کن که قله های علم و ایمان را درنوردیده و پرچم عزت خود را در ثریا به اعتزاز در آورده ایم.خاک شهید داده و عزت مند ما زیر سایه ولایت علی بن ابیطالب(ع) و زیر پرچم آزادگی و جوانمردی حسین بن علی(ع) جاودانه و همیشگی مانده است.باز هم من و تو هستیم که باید مملکت را آباد کنیم و راهی که در پیش رو است را باید با عزت  و سربلندی و آزادگی طی کنیم.و اگر من و تو دست به دست هم ندهیم و راه امام حسین(ع)را در زیر ولایت امام علی(ع) نپیماییم مطمئنا کشورهای دیگر و سرزمین های دیگر به ما کمک نمی کنند پس بیایید با هم مملکت خویش را آباد کنیم.من و تو باید این راه را طی کنیم و البته دیگر وقت رسیدن به موعود حضرت مهدی(عج) است و ما به کمک هم می توانیم به این خواسته برسیم.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:40 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «همبند»

بازدید: 1145
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «همبند»نویسنده این مطلب جناب آقای " مسعود فاطمی " هستند.
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم

به جرم عاشقی میشه قلب ها رو به زندان انداخت.و تنها جرم قلب،عاشق شدن آن است.ولی یاد تو نمیذاره که مرا به زندان ببرن و گویا یکی به من میگه برگرد.کسی برای ملاقات من نمیاد و خودم در این زندان تنها هستم.در این زندانی که من هستم،درب و حفاظ آهنی وجود ندارد و با زندان های معمولی فرق دارد. تو اینجا پیش من هستی حتی در صورتی که اینجا حضور نداشته باشی.امکان نداره که خاطراتی که با تو دارم را فراموش کنم.میدونم که آخر ماجرا،با حکم و دستور تو از زندان آزاد می شوم.به دادم برس و کمکم کن،وقتی که دعاهام به خاطر گناهان و خطاهای خودم برآورده نمیشه و زندانی میشن.میشه بغض خود را به آخر برسونم و مانند باران بهاری گریه کنم.میشه با تو آزاد بشم و از زندان بیرون برم.خدا هم توی این زندان یه روز دستهای تو رو میگیره. اینجایی!!حتی اگه حضور نداشته باشی،مگه میشه خاطرات با تو بودن رو فراموش کنم.

 

متن شعر آهنگ:

به جــرم عاشقــی میشــه     ,    دلـــو محکــوم به زندون کرد,

ولــی یـــــــادت نمـــی زاره    ,     یکـــی انگــار میگــه برگــرد,

مــلاقــاتی خـــودم بــــودم    ,      تواین زندون بجز من نیست,

تو این زندون که من هستم     ,   دری از جنــس آهن نیست,

مـی دونـــم آخـــرش روزی  ,       به حکـــم تو رهـــا میشـم,

بـــه داد مـــن برس وقتــی     ,    که محبوس الدعا می شم,

میشه هق هق شد وبارید   ,      می شــه آزاد شــد بــا تو,

خــدا هـــم توی این زندون   ,       یه روز می گیــره دستـاتو,

 

یادداشت:

با توجه به اینکه این آهنگ حامد زمانی تیتراژ برنامه “نسیم اجابت” از شبکه قرآن بوده است،و در این برنامه هم گفتگوهایی با جانبازان ۸سال دفاع مقدس صورت گرفته است،می شود گفت که شان سرودن این آهنگ در مورد شهدا و جانبازان دفاع ۸ساله بوده باشد. به نحوی که در جای جای شعر آهنگ از فردی یا افرادی کمک خواسته شده و خواننده(به نمایندگی از مردم)،در این  دنیای شبیه زندان،برای رسیدن به مرادش از این افراد پاک کمک خواسته،و هرگز خاطرات خود با این عزیزان را فراموش نمی کند.دنیا در این شعر تشبیه به زندان شده،و در ضمن در این قسمت شعر”خدا هم توی این زندان یه روز دستهای تو رو میگیره” جانبازان عزیز مورد خطاب قرار گرفته،و آنان را به آزادی آینده و رسیدن به عشق و پیوستن به دیگر شهدا و صالحان فرا می خواند.برای جانباز و کسی که از قافله پاکان رفته،جا مانده زندگی چندروزه در این دنیای فانی مانند زندان است چرا که اکثر عزیزان و خوبان زمان خود را از دست داده است و گویا تنها در این زمانه رها شده است.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:38 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «بی نیاز»

بازدید: 1023
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «بی نیاز»نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.
 
 
آهنگ «بی نیاز» یکی از کارهای قدیمی و زیبای «حامد زمانی» در زمینه استکبارستیزی و مقاومت مردم ایران در برابر مقوله تحریم هست . آهنگساز این کار«حامد زمانی» نبوده و رونمایی و اجرایی نیز برای این کار صورت نگرفته است ! اما خوشبختانه نماهنگ قدیمی اما حرفه ای و زیبایی از این کار در سایت آپارات در بخش «حامد زمانی» موجود است و توسط رسانه ملی ، در شبکه نسیم چندین باری پخش شده است .

لذا ، چون قرار بر تحلیل آهنگ های شخص «حامد زمانی» داریم و آواز یک خواننده نیز طابع آهنگساز آن اثر می باشد و همچنین این ترانه هرگز در میان مردم اجرا نشده است ! به همین علت تنها به توضیح مختصری در مورد موسیقی این قطعه ، نحوه خوانندگی و اجرای ایشون در نماهنگ مذکور اکتفا می نمایم .
آهنگساز این قطعه با یک ملودی معصومانه و سرافرازانه که یاد آور آرامش حاصل از سال ها سختی کشیدن و مقاومت ورزیدن دلیرانه ملت انقلابی ایران است ، فضای بسیار وسیع و امیدوارانه ای را از فرداهایمان در پیش چشمان ما می گشاید و ایمان به خدا و اعتماد به نفس ملی مان را بالا برده و سعی در تفهیم نمودن هویت بخشی موجود در محتوای شعر مورد نظر دارد .
«حامد زمانی» این بارآهنگسازش شخص دیگری است اما با این حال با دقت و وسواس بیشتری می خواند تا کار همکارش دقیقا همان طور که از او خواسته از آب در بیاید ! آفرین به این مطیع بودن به جا ، امانت داری و فروتنی! و آفرین به آهنگ ساز این اثر ! ملودی ، ترکیب سازها و انتخاب خواننده اش عالی بوده ! با اینکه این سبک از ملودی سازی رو در بقیه آهنگ های«حامد زمانی» پیدا نمی کنیم اما باید اعتراف کنیم که«حامد زمانی» به خوبی از پس این شکل و شیوه متفاوت بر اومده و به یاری خدا و با کمک همکارانش اثری دلنشین و ماندگار رو خلق کرده !
در نماهنگ یاد شده نیز با اینکه «حامد زمانی» تجربه ، قدرت و شهرت امروزینش رو نداشته اما با کمال تعجب اجرایی کاملا مسلط ، متمرکز و موثر رو به نمایش گذاشته و این واقعا جای تحسین داره !
**************
«بی نیاز»
۱-من و بشنو ! من و بشنو ! که امروز صدای اقتدار این دیارم / برای گفتن از آینده با تو یه عالم واژه های تازه دارم
-شاعر با این که از شنوا بودن دشمن مطلع هست اما انگار برای به رخ کشیدن مفتخرانه قدرتمندی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از تمامی مردمش به دشمن نهیب می زند : «من و بشنو ! من و بشنو !» که من در عصر حاضر یکی از واضح ترین بروز و ظهورهای مشروعیت و اقتدار این حکومت اسلامی ، یعنی صدای همراهی مردم کشورم با حکومت اسلامیش هستم ! و در واقع شاعر ، مردم ایران را «صدای اقتداراین دیار» معرفی می کند . و سپس به دشمن خاطر نشان می کند که در آینده پیشرفت ها و شگفتی های تازه ای را هم در غالب واژه ها از این مردم غیور خواهی شنید !
۲-یه عمره دشمنم بودی واین بار باید واسه شنیدن بی صدا شی/ تو فکرشم نمیکردی یه روزم، تو این بازی خودت بازنده باشی
-اینجا شاعر در حالی که دشمن را تحقیر می کند به او می گوید : « با این که یک عمر به دشمنی خود با ملت ما افتخار می کردی و ما را و حقوق ما را نادیده می گرفتی اما اکنون با نهایت بهت زدگی برای اینکه بتوانی صدای ما را بشنوی باید تمام و کمال سکوت کنی و در عین حال ناباورانه هرگز فکرش را هم نمی کردی و در هیچ یک از محاسبات تو نمی گنجید که در این بازی پرحیله و شومی که به راه انداختی خودت بازنده بشوی !
۳-نگاهم کن ! ببین آرامشم رو ! که با خورشید و دریا هم تبارم/ نترسون کوه و از تکرار طوفان ! من ازتحریم تو ترسی ندارم
-و حالا شاعر حال خوب وخوش مردم ایران اسلامی رو به رخ دشمنمان می کشد : در این بیت هم درعین حالی که شاعر به رصد تحولات کشورمان توسط دشمن واقف است اما با غرور و افتخار به او می گوید : « نگاهم کن ! ببین !» و بعد برای دشمن می شمرد نعمت هایی رو که پروردگارمون به پاس تلاش های مومنانه مان در تمامی این سال ها نصیبمون کرده : آرامش الهی مون ، با خورشید روشن و هدایت گر و دریای پاک و بی انفعال هم تبار بودنمون رو و بعد یاد آوری مثل کوه مقاوم بودنمون در برابر تمام دشمنی ها و سختی ها در این سال ها رو بخصوص در هشت سال دفاع مقدس ! و بعد تحقیر کردن دشمن که : «نترسون کوه و از تکرار طوفان !» چرا که اساسا طوفان نمی تونه حتی ذره ای در کوه خلل وارد بکنه ! و بعد واضح و روشن اعلام کردن نبود حتی اندکی احساس ترس و واهمه در دلمون بخاطر ایمان به خدا و اتکا به تلاش ملت و شجاع بودن و مقاومت کردن مثل یک کوه در برابر طوفان تحریم !
۴-خدا رو دارم و خورشید یادش همیشه توی قلبم می درخشه / همون که لحظه لحظه عاشقونه ، بهم احساس آزادی می بخشه
-و حالا بعد از فقدان اون حس منفی یاد شده که همون «ترس» باشه ! این بار یاد آوری وجود احساسات مثبت در دل مردم مسلمان ایران که در واقع اون «ترس» ، ندارایی است و این ها دارایی های ارزشمند ملت ماست : داشتن ایمان به خدا که مثل یک خورشید همیشه در دلمون می درخشه و همه جا رو روشن می کنه تا در تاریکی نمونیم و راه رو گم نکنیم ، داشتن ایمان به همون خدایی که لحظه لحظه به پاس اطاعت کردنش بهمون احساس آزادی می بخشه !
۵-تو هر چیزی رو که ممنوع کردی بدست آوردمش با اعتقادم/ یه دنیا شاهدن تنهای تنها به پای اعتقادم ایستادم
-شاعر توی این بیت ، شاه کلید موفقیت و در واقع راز مقاومت ملتش رو برای دشمن بازگو می کنه و چگونگی مقاومت کردنمون رو بیان می کنه که : ای دشمن من ! هرچیزی که مورد نیاز ما بود و تو اون رو ظالمانه برما تحریم و ممنوع کردی با اعتقاد الهی و تلاشمون اون رو به دست آوردیم و تمام دنیا شاهد هستند که بر سر این اعتقادمان هم همچنان محکم و پا برجا ایستاده ایم .
۶-جوون و پرغرور و پر صلابت من از این سرزمین سرفرازم/ خودم فردام و ساختم تا بدونی همیشه از وجودت بی نیازم
-و باز هم به رخ کشیدن دارایی های همه ایرانیان : جوانی و سرزندگی مردم ما ، پر غرور بودنی که باعث خود باوری و اعتماد به نفس ملی ما شده ، پر صلابت بودنی که جلوگیری می کنه از رذالت و پستی کردن توسط یک ملت و در نهایت تاریخ پر افتخار این سرزمین که باعث سرافرازی آن شده است و این ایرانی بودن ما هم خود به تنهایی یک افتخار بزرگ است . همونطور که می دونید دشمن ، ما رو تحریم می کنه که به ما این مطلب رو به زور القاء بکنه که : شما چه برای زندگی امروز و چه فردای خودتون به من نیاز دارید و من با دریغ کردن ما یحتاج شما ازتون ، شما رو به زانو در خواهم آورد تا مطابق منافع من رفتار بکنید ! و شاعر در مصرع پایانی این شعر به خوبی پاسخ دشمن رو داده که ما ملت ایران ، خودمون آیندمون و فرداهامون رو خواهیم ساخت و ای دشمن ! بدون که تا ابد نسبت به تو« بی نیاز» خواهیم بود!

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:36 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «قدس»

بازدید: 1004
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «قدس»

نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی که در میان این همه ظلم،واین همه خونخوار و فضای سیاه زمانه،خبری از منجی و رهایی بخش نیست،برای پرنده هم خبری از رهایی نیست و او کجا دارد برود در حالیکه همه جا در دست خونخواران است!!! آه!به راستی،حتی ابرها و نسیم های حیات بخش که همان عدالت خواهان اند، هم زندانی شده اند. اکنون،فلسطین به خاطر بی رحمی های حیوان صفتان سراسر خونین است و البته پر از خشم!!!

مردمانی که رویای آزادی را در سر دارند و از زندانی شدن در دست طاغوتیان خسته شده اند!! آری! این همان سرزمین است که شهیدان زیادی برای رهایی از کفر داده است و هر قسمت این خاک مقدس خون انسان پاکی ریخته شده است! ای زادگاه پیامبران الهی و شهر ادیان آسمانی،ای قدس!!!! ای قبله اول مسلمانان و نماد پیروزی برای اسلام و مسلمانان،ای قدس،گوش فرا ده که برات پیامی دارم: جاودان بمان زیرا که مدد نزدیک است!!! نه!!! هرگز!!! هرگز به صهیونیست ها و فرزندان شیطان فرصتی نمی دهیم،همواره آنان را رنج می دهیم تا دیگر دست از ظلم و ستم بردارند و بمیرند!

آنها لایق مردن هستند،و همانگونه که برادران فلسطینی مان رفتار می کنند،از سنگ گرفته تا موشک،باید نصیب این نامردمان شود!!! بله! و البته! و البته که فردایی نو و زیبا در راه است.روزی خواهد رسید که خبری از ظلم و ستم در فلسطین و دیگر مناطق زمین نیست.روزی می آید که جز خوبی چیزی برای سرزمین نزول کتاب های آسمانی و زادگاه پیغمبران نخواهد بود. آری!!!! این روز نزدیک است! ای برادران مسلمان ما در قدس،به پا خیزید و علیه ظلم شیطانیان بشورید که پیروزی نزدیک است و آینده ای بسیار زیبا در انتظار شماست،که خود هم باور نکنید.شهیدان بعدی ما نیز در راه است!! ای یاران ابلیس!!!! بترسید که لاله های فداکار ما برای آزادی ما می خواهند فدا شوند. آری! فردا هم گل هایی را فدا خواهیم کرد تا بر شما پیروز شویم و پای شما خوکان را از سرزمین پاک پیامبران قطع کنیم.

ای فلسطین به هوش باش!!!!  ای زادگاه انبیای الهی،ای قدس عزیز،ای قبله اول مسلمانان و ای مکان پاک تاریخ!!!!! به هوش باش که فتح و رهایی تو نزدیک است،و تو را از چنگال ظالمان و تاریک دلان رها خواهیم کرد،تا همیشه بمان و تسلیم نشو!!!

متن آهنگ:

وقتی که در تاریکی و تردید

در آسمان خورشید پیدا نیست

سهم پرنده از رهایی

حتی نسیم و ابر زندانیست

اینک فلسطین فوجی از آتش

اینک موجی از خون است

سرشار از رویای آزادی

از لاله های سرخ گلگون است

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

 

از غیرت مردان آتش زاد

تا عرصه بر اهریمنان شد تنگ

اولاد شیطان را مجالی نیست

تا سرنوشت شومشان شد سنگ

فردا بهاری تازه در راه است

فردا بهاری سبز و رویا گون

فردا طلوع لاله های سرخ

در باغ های روشن زیتون

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

نتیجه  ای ساده از آهنگ پرمعنی:

خواننده در این آهنگ با استفاده از الفاظ زیبا و با محتوا از سیطره شیطانیان و صهیونیست ها بر سرزمین پاک فلسطین یاد می کند و یا استفاده از لفظ هایی بسیار زیبا همچون گل و زیتون و … پیروزی و فتح این سرزمین،رتوسط یاران مخلص خدا را  یادآور می شود.زیتون،گل سرخ،باغ،فرداو سایر اسم های این شعر در ادبیات نمادی و ادبیات تاریخی می گنجند.ترانه سرا با استفاده از گل سرخ به شهیدان راه آزادی فلسطین اشاره می کند،با استفاده از لفظ زیتون،به سرزمین مقدس فلسطین اشاره می کند و با استفاده از باغ و فردا به جمعی از یاران مخلص خدا نظر می کند که در آینده ای نزدیک ملت مظلوم فلسطین را از دست طاغوتیان نجات می دهند و این کشور را از آثار وحوش پاک می سازند.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:33 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

کلیپ تصویری آهنگ «می کشیم»

بازدید: 895
دسته بندی: ویدیو,,
تقدیم به بچه های مظلوم غزه ...

جهت دانلود ویدیو اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده بقیه کلیپ ها به ادامه مطلب مراجعه کنید...

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: یک شنبه 12 مرداد 1393 ساعت: 15:12 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

متن آهنگ می کشیم

بازدید: 812

متن شعر آهنگ می کشیم

می کشیم و می کشیم و می کشیم

ما به کشتن وشکستن و دریدن و بریدن خوشیم

می کشیم ومی کشیم و می کشیم

ما به کشتن وشکستن و دریدن خوشیم

توی خشکی، توی کشتی، توی کوچه، توی خونه می کشیم

حقمونه می کشیم 

دونه دونه دونه دونه می کشیم

دنیا امنه و امونه، می کشیم

توی غزه و اریحا می کشیم

توی صبرا و شتیلا میکشیم 

ما به کشتن وشکستن و دریدن و بریدن خوشیم و می کشیم

توی غزه و اریحا می کشیم

توی صبرا و شتیلا می کشیم 

ما به کشتن وشکستن و دریدن و بریدن خوشیم و می کشیم

 کی به کیه؟ چی به چیه؟ کی به فکر این چیزاست؟

"بي بي سي" با ماست

"سی ان ان" با ماست

 ما خبر داریم 

حقوق بشر چرنده، می کشیم  

در کمال خونسردی و با خنده می کشیم

سازمان ملل کیلویی چنده؟ می کشیم

در کمال خونسردی و با خنده می کشیم

ما خبر داریم ! حقوق بشر چرنده، می کشیم  

دنيا چشم گذاشته تا موشک قایم کنیم

دس قلم کنیم...پا قلم کنیم

کی به فکر اینه که کی قاتله کی جانیه؟

چشم دوربینا به جام جهانیه

واقعاً که خوب جهانیه

 راستی که باید می برد کاپ قهرمانی رو؟  

 "پپ گواردیولا" یا "خوزه لوییزمورینیو"؟

جنب دروازه ها میدن عدس پلو

توی غزه و اریحا می کشیم

توی صبرا و شتیلا می کشیم

ما به کشتن وشکستن و دریدن و بریدن خوشیم و می کشیم

 

شاعر: دکتر محمد مهدی سیار

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 7 مرداد 1393 ساعت: 18:17 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

ویدئو پخش زنده مراسم روز قدس در شبکه یک

بازدید: 554
دسته بندی: ویدیو,,
ویدئو پخش زنده مراسم روز قدس در شبکه یک

ویدئوی پخش زنده اجرای حامد زمانی در اصفهان به مناسبت روز قدس هم اکنون بر روی سایت رسمی هواداران آماده بارگیری میباشد.

برای دانلود کلیک کنید.

اجرای مرگ بر آمریکا

اجرای صبح امید

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 7 مرداد 1393 ساعت: 10:13 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

گزارش تصویری از اجرای حامد زمانی در روز قدس

بازدید: 856
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصویری از اجرای حامد زمانی در روز قدس

اجرای حامد زمانی در مراسم ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس در اصفهان که  با حضور فوق العاده مردم اصفهان همراه شد.

حامد زمانی در این روز به اجرای قطعات میکشیم ،مرگ بر آمریکا و صبح امید پرداخت که جمعیت نیز همصدا با وی این اشعار را فریاد میزدنند.

مختصری از مراسم و راهپیمایی روز جهانی قدس در اصفهان را میتوانید در اینجا مشاهده کنید.

image-960bb45cef90d57b52b8fe0ef8c8786543fd2e586d2d0bb76e8a89668657c96f-V

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 6 مرداد 1393 ساعت: 14:19 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,,
نظرات()

حامد زمانی در راهپیمایی روز قدس‌ (اصفهان)

بازدید: 789
دسته بندی: عکس,,
حامد زمانی در راهپیمایی روز قدس‌ (اصفهان)

حامد زمانی خواننده جوان کشورمان امروز در اجتماع پرشکوه مردم روزه دار اصفهان در روز قدس حاضر و اجرای برنامه کرد. زمانی در میدان امام شهر شهیدان ترانه های «قدس» ، «صبح امید»، «مرگ بر آمریکا» و آخرین اثر منتشر شده اش «می‌کشیم» را اجرا کرد.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: جمعه 3 مرداد 1393 ساعت: 19:50 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

دانلود نرم افزار «صدای بی صداها»

بازدید: 574
دانلود نرم افزار «صدای بی صداها»

توضیحات درباره نرم افزار :

صدای بی صداها

نرم افزار صدای بی صداها مجموعه ای گلچین شده از بهترین آهنگ های آقای حامد زمانی می باشد
این نرم افزار حاوی 25 قطعه از بهترین موسیقی های این هنرمند ارزشی می باشد که برای سهولت دسترسی شما در قالب محیطی زیبا و تاثیر گذار جمع آوری شده است.
به این صورت که شما با اتصال به اینترنت و انتخاب ترک دلخواه خود، با یک کلیک آن را دانلود می کنید.
این باعث می شود که :
1- حجم نرم افزار کم باشد.
2- تنها موسیقی های دلخواه را دانلود کنید!
ضمنا حجم تمامی فایل های موسیقی بین1 الی4 مگابایت می باشد.
در نظر داریم تا در ورژن های بعدی اضافه کنیم:
1- امکان استفاده از تصاویر درون نرم افزار به عنوان بکگراند
2- امکان استفاده از موسیقی ها به عنوان زنگ موبایل
3- قراردادن مصابحه های صورت گرفته با حامد زمانی
4- بررسی بازتاب فعالیت های حامد زمانی در فضای مجازی و رسانه ها
انشاء الله...
تقدیم به پیشگاه مولایمان حجه بن الحسن(ع)

لینک دانلود:

دانلود با حجم ۱۰ مگابایت

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: جمعه 3 مرداد 1393 ساعت: 15:21 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,,
نظرات()

"حامد زمانی": ترانه‌ "می‌کُشیم" بغضی است که تبدیل به فریاد شده / می‌کُشیم به لحاظ زبانی بسیار متفاوت

بازدید: 691
دسته بندی: مصاحبه,,

به گزارش خبرنگار موسیقی باشگاه خبرنگاران؛ صبح امروز آئین رونمایی قطعه‌ی "می‌کُشیم" با صدای حامد زمانی در حمایت از مردم فلسطین در موسسه‌ی فرهنگی هنری اوج برگزار شد. 

در ابتدای مراسم ضمن قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران؛ اسماعیل امینی شاعر انقلاب اسلامی بر روی صحنه آمد و گفت: زبان هنر غالبا کارش آفریدن زیبایی است اما در این روزگار سرگرم شدن در اولویت امر قرار گرفته که این اتفاق چیزهای کاملا جدی مانند شعر را که پیوند عمیقی با حکمت و همتایی با فلسفه و دین بوده را در برگرفته که البته در سرزمین ما هم همینطور است و متأسفانه موسیقی هم به عنوان یک رسانه‌ی مستقل به خاطر در دسترس بودن دارای جایگاه بسیار والایی است توسط کسانی هدایت می‌شود که به تفنن اعتقاد دارند و به تعبیر قرآن لهو و بیهوده می‌شود.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 1 مرداد 1393 ساعت: 16:21 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

گزارشی از رونمایی «میکشیم» در رسانه

بازدید: 579
دسته بندی: ویدیو,,
گزارشی از رونمایی «میکشیم» در رسانه

جهت دانلود فیلم گزارش شبکه یک اینجا کلیک کنید

حهت دانلود فیلم گزارش شبکه تهران اینجا کلیک کنید

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 1 مرداد 1393 ساعت: 15:58 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۱

بازدید: 836
دسته بندی: عکس,,
گزارش تصویری از رونمایی آهنگ میکشیم-۱

گزارش تصویری از رو نمایی جدید ترین اثر ضد استکباری حامد زمانی به نام میکشیم در کافه نخلستان سازمان هنری رسانه‌ ی اوج

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 1 مرداد 1393 ساعت: 15:47 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 282
کل نظرات کل نظرات : 74
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 71
بازدید دیروز بازدید دیروز : 103
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 7
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 10
آي پي امروز آي پي امروز : 24
آي پي ديروز آي پي ديروز : 34
بازدید هفته بازدید هفته : 175
بازدید ماه بازدید ماه : 174
بازدید سال بازدید سال : 10299
بازدید کلی بازدید کلی : 744247

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 3.135.207.129
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز :

نظرسنجي

از کدام یک از بخش های سایت بیشتر خوشتان می آید؟

درباره ما

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حامد زمانی و آدرس hamedzamani-music.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود