هواداران حامد زمانی

متن آهنگ جدید "بی سیم چی"

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

نویسندگان

آخرین نطرات کاربران

p-bagher - چرا چیزی بالا نمیاره من داخل سایت عضوم - 1394/7/17/hamedzamani-mus
الهه - واقعا اهنگ هایی که اقای حامد زمانی خوانده عالی است و من اهنگ هایی که ایشان خوانده را خیلی دوست دارم - 1394/2/21
مدافع حرم(نحن صامدون) - سلام
به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و هفته ی زن و برگزاری جشن ریحانه النبی در کاشان با اجرای زیبای آقای حامد زمانی و حضور هنرمند گرامی داریوش ارجمند در خدمت دوستان هستم و منتظر بازدید شما هستم[گل]
نحن صامدون - 1394/1/26
hamed - مگه میشه کار استاد عیبی داشته باشع - 1394/1/18
فاطمه - خیلیییییییییییییییییییییی قشنگه.h - 1393/12/5
فاطمه - خیلی زیباست ولی کیفیت نداره من با کیفیت بالاشو دارم. - 1393/12/5
بسیجی رهبر - سلام ببخشید اگه میشه متن اعتراض ما رو پا ک کنین ممنون ازتون
در ضمن ما هم مثل بقیه طرفدارای دو آتیشه ایشون (که هستیم ....)
نحن صامدونیم
تا آخرش با رهبر عزیزمون و برادر بسیجی - 1393/11/30
بسیجی رهبر - واقعا آهنگ لبیکشون زیبا بود یعنی همه ی آهنگاشون خییییییلی قشنگه
لبیک یا روح الله
لبیک یا سید علی خامنه ای - 1393/11/30
بسیجی رهبر - سلام خیلی خوش حال شدیم که به وبمون اومدید و جوابمونو دادین . ما طرفدار برادر بسیجیمون بودیم و هستیم چطوری از بچه بسیجیایی که تو مدرسه شون بچه قرتی هارو کنار می زنن تا آهنگای برادر بسیجیشونو سر صف با هم بخونن انتظار دارین که با شایعه ها دست از طرفداری ایشون بردارن منظور ما این بود که چرا طرفدار باید بیاد تو فضای مجازی و بگه که آقای زمانی بعد چهارده معصوم بهترین معلم برای اوناس ؟
وتنها جوابی که به این حرف داده میشه کلمه ی تبارک الله باشه ؟
اون طرف می گفت این قضیه رو خودش با چشم خودش دیده ولی راست می گین اصلا تا چیزی رو که ندیدی نباید اونو باور کنی ولی ما امید واریم که واقعیت نداشته باشه در مورد شایعه های دیگه هم ناگفته نمونه که ما خوب می دونیم که حامد زمانی چقدر مورد توجه رسانه ها و اونور آبیاس . یعنی هر کس که بخواد پرنده باشه تو نگاهشون مجرمه و تا بخواد پر بزنه می کشنش .
اما خب ما حساسیم دیگه .......
واقعا ممنونیم از اینکه به وبمون اومدین و جوابمونو دادین
بازم بهمون سر بزنین ممنون از توجه تون
نحن صامدون
یا علی
پاسخ:نحن صامدون - 1393/11/30
بسیجی رهبر - سلام ! اگه واقعا مردین بیاین تو وبم نظر بدین و چیزی که براتون عرض می کنمو توجیه کنین چون دلم نمی خواد تصویر ذهنی ای که از حامد زمانی داشتم از بین بره .
من و خواهرای بسیجیم که سه تا انقلابی هستیم و می خوایم توی انقلاب نقش مهمی باشیم آقای زمانی رو برادر بسیجی خودمون می دونستیم ولی خب ....
چند وقت پیش از یکی از طرفدارای دو آتیشه ایشون شنیدم که می گفت ( طرفدارای حامد زمانی خطاب به او گفتن که بعد چهارده معصوم پیشوا و مولاشون اونه ) می خوام ببینم آیا درسته که افراد انقلابی مملکت که فقط در حد شعار هستن به یه مادر شهید تو مراسم تجلیل دست بدن ؟ مثل برادر بسیجیمون
شما که منتظر اشاره ی رهبرین و حامی حقوق بشر و لبیک گوی مهدی (عج ) به کجای این دروغا دل خوشین ؟
روز روشن جلوی چشم همه ..... استغفرالله ...... شما دین مردمو چوب کردین و خیلی ببخشید کار ایشون با یه منافق چه فرقی میکنه حال ما طرفدارای واقعا بسیجی مثل حال آقای شهاب حسینیه توی فیلم دلشکسته که فهمید حاج آقای عمامه دار محلشون تکیه بزن برقص راه انداخته و غیرتش اجازه نداد ولش کنه و بره .
اگه با آقای زمانی ارتباط دارین به ایشون بگین حرف مارو
ما تا آخر نحن صامدونیم چه بی حامد زمانی چه با حامد زمانی
ما رهبرمون وپیشوا ومولامون بعد چهارده معصوم امام عزیزمون ورهبر عزیزمونه و لا غیر
پاسخ:سلام" دوست عزیز من منظور شما را متوجه نشدم اگه شما طرفدار حامد زمانی هستید پس این مطالب بالا چه معنی داره؟ اگه مخالف حامد زمانی هستید پس چرا تو وبلاگتون درباره اش پست گذاشتید!! و اما......حامد زمانی در آن جشنی که شما می فرمایید دست مادر شهید را نبوسید بلکه چادر ایشان را بوسید که این یک افتخار است بنده چندین بار با دقت این فیلم را دیده ام. اگر شما فیلم مراسم رونمایی از آهنگ زیبای بی سیم چی را دیده باشید میبینید که مادر شهید می فرماید:درسته من یه پسر داشتم تفدیم این انقلاب کردم ولی الآن احساس کردن حامد پسرمه ... هیچ فرقی با پسرم نداره........ این تکه از فیلم اشک من را در آورد و با خود عهد بستم تا جایی که در توان دارم برای حمایت از آقای حامد زمانی تلاش کنم و این کار را هم میکنم خواننده ای که آهنگ مرگ بر آمریکا را میخونه و با این آهنگش همه ی دنیا را تکون میده و همچنین رضایت آقا همراهش باشه قابل تقدیره ////پس تا آخرین نفس نحن صامدون//// - 1393/11/28

امکانات جانبی

 


افزايش سايز فونتکاهش سايز فونت

اسلایدر

متن آهنگ جدید "بی سیم چی"

بازدید: 876
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
متن آهنگ جدید

متن آهنگ "بی سیم چی" در ادامه مطلب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: شنبه 5 مهر 1393 ساعت: 15:1 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,
نظرات()

متن آهنگ "امام رضا 2"

بازدید: 751
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,

متن شعر:

کبوترم هوایی شدم
ببین عجب گدایی شدم
دعای مادرم بوده که
منم امام رضایی شدم

کبوترم هوایی شدم ببین عجب گدایی شدم
دعای مادرم بوده که منم امام رضایی شدم

پنجره فولاد تو
دوای هر چی درده
کسی ندیدم اینجا
که نا امید برگرده

چجوری از تو دست بکشم
بدون تو نفس بکشم
تویی که تنها آقا دل سوز منی
آرزومه دوباره بیام
تو حرمت بدم یه سلام
بهونه ی اشکای هر روز منی

بی تو می میرم آقام
یه فقیرم آقام
که تو حج ِ فقرایی
ای کس و کارم
آقاجون تورو دارم
غم ندارم منو دستای گدایی

ای سلطان کرم
سایه ات روی سرم
باز آقا بطلب که بیام به حرم

شور و حال منی
پر و بال منی
تو خیال منی
دادی تو منو راه به گدا
یه نگاه که تو ماه منی

چجوری از تو دست بکشم
بدون تو نفس بکشم
تویی که تنها آقا دل سوز منی
آرزومه دوباره بیام
تو حرمت بدم یه سلام
بهونه ی اشکای هر روز منی

بی تو می میرم آقام
یه فقیرم آقام
که تو حج ِ فقرایی
ای کس و کارم
آقاجون تورو دارم
غم ندارم منو دستای گدایی

میبینم عاشقای تو رو
اشکای زائرای تو رو
آرزومه منم بپوشم
لباس خادمای تو رو
همه ی داراییمو
به تو بدهکارم من
جون جوادت آقا
خیلی دوست دارم من
همه ی داراییمو
به تو بدهکارم من
جون جوادت آقا
خیلی دوست دارم من

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 27 شهريور 1393 ساعت: 15:58 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,,,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «مکر شیطان»

بازدید: 1046
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «مکر شیطان»

 نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند .

 

قهرمان اصلی این شعر که همانا یک مسلمان انقلابی ، عدالت طلب ، آزادی خواه ، شیعه و ایرانی است . گویی در میدان جنگ های امروزین دنیا ایستاده به دشمن واحد تمامی مسلمانان روکرده ودر حالی که گویی رهبر این همه مسلمان در جهان باشد بی باکانه دشمن را مورد خطاب قرار می دهد که :
به این آتش برس ! هیزم مهیا کن ! مهیاتر !
چرا که تا خدای ابراهیم (ع) نجات دهنده باشد ، هرچه آتش تو گسترده تر باشد چون به فرمان خدا گلستان می شود ، برای ما شیرین و لذت بخش خواهد بود . در عین حال با این که به روح ما گزندی نخواهی رساند اما تمامی این ظلم های تو در پیشگاه خداوند ثبت می شود و به هنگامه طلوع خورشید محشر که هم سوزاننده گنهکاران و هم روشن کننده حقایق گذشته و ظلم های ظالمان است. آنجا این تویی که رسوا می شوی و عاقبتت سوختن خواهد بود . و در ضمن چندان هم امیدوار نباش چرا که تو عمر کوتاهی هم در این دنیا خواهی داشت و هرچه زودتر به عاقبت شومت خواهی رسید . (کنایه از سست بنیاد بودن نظام سرمایه داری غرب در برابر قوام و پایداری و استواری نظام اسلامی)
*****
به ناگاه می افروزد دشمن آتش کین را و فراگیرد این بانگ آن «دلاور رهبر و مسلم تبار» که :
«بسوزان و تماشا کن شهادت پوشی مارا!»
دیده ای تا به حال ؟ هر آنچه که در آتش اندازند بلافصله اول پوسته اش را فرامی گیرد و می سوزاند انگار آن جسم ، آتش را مانند لباسی می پوشد برتن خویش. نه؟
حال جسم ما وآتش دشمن ، زیبا لباسمان ، لباسی شهادت نام که می آراید سرا پای وجودمان!
تماشاکن شهادت پوشی مارا ! ببین که چه دیدنی شده ایم در مهمانی پروردگارمان.
این آتشی که تو برای خاموشی و مرگ و نابودی ما به راه انداختی روشنایی شعله هایش هرگز خاموشی ما را رقم نخواهد زد. چراکه مرگ مسلمان در راه پروردگارش نابودی نیست ، شهادت است زندگی ابدیست .
وصد البته این مائیم که با «اذان آه» خود طومار دراز سرکشی شما در برابر پروردگار را به آتش خواهیم کشید . بسوزان ما را که هرچه شهادت شهید سوزناک تر و درد ناک تر و سخت تر باشد نامش پرآوازه تر است . پس بسوزان ما را تا رساتر بشنوی نام شهیدان را !
حال درقسمت میانی قطعه« مکر شیطان » شاعردیگری وارد میدان شده واز زبان مسلمانان کشورهای عربی که بر علیه دیکتاتوری های ظالمانه کشور های خود قیام کرده اند سخن می گویدکه :
حال کنونی ما ، بسمت نور بازگشتن است . با بیرق های ایثار در ساحت ایمان طلوع کرده ایم . اینک مائیم که در تمام مسیرها به سمت صبح در جریانیم تا گام هایمان رادر نور ترسیم کنیم وقدمگاهمان در آسمان ها باشد . چرا که هدف بزرگ ما سربلندی در اوج آسمان هاست ودلمان با جلوه ی ایمانی که دارد برای این هدف می تپد و همانند شمشیری که جلایش ، تاریکی را شکافته در مسیری باشکوه به سمت این هدف در جریان است وچرا شهادت را به سمت خود نخوانیم؟ که این نوع مرگ خود زندگیست.
در قسمت سوم این شعر قهرمان شاعر ما این بار پس از سخنان مسلمانان قیام کرده و بیدار شده جهان ، رو به تمامی مسلمانان دنیا کرده سعی در بیدار کردن وجدان خفته ی آنان دارد . او می خواهد فطرت حق جوی آنان را برانگیخته کند و دعوتشان می کند به این موضوع که مسلمان بودن خود را از سر شروع کنید چرا که از حقیقت اسلام بسیار دور شده اید در طی این سالیان دراز. پس ازابتدا شروع کنید! نگاه کنید و ببینید که دنیای امروز شده یک بتخانه! تبرهای خود را بردارید واین همه بت های اطراف خود را مثل ابراهیم خلیل الله بشکنید.( اشاره به شکل گیری بیداری اسلامی در جهان و متهد شدن همه ی مسلمانان وامید وانرژی و دلگرمی دادن به آنها)
« تضاد شب وصبح در شبستان وصبح پیروزی» در واقع کنایه از اینکه به شکل آرام و نا پیدا و مخفی ، یعنی دقیقا از درون تاریکی و شرایطی که همه فکر می کنند خبری از مقاومت در برابرظالمان در دنیا وجود ندارد.
زیر پوست کشورهای مختلف که مردمش مسلمان اما حکومت هایشان دیکتاتوری است انقلاب هایی وسیع با عمقی زیاد نهفته است . انقلاب هایی با محتوای اسلامی که کم کم همگی به هم خواهند پیوست و قدرتمند خواهند شد . این رودها در نهایت به جمهوری اسلامی ایران که در واقع دریای واحد آنان و الگوی آنان بوده خواهند پیوست و از شبستان مساجد صدای صبح پیروزی بر ماذنه ها بلند خواهد شد .
در دو بیت آخر و در واقع در چهارمین قسمت شعر این قطعه ، شاعر برای آخرین بار رو به دشمن همه مسلمانان کرده . می گوید :
آن گروهی که باید از سعی باطل خود و از شکست و سر افکندگی اش بسوزد گروه توست ای دشمن ما !
چرا که عاقبت این ماجرا خوش است و از آن مسلمانان و پرستشگران مطیع خداوند است .

و نهایتا در بیت پایانی شعر شاعر امیدی فراوان به مسلمانان اکنون کشور های در حال انقلاب و تب دار داده می گوید :
درون ویران کنونی شما روزی مانند ایران اسلامی ما آباد خواهد شد اگر که مردم شما حق و درستی را از مشرقش که جایگاه شروع و طلوع اوست . روشنای صبح فردا را بخوانند ( کنایه از اینکه به دنبال حق طلبی رفتن را شروع کنید تا فردای روشنتان طلوع کند)

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:47 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «فریاد فردا»

بازدید: 994
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «فریاد فردا»نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.
 
 
شعر شاعر با معرفی یک روش موروثی و سنتی که کشورهای ابر قدرت و ظالمان جهان ، سال هاست با بی رحمی تمام از آن برعلیه مظلومان و مستضعفان دنیا استفاده می کنند آغاز می شود.

بله ! «تحریم» !!! بستن آب بر روی سپاه حق و این موضوع ، یاد آور نامردی ملعون های روز عاشوراست که آب برلشگر امام حسین (علیه السلام) بستند و حال در این روزگار، بستن آب بر روی شیعیان حسین (علیه السلام) . آری !!! تاریخ به اشکال گوناگون تکرار می شود .
در بیت دوم شاعر به سازشگران ، تاخته ، می گوید : مردانگی واقعی را کسی داراست که حرف حق را آشکارا بگوید نه این که بترسد و پنهانش کند . و همچنین در ادامه کنایه می زند به انقلابی های پشیمان که متاسفانه روی حرف های خودشان نماندند و نامردی کردند و پشت به انقلاب کردند . و بعد اشاره دارد به این که حتی اگر هیچ کدام از کشور های جهان با ما دوستی نکنند و ما را در بیان حرف حقمان پشتی بانی و حمایت نکنند و به ما کمک نرسانند و در نتیجه تنها بمانیم ، هر گز غم نخواهیم خورد و با مردانگی تمام روی پای خودمان خواهیم ایستاد (کنایه از مقاومت در برابر تحریم های تجاری و استفاده از محصولات و تولیدات داخلی وطن)
در ادامه ، شاعر به سراغ جریانات مربوط به انرژی هسته ای در جمهوری اسلامی و در سال های اخیر می رود . که هزاران بار از جانب جمهوری اسلامی ایران این توضیحات داده شده که ایران خواهان استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است و در حال استفاده از آن و زیر بار حرف زور کسی هم برای به تعلیق درآوردن این فعالیت ها و بستن نیروگاه های اتمیش نمی رود و حتی اگر عالم و آدم هم به ناحق بگویند که ما به دنبال ساخت سلاح هسته ای هستیم . جمهوری اسلامی ایران خواهد ایستاد و حق غنی سازی خودش را خواهد گرفت . حتی اگر ما را با تحریم کالاهای تجاری مواجه کنید . ما پرنده ایم و این آب و دانه ای که می خواهید با تحریم از ما بگیرید را هرگز نخواهیم خواست چرا که این چیزهای پست مادی فکر و ذکر ما نیست بلکه تمام فکر و هوش و حواس ما به آسمان است به هدفمان به آزادی و استقلال . هم آب و دانه و هم نقشه قفسی که برای ما کشیده ای ارزانی خودت باد . چرا که سازش با تو در واقع زیر بار ظلم و ستم و سلطه تو رفتن است . و تا ابد زندانی شدن و تا همیشه از آزادی محروم شدن .
ما با حیا و فروتنیم اما در برابر دشمن ، مغرور و متکبر و گردن فراز ! ضعف و شکست در راه ما چیزیست محال !
هرکس از ما که دلش مومن و مطمئن به این ایمان است یا علی بگوید که فردای ما بدست خود ما آباد خواهد شد نه به دست غیر !

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:45 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «تحریم»

بازدید: 1046
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر :قطعه «تحریم»

نویسنده این مطلب جناب آقای " مسعود فاطمی" هستند.

 

 

اگر از این جمعیت انسان های آزاده و شرافت مند،تعدادی شهید شوند و یا برخی از آنها فدای ایمان و عابروی بقیه شوند،جای خالی آنها با تعداد بیشتری از جوانان غیور و ایثارگر این مملکت پر می شود.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر از این جمعیت انسان های آزاده و شرافت مند،تعدادی شهید شوند و یا برخی از آنها فدای ایمان و عابروی بقیه شوند،جای خالی آنها با تعداد بیشتری از جوانان غیور و ایثارگر این مملکت پر می شود.و این شور و اشتیاق برای فداکاری به خاطر لطف خداوند است. ای جریان استکبار،فکر کردی ،با کشتن برخی از مومنان و دین داران دانشمند،جمهوری اسلامی ما،و حکومت خدایی ما نابود می شود و جا برای ورود شما باز می شود؟؟؟؟

ای مستکبران،انگار با خود می اندیشید که با تحریم کردن مردم مومن ایران،از کالاها و ابزار،می شود قلب آنها را در دست گرفت و به خاطر این تحریم ها تسلیم شما می شوند؟؟؟

ما در قلب خود معرفت به خداوند و اولیای او داریم و همین عامل دل های ما را به دریایی از معرفت و عزت تبدیل کرده است و حتی معرفت ها و اندیشه های پاک در سایر نقاط جهان از معرفت ما سرچشمه می گیرند و مظلومان عالم از ما سرمشق می گیرند. ای شیطانیان:ماجراهای طبس(هم در اختیار گرفتن پرنده جاسوسی،و هم شکست عملیات آزادسازی نیروهای آمریکایی)، فداکاری های اروند رود،دلاوری های خرمشهر و رود کارون،و هم چنین عملیات های ظفر،خیبر،طریق القدس و جزیره مجنون را به یاد آورید،می خواهیم یادتان بیافتد فداکاری ها و جان فشانی های جوانان رشید این مملکت را.و نیز می خواهیم نوجوانان مومن ما مانند حسین فهمیده ها و کارهای بزرگ آنان را به یاد آورید،که مردانه به میدان جنگ آمدند و شهید شدند. ای جنایت کاران:ما را از جنگ و کشته شدن نترسانید که ما از مرگ در راه خدا نمی ترسیم،پس نگویید که عزم راسخ ما و مقاومت های جانانه ما تسلیم می شود.و این را هم بدانید که عشق و محبت به خوبی ها و پاکی ها تسلیم نمی شود و هر چه را تحریم کنید،اعم از وسایل و ابزار و …،ولی نمی توانید مهم ترین داشته ما،یعنی عشق به خدا و دین خدا را از ما بگیرین و ما را داشتن آن تحریم کنین. این مملکت مومن و دین دار،با چند انسان پاک و دانشمند،به وجود نیامده و بهار زیبای علم و دین،به علت وجود چند نفر و یا تعداد محدودی نیست و بلکه تعداد دانشمندان علم و دین که بستر را برای اجرای احکام خدایی فراهم کرده اند خیلی زیاد هستند. و اما با مرگ یکی از این افراد،مملکت ما نابود نمی شود و تفکر ما دچار تغییر نمی شود. با دیوار چیدن اطراف ما،و محاصره ما نمی توانید اراده ما را از بین ببرید،بهتر است که از کار خود دست بکشید.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:42 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «فصل رسیدن»

بازدید: 956
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «فصل رسیدن»نویسنده این مطلب جناب آقای "مسعود فاطمی " هستند.
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم

ای دلی که همیشه بی قرار هستی و گویا دنبال  چیزی می گردی که تا به آن نرسی دست از تلاش برنمی داری،و ای دلی که سختی ها و آسانی های روزگار را تجربه کرده ای:باز هم داستان انقلاب را تکرار کن…

داستان روزهای پر از ترس و اظطراب و هیجان را.و ماجرای خورشید پشت ابر را هم یادآور کن،که در آن زمان تاریکی و فساد حکومتی همه جای این سرزمین را فرا گرفته بود و مردم به آفتابی مانند خمینی(ره)احتیاج داشتند.باز هم از جان فشانی ها و فداکاری های امام خمینی(ره) را به یاد آوریم،و از خوش بینی های امام به آینده مملکت و نگاه روشن او برای این انقلاب را به یادآوریم.و البته تاریکی از میان برداشته شد و شب ظلمت حکومت ستم کار به پایان رسید و صبح پیروزی بر مردم دمید و چقدر مردم از پیروزی بر تاریکی ها خوشحال بودند.ای دل حقیقت یاب،دوباره برایم روشن کن که حرف تو برای من حجت است،و بگو که دیگر وقت رسیدن به امام است و باید آرمان های او را احترام نهیم و پیرو آنها باشیم و این را هم بدانیم که آینده ای روشن و امیدوارکننده در پیش رو داریم.ای دل،همیشه ماندگار و جاویدان،و ای روح پاک که سختی ها و آسانی های زمان را پشت سر گذاشته ای،باز هم داستان شهیدان و جوانانی که جنازه ی پاک آنها را روی شانه خود تشییع می کردیم،شهیدانی که عین سرو بر قله های ایمان و فداکاری ایستاده اند.باز هم من را به ایستاده ای در برابر سختی ها و مشکلات بخوان و دعوت کن.ای روح انقلابی،دوباره از بلوغ علم و ایمان صلح جویانه و مقدس ما حرف بزن که عشق و علم را به هم گره داده و دریچه های آسمان را باز کرده ایم و همانگونه که پیامبر رحمت(ص)در مورد مردم این سرزمین صحبت کردند،با علم و عشق به خدای خود،به جاهای زیادی رسیده ایم.و البته این ماجراها و این دست یافته ها برای دشمن ما باورکردنش سخت است ولی تو باز ما را دوباره به حلقه ایمان و علم دعوت کن.ای روح انقلابی،باز هم سربه زیری و آزارنرساندن سرزمین سربلند و آباد ما را به مردم یادآور کن که قله های علم و ایمان را درنوردیده و پرچم عزت خود را در ثریا به اعتزاز در آورده ایم.خاک شهید داده و عزت مند ما زیر سایه ولایت علی بن ابیطالب(ع) و زیر پرچم آزادگی و جوانمردی حسین بن علی(ع) جاودانه و همیشگی مانده است.باز هم من و تو هستیم که باید مملکت را آباد کنیم و راهی که در پیش رو است را باید با عزت  و سربلندی و آزادگی طی کنیم.و اگر من و تو دست به دست هم ندهیم و راه امام حسین(ع)را در زیر ولایت امام علی(ع) نپیماییم مطمئنا کشورهای دیگر و سرزمین های دیگر به ما کمک نمی کنند پس بیایید با هم مملکت خویش را آباد کنیم.من و تو باید این راه را طی کنیم و البته دیگر وقت رسیدن به موعود حضرت مهدی(عج) است و ما به کمک هم می توانیم به این خواسته برسیم.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:40 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «همبند»

بازدید: 1145
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «همبند»نویسنده این مطلب جناب آقای " مسعود فاطمی " هستند.
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم

به جرم عاشقی میشه قلب ها رو به زندان انداخت.و تنها جرم قلب،عاشق شدن آن است.ولی یاد تو نمیذاره که مرا به زندان ببرن و گویا یکی به من میگه برگرد.کسی برای ملاقات من نمیاد و خودم در این زندان تنها هستم.در این زندانی که من هستم،درب و حفاظ آهنی وجود ندارد و با زندان های معمولی فرق دارد. تو اینجا پیش من هستی حتی در صورتی که اینجا حضور نداشته باشی.امکان نداره که خاطراتی که با تو دارم را فراموش کنم.میدونم که آخر ماجرا،با حکم و دستور تو از زندان آزاد می شوم.به دادم برس و کمکم کن،وقتی که دعاهام به خاطر گناهان و خطاهای خودم برآورده نمیشه و زندانی میشن.میشه بغض خود را به آخر برسونم و مانند باران بهاری گریه کنم.میشه با تو آزاد بشم و از زندان بیرون برم.خدا هم توی این زندان یه روز دستهای تو رو میگیره. اینجایی!!حتی اگه حضور نداشته باشی،مگه میشه خاطرات با تو بودن رو فراموش کنم.

 

متن شعر آهنگ:

به جــرم عاشقــی میشــه     ,    دلـــو محکــوم به زندون کرد,

ولــی یـــــــادت نمـــی زاره    ,     یکـــی انگــار میگــه برگــرد,

مــلاقــاتی خـــودم بــــودم    ,      تواین زندون بجز من نیست,

تو این زندون که من هستم     ,   دری از جنــس آهن نیست,

مـی دونـــم آخـــرش روزی  ,       به حکـــم تو رهـــا میشـم,

بـــه داد مـــن برس وقتــی     ,    که محبوس الدعا می شم,

میشه هق هق شد وبارید   ,      می شــه آزاد شــد بــا تو,

خــدا هـــم توی این زندون   ,       یه روز می گیــره دستـاتو,

 

یادداشت:

با توجه به اینکه این آهنگ حامد زمانی تیتراژ برنامه “نسیم اجابت” از شبکه قرآن بوده است،و در این برنامه هم گفتگوهایی با جانبازان ۸سال دفاع مقدس صورت گرفته است،می شود گفت که شان سرودن این آهنگ در مورد شهدا و جانبازان دفاع ۸ساله بوده باشد. به نحوی که در جای جای شعر آهنگ از فردی یا افرادی کمک خواسته شده و خواننده(به نمایندگی از مردم)،در این  دنیای شبیه زندان،برای رسیدن به مرادش از این افراد پاک کمک خواسته،و هرگز خاطرات خود با این عزیزان را فراموش نمی کند.دنیا در این شعر تشبیه به زندان شده،و در ضمن در این قسمت شعر”خدا هم توی این زندان یه روز دستهای تو رو میگیره” جانبازان عزیز مورد خطاب قرار گرفته،و آنان را به آزادی آینده و رسیدن به عشق و پیوستن به دیگر شهدا و صالحان فرا می خواند.برای جانباز و کسی که از قافله پاکان رفته،جا مانده زندگی چندروزه در این دنیای فانی مانند زندان است چرا که اکثر عزیزان و خوبان زمان خود را از دست داده است و گویا تنها در این زمانه رها شده است.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:38 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «بی نیاز»

بازدید: 1023
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «بی نیاز»نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.
 
 
آهنگ «بی نیاز» یکی از کارهای قدیمی و زیبای «حامد زمانی» در زمینه استکبارستیزی و مقاومت مردم ایران در برابر مقوله تحریم هست . آهنگساز این کار«حامد زمانی» نبوده و رونمایی و اجرایی نیز برای این کار صورت نگرفته است ! اما خوشبختانه نماهنگ قدیمی اما حرفه ای و زیبایی از این کار در سایت آپارات در بخش «حامد زمانی» موجود است و توسط رسانه ملی ، در شبکه نسیم چندین باری پخش شده است .

لذا ، چون قرار بر تحلیل آهنگ های شخص «حامد زمانی» داریم و آواز یک خواننده نیز طابع آهنگساز آن اثر می باشد و همچنین این ترانه هرگز در میان مردم اجرا نشده است ! به همین علت تنها به توضیح مختصری در مورد موسیقی این قطعه ، نحوه خوانندگی و اجرای ایشون در نماهنگ مذکور اکتفا می نمایم .
آهنگساز این قطعه با یک ملودی معصومانه و سرافرازانه که یاد آور آرامش حاصل از سال ها سختی کشیدن و مقاومت ورزیدن دلیرانه ملت انقلابی ایران است ، فضای بسیار وسیع و امیدوارانه ای را از فرداهایمان در پیش چشمان ما می گشاید و ایمان به خدا و اعتماد به نفس ملی مان را بالا برده و سعی در تفهیم نمودن هویت بخشی موجود در محتوای شعر مورد نظر دارد .
«حامد زمانی» این بارآهنگسازش شخص دیگری است اما با این حال با دقت و وسواس بیشتری می خواند تا کار همکارش دقیقا همان طور که از او خواسته از آب در بیاید ! آفرین به این مطیع بودن به جا ، امانت داری و فروتنی! و آفرین به آهنگ ساز این اثر ! ملودی ، ترکیب سازها و انتخاب خواننده اش عالی بوده ! با اینکه این سبک از ملودی سازی رو در بقیه آهنگ های«حامد زمانی» پیدا نمی کنیم اما باید اعتراف کنیم که«حامد زمانی» به خوبی از پس این شکل و شیوه متفاوت بر اومده و به یاری خدا و با کمک همکارانش اثری دلنشین و ماندگار رو خلق کرده !
در نماهنگ یاد شده نیز با اینکه «حامد زمانی» تجربه ، قدرت و شهرت امروزینش رو نداشته اما با کمال تعجب اجرایی کاملا مسلط ، متمرکز و موثر رو به نمایش گذاشته و این واقعا جای تحسین داره !
**************
«بی نیاز»
۱-من و بشنو ! من و بشنو ! که امروز صدای اقتدار این دیارم / برای گفتن از آینده با تو یه عالم واژه های تازه دارم
-شاعر با این که از شنوا بودن دشمن مطلع هست اما انگار برای به رخ کشیدن مفتخرانه قدرتمندی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از تمامی مردمش به دشمن نهیب می زند : «من و بشنو ! من و بشنو !» که من در عصر حاضر یکی از واضح ترین بروز و ظهورهای مشروعیت و اقتدار این حکومت اسلامی ، یعنی صدای همراهی مردم کشورم با حکومت اسلامیش هستم ! و در واقع شاعر ، مردم ایران را «صدای اقتداراین دیار» معرفی می کند . و سپس به دشمن خاطر نشان می کند که در آینده پیشرفت ها و شگفتی های تازه ای را هم در غالب واژه ها از این مردم غیور خواهی شنید !
۲-یه عمره دشمنم بودی واین بار باید واسه شنیدن بی صدا شی/ تو فکرشم نمیکردی یه روزم، تو این بازی خودت بازنده باشی
-اینجا شاعر در حالی که دشمن را تحقیر می کند به او می گوید : « با این که یک عمر به دشمنی خود با ملت ما افتخار می کردی و ما را و حقوق ما را نادیده می گرفتی اما اکنون با نهایت بهت زدگی برای اینکه بتوانی صدای ما را بشنوی باید تمام و کمال سکوت کنی و در عین حال ناباورانه هرگز فکرش را هم نمی کردی و در هیچ یک از محاسبات تو نمی گنجید که در این بازی پرحیله و شومی که به راه انداختی خودت بازنده بشوی !
۳-نگاهم کن ! ببین آرامشم رو ! که با خورشید و دریا هم تبارم/ نترسون کوه و از تکرار طوفان ! من ازتحریم تو ترسی ندارم
-و حالا شاعر حال خوب وخوش مردم ایران اسلامی رو به رخ دشمنمان می کشد : در این بیت هم درعین حالی که شاعر به رصد تحولات کشورمان توسط دشمن واقف است اما با غرور و افتخار به او می گوید : « نگاهم کن ! ببین !» و بعد برای دشمن می شمرد نعمت هایی رو که پروردگارمون به پاس تلاش های مومنانه مان در تمامی این سال ها نصیبمون کرده : آرامش الهی مون ، با خورشید روشن و هدایت گر و دریای پاک و بی انفعال هم تبار بودنمون رو و بعد یاد آوری مثل کوه مقاوم بودنمون در برابر تمام دشمنی ها و سختی ها در این سال ها رو بخصوص در هشت سال دفاع مقدس ! و بعد تحقیر کردن دشمن که : «نترسون کوه و از تکرار طوفان !» چرا که اساسا طوفان نمی تونه حتی ذره ای در کوه خلل وارد بکنه ! و بعد واضح و روشن اعلام کردن نبود حتی اندکی احساس ترس و واهمه در دلمون بخاطر ایمان به خدا و اتکا به تلاش ملت و شجاع بودن و مقاومت کردن مثل یک کوه در برابر طوفان تحریم !
۴-خدا رو دارم و خورشید یادش همیشه توی قلبم می درخشه / همون که لحظه لحظه عاشقونه ، بهم احساس آزادی می بخشه
-و حالا بعد از فقدان اون حس منفی یاد شده که همون «ترس» باشه ! این بار یاد آوری وجود احساسات مثبت در دل مردم مسلمان ایران که در واقع اون «ترس» ، ندارایی است و این ها دارایی های ارزشمند ملت ماست : داشتن ایمان به خدا که مثل یک خورشید همیشه در دلمون می درخشه و همه جا رو روشن می کنه تا در تاریکی نمونیم و راه رو گم نکنیم ، داشتن ایمان به همون خدایی که لحظه لحظه به پاس اطاعت کردنش بهمون احساس آزادی می بخشه !
۵-تو هر چیزی رو که ممنوع کردی بدست آوردمش با اعتقادم/ یه دنیا شاهدن تنهای تنها به پای اعتقادم ایستادم
-شاعر توی این بیت ، شاه کلید موفقیت و در واقع راز مقاومت ملتش رو برای دشمن بازگو می کنه و چگونگی مقاومت کردنمون رو بیان می کنه که : ای دشمن من ! هرچیزی که مورد نیاز ما بود و تو اون رو ظالمانه برما تحریم و ممنوع کردی با اعتقاد الهی و تلاشمون اون رو به دست آوردیم و تمام دنیا شاهد هستند که بر سر این اعتقادمان هم همچنان محکم و پا برجا ایستاده ایم .
۶-جوون و پرغرور و پر صلابت من از این سرزمین سرفرازم/ خودم فردام و ساختم تا بدونی همیشه از وجودت بی نیازم
-و باز هم به رخ کشیدن دارایی های همه ایرانیان : جوانی و سرزندگی مردم ما ، پر غرور بودنی که باعث خود باوری و اعتماد به نفس ملی ما شده ، پر صلابت بودنی که جلوگیری می کنه از رذالت و پستی کردن توسط یک ملت و در نهایت تاریخ پر افتخار این سرزمین که باعث سرافرازی آن شده است و این ایرانی بودن ما هم خود به تنهایی یک افتخار بزرگ است . همونطور که می دونید دشمن ، ما رو تحریم می کنه که به ما این مطلب رو به زور القاء بکنه که : شما چه برای زندگی امروز و چه فردای خودتون به من نیاز دارید و من با دریغ کردن ما یحتاج شما ازتون ، شما رو به زانو در خواهم آورد تا مطابق منافع من رفتار بکنید ! و شاعر در مصرع پایانی این شعر به خوبی پاسخ دشمن رو داده که ما ملت ایران ، خودمون آیندمون و فرداهامون رو خواهیم ساخت و ای دشمن ! بدون که تا ابد نسبت به تو« بی نیاز» خواهیم بود!

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:36 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «قدس»

بازدید: 1004
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,
تحلیل و تفسیر شعر : قطعه «قدس»

نویسنده این مطلب : سرکار خانم "مطيعا" هستند.

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی که در میان این همه ظلم،واین همه خونخوار و فضای سیاه زمانه،خبری از منجی و رهایی بخش نیست،برای پرنده هم خبری از رهایی نیست و او کجا دارد برود در حالیکه همه جا در دست خونخواران است!!! آه!به راستی،حتی ابرها و نسیم های حیات بخش که همان عدالت خواهان اند، هم زندانی شده اند. اکنون،فلسطین به خاطر بی رحمی های حیوان صفتان سراسر خونین است و البته پر از خشم!!!

مردمانی که رویای آزادی را در سر دارند و از زندانی شدن در دست طاغوتیان خسته شده اند!! آری! این همان سرزمین است که شهیدان زیادی برای رهایی از کفر داده است و هر قسمت این خاک مقدس خون انسان پاکی ریخته شده است! ای زادگاه پیامبران الهی و شهر ادیان آسمانی،ای قدس!!!! ای قبله اول مسلمانان و نماد پیروزی برای اسلام و مسلمانان،ای قدس،گوش فرا ده که برات پیامی دارم: جاودان بمان زیرا که مدد نزدیک است!!! نه!!! هرگز!!! هرگز به صهیونیست ها و فرزندان شیطان فرصتی نمی دهیم،همواره آنان را رنج می دهیم تا دیگر دست از ظلم و ستم بردارند و بمیرند!

آنها لایق مردن هستند،و همانگونه که برادران فلسطینی مان رفتار می کنند،از سنگ گرفته تا موشک،باید نصیب این نامردمان شود!!! بله! و البته! و البته که فردایی نو و زیبا در راه است.روزی خواهد رسید که خبری از ظلم و ستم در فلسطین و دیگر مناطق زمین نیست.روزی می آید که جز خوبی چیزی برای سرزمین نزول کتاب های آسمانی و زادگاه پیغمبران نخواهد بود. آری!!!! این روز نزدیک است! ای برادران مسلمان ما در قدس،به پا خیزید و علیه ظلم شیطانیان بشورید که پیروزی نزدیک است و آینده ای بسیار زیبا در انتظار شماست،که خود هم باور نکنید.شهیدان بعدی ما نیز در راه است!! ای یاران ابلیس!!!! بترسید که لاله های فداکار ما برای آزادی ما می خواهند فدا شوند. آری! فردا هم گل هایی را فدا خواهیم کرد تا بر شما پیروز شویم و پای شما خوکان را از سرزمین پاک پیامبران قطع کنیم.

ای فلسطین به هوش باش!!!!  ای زادگاه انبیای الهی،ای قدس عزیز،ای قبله اول مسلمانان و ای مکان پاک تاریخ!!!!! به هوش باش که فتح و رهایی تو نزدیک است،و تو را از چنگال ظالمان و تاریک دلان رها خواهیم کرد،تا همیشه بمان و تسلیم نشو!!!

متن آهنگ:

وقتی که در تاریکی و تردید

در آسمان خورشید پیدا نیست

سهم پرنده از رهایی

حتی نسیم و ابر زندانیست

اینک فلسطین فوجی از آتش

اینک موجی از خون است

سرشار از رویای آزادی

از لاله های سرخ گلگون است

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

 

از غیرت مردان آتش زاد

تا عرصه بر اهریمنان شد تنگ

اولاد شیطان را مجالی نیست

تا سرنوشت شومشان شد سنگ

فردا بهاری تازه در راه است

فردا بهاری سبز و رویا گون

فردا طلوع لاله های سرخ

در باغ های روشن زیتون

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

ای زادگاه و خانه ی پیامبران  ای قدس

ای قبله ی اول بمانی جاودان ای قدس

نتیجه  ای ساده از آهنگ پرمعنی:

خواننده در این آهنگ با استفاده از الفاظ زیبا و با محتوا از سیطره شیطانیان و صهیونیست ها بر سرزمین پاک فلسطین یاد می کند و یا استفاده از لفظ هایی بسیار زیبا همچون گل و زیتون و … پیروزی و فتح این سرزمین،رتوسط یاران مخلص خدا را  یادآور می شود.زیتون،گل سرخ،باغ،فرداو سایر اسم های این شعر در ادبیات نمادی و ادبیات تاریخی می گنجند.ترانه سرا با استفاده از گل سرخ به شهیدان راه آزادی فلسطین اشاره می کند،با استفاده از لفظ زیتون،به سرزمین مقدس فلسطین اشاره می کند و با استفاده از باغ و فردا به جمعی از یاران مخلص خدا نظر می کند که در آینده ای نزدیک ملت مظلوم فلسطین را از دست طاغوتیان نجات می دهند و این کشور را از آثار وحوش پاک می سازند.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 13 مرداد 1393 ساعت: 15:33 منتشر شده است

برچسب ها : ,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «پایداری»

بازدید: 1124
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,

تحلیل و تفسیر شعر :قطعه «پایداری»

مقدمه :
علت تغییر در شیوه تحلیل بنده : ۱-پسندیدن تحلیل تحریم آقای فاطمی(همکار تحلیلگر بنده) به علت حفظ تعادل دوری و نزدیکی نسبت به کلمات و عبارات داخل شعر.۲-مشورت با مامان خانوم یه خونواده …(استاد ادبیات دانشگاه) که به بنده سفارش کردند بعلاوه تحلیل اشعار که البته انتخاب آن ها توسط «حامد زمانی» نشان دهنده حسن سلیقه و مطالعه و تفکر عمیق ایشان بوده سعی کنید هنر و تدبیر ایشون در آهنگسازی و شیوه تاثیر گذار ایشون به هنگام آواز رو هم داخل تحلیل ها بگنجونید . ۳-مشورت با خانوم سرباز وطن (معاونت انجمن) که فرمودن تحلیل ها از حالت تخصصی به شکل عامیانه و همه کس فهم در بیاد بهتره و از هنرمندی جناب زمانی در هنگام اجرا هاشون هم غافل نشید .
خلاصه اینجوری شد که تحلیل هام اینجودی شد ! بخونید ببینید خوشتون میاد ؟ آیا بهتر شده یا نه ؟ نقاط ضعف و قوتم رو بهم بگید تا مثبت ها رو تقویت و منفی ها رو اصلاح کنم ! ممنون !
آقای «میلاد عرفان پور» در سرودن این شعر به مناسبت شهادت آقای «مصطفی احمدی روشن» به لحاظ محتوایی مردم طرفدار حق و حقیقت و بخصوص نسل جدید را مخاطب خود قرار داده و سعی می کند «راه اسلام» را که انقلاب اسلامی سی و اندی سال است که پیش گرفته و سعی دارد هرروز خود را بیشتر به این راه خدا نزدیک سازد ، را بهتر معرفی کند و با هنرمندی تمام شبهاتی را که دشمن از طریق تبلیغات رسانه ای به ذهن آحاد مردم جهان تزریق و القاء نموده با روشنگری از بین برده و بی اثر سازد .
شعر به چهار بخش تقسیم شده است :
*بخش اول شعر : تک بیتی که دارای چهار پیام است .
{که اگر در آهنگ هم دقت کرده باشید «حامد زمانی» هم به عنوان آهنگساز ، این تک بیت را تافته جدا بافته تر هم کرده است در مطلع آهنگش ، همانند یک عنوان پرابهت ! با افتخار با همخوان هایش همگی با هم پای شجاعت بر زمین کوبیدند و فریادش کشیدند تک بیت آغازین شعر«میلاد عرفان پور» را ! :}
۱-که اساسا این راه ما همان راه حسین (ع) شهید است ، همان ثارالله (خون خدا) پس اگر در این راه کسی از ما شهید شود و در راه خداوند توسط دشمنان ، خونش ریخته شود این اقتضای راه ماست . (ما از شهید شدن یارانمان در این راه نه می ترسیم و نه افسرده و ناامید از ادامه دادن راه خواهیم شد همگی انتظار شهادت را داریم و به آن افتخار خواهیم کرد.)
{در روز رونمایی این آهنگ در جشنواره عمار «حامد زمانی» موقع اجرا وقتی برای بار دوم اقب امام حسین (ع)(ثار الله) رو برزبون آورد با چنان آرامشی دستش رو روی قلبش گذاشت که تمام ایمان و حس آرامشی که نسبت به اون حضرت داره رو به مخاطب انتقال داد.}
۲-دشمن تنها جسم یارانمان را از ما می تواند بگیرد و این شهدا چون زنده اند با ما همیشه همراه اند .
۳- ای نسل نو! اکنون هنگامه و موسم فتح و پیروزی ماست و ما با شهادت یارانمان بیدار تر شده ایم .
۴-پس ، بسم الله ! حالا نوبت شما هم هست شروع کنید ! با نام خدا ! در تمام عرصه ها احمدی روشن بسازید که ما می توانیم .
*بخش دوم شعر : سفارش هایی که توسط یک پیموده راه ، مهربانانه و دلسوزانه به تازه وارد های این مسیر گفته می شود :
۱-در این راه هر گز نباید نگاه امیدوارانه ما به دست غیر و بیگانگان و دشمن باشد چون وقتی که بسم الله گفتیم و کار را شروع کردیم باید بدانیم که تا کنون به حرکت ما خدا برکت داده است و این وظیفه خود ماست که دست بر زانوی خود بگذاریم و برخیزیم برای اجرای فرامین خدا و پیمودن راهش و توسعه و آبادانی کشورمان . (کمک دشمن اصلا ! تلاش خودمون حتما!)
{«حامد زمانی»هم ملودی هشدار دهنده ای روی این بیت گذاشته برای مخاطب. موقع خوندن هم واژه «غیر» رو خیلی غلیظ ادا می کنه و« مبادا» رو می کشه که مخاطب یادش نره : «هرگززززز» رو !
«امیدواری ما» هم خیلی پر و پیمون ادا می شه تا برسونه این معنا رو که ما دستمون خیلی پره و حاجتی به بیگانگان نداریم و در مصرع بعدی هم روی بعضی از حروف واژه ها به شکل مناسبی تاکید گذاشته شده موقع خوندن….}
۲-رنج نکش ! بلکه فراتر از این ، با رنج بیامیز ، آن را در آغوش بکش و نترس ! تا از راه زحمت کشیدن و از رنج جاده و آبله دیدن کف پاهایت و تلاش های فراوان و مشق کردن این همه سختی های راه اسرار پایداری های نسل گذشته را بیاموزی.
۳- در طول مسیر این راه مدام و یکی پس از دیگری داغ کشته شدن جوان های کشورمان را به دست دشمنانمان دیده ایم اما به هنگام وداع با آنان و تشییع پیکرهایشان حتی یک قطره هم اشک افسوس ، پشیمانی ، ناامیدی و ناشکری نریخته ایم پس کسی هم اشک های ریخته نشده یک ملت صبور و پر غرور را ندیده است . هرگز !
۴-توصیف واققعیت های افتخار آمیز جبهه خودی برای هویت بخشی به نسل نو :
که ما بخاطر تمامی موفقیت هایی که تا امروز کسب کرده ایم و بخاطر تفکر الهی ومکتب قدسیمان ، همانند سروها سر بلند ، آبرومند و مفتخریم و همچنان تا آخرین نفسمان مثل کوه استواریم و این عدم سکون و منفعل نبودن و خروشان بودن ما و بی قراری انقلابی ما در برابر ظلم ، به خروشان بودن رودهای جهان شباهت دارد .
{یک ملودی شکوهمند ، هیجان انگیز و پر جوش و خروش و همچنین تکرار شدن این بیت نشون می ده که «حامد زمانی»این بیت و بیت بعدیش رو گل شعر «میلاد عرفان پور» دونسته و برجسته اش کرده و خواسته که مخاطب غرور ، افتخار و سربلندی و شعار ما می توانیم خودش رو هرگز فراموش نکنه . حتی جذاب ترین بخش اجرای ایشون در روز رونمایی این آهنگ هم خوندن این بیت توسط ایشون بوده .}
۵-و چون در طی این سال ها و پس از این زخم های پی در پی که بر پیکره روح و جانمان وارد آمد طومار صبر و بردباری ما بلندتر شده و به حمد الله جای هیچ گونه شکوه و شکایتی باقی نمی ماند چون صبر جمیل میوه مبارکش بوده است .
{زمان اجرای «پایداری» ، موقع خوندن این بیت لبخند رضایت و شکر به درگاه الهی روی لب های «حامد زمانی»نقش بسته بود. و بعد خوندن جمله «بلندتر شده طومار بردباری ما… » (لبخندی که نرم و آرام به غرور و افتخار در چهره و در حرکات دست ایشون تبدیل شد .)
جالبه که عبارت «طومار بردباری ما» رو ایشون موقع خوندن مثل خود طومار می کشن ، می کشن ، می کشن … با فراز و فرودهای مختلف انگار خلاصه ای از صبوری های ملت ایران رو توی این سی و اندی سال به نمایش می گذارن هنرمندانه !}
*بخش سوم شعر : در واقع تبیین کننده هویت رزمی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران و مکر دشمن و چاره جویی مبارزین است.
خصم و دشمن ما ، اگر با اسلحه شب و تاریکی و گمراه سازی به سراغ ما بیاید ما همه با «غیرت آفتاب» که همان سلاح روشنگری و هدایت و آگاه سازی است به دفاع از خود و مقابله با آنان می پردازیم . و در حالی که در انتظار غیرت اصلی آفتاب که همان خورشید موعود است هستیم در راه این انقلاب اسلامی همچنان شهریاری خواهیم کرد .
آتش دشمن ناگهان شعله خشم و نفرت خود را برافروخت تا مگر اینکه بتواند انگیزه ما را برای پیمودن این راه پر فراز و نشیب پیشرفت و ترقی علمی و اتمی از بین ببرد و به این «عشق» پایان دهد غافل از اینکه مصطفی احمدی روشن همچون ققنوسی که در شعله ها باشد ، نمی میرد که هیچ تازه جان می گیرد و هزاران هزار مانند خود را به این راه بزرگ رهنمون می شود.
*بخش چهارم شعر : به نسل نو می آموزد که تو کیستی و باید بعد از چنین حادثه ای به دشمنت چه بگویی !
به «ابو لحبان» زمانه بگو که «مصطفی» های دوران ، نور هدایت گریشان همچنان با ماست و آقای« روشن» ، مسیر روشن عشق به خداوند را برای ما به یادگار گذاشته است .
و به روشنایی راه شهریاری ما قسم که غروب آن «آفتاب غیرت ما» را کسی نخواهد دید ! چون هرگز غروب نخواهد کرد !
{ملودی ملایم و اطمینان آور و لبخندی شیرین و امیدوار کننده . یادتونه ؟}

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 24 تير 1393 ساعت: 21:13 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «رسم همسفری»

بازدید: 1338
دسته بندی: تحلیل آهنگ,,

تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «رسم همسفری»

بسم الله الرحمن الرحیم

یه نگاه کردن تو رو با کل دنیا عوض نمیکنم.خودتم اینو می دونی که هر چه شور و شوق دارم به خاطر تو هستش و نه چیز دیگه ای.ای همه زندگی و عمر من،فقط یه خواهش از  تو دارم: که با من بمونی و منو ترک نکنی.این بود رسم همسفری و با هم بودن،که بری و منو تنها بذاری؟؟مگه من تو مسیر عشق همسفرت نبودم،پس چرا منو تو این راه تنها میذاری و با خودت سفر نمی بری؟؟ نه!!! انگار دربدری و بی کسی تا آخر عمر قسمت من شده،خودمم اینو می دونستم ولی چه کنم،فقط باید آه بکشم!!!! ای عزیز من و ای گل نیلوفرم،میدونم که داری از پیشم میری!!!! با تمام وجودم در انتظار تو می مونم تا برگردی. اگه پیشم نباشی و با من نمونی،اگه بری و برنگردی،می میرم،خودتم اینو میدونی!!!! اگرم برگردی و بهم لبخند بزنی،با یه نگاه کردنت دوباره زنده میشم،خودتم اینو میدونی!!!

متن شعر آهنگ:

یه نگاهتو ، نمی دم به عالمی

خودت می دونی همه حس و حالمی

اینه خواهشم ای همه قرار من

اینه خواهشم تو بمون کنار من

اینه رسم همسفری

بری منو همرات نبری

قسمتمه دربدری

آره می دونم آه

ای گل نیلوفر من

داری میری از بر من

ای همه ی باور من

با تو می مونم

اگه نباشی ، اگه نمونی

اگه نیایی میمیرم اینو می دونی

اگه بیایی ، اگه بخندی

با یه نگات جون می گیرم اینو می دونی

اینه رسم همسفری

بری منو همرات نبری

قسمتمه دربدری

آره می دونم آه

ای گل نیلوفر من

داری میری از بر من

ای همه ی باور من

با تو می مونم

1rasmhamsafari

یادداشت:

آهنگ به مناسبت یک فیلم کوتاه به اسم “رسم همسفری” سروده و اجرا شده و به همین دلیل،اسم “رسم همسفری” به خود گرفته است.در این آهنگ از الفاظ  زیبا و عاشقانه ای استفاده شده است که یه زن(دختر) خطاب به شوهر(یا نامزد) خود می گوید.در واقع شعر آهنگ، گویا از زبان این زن است که برای معشوق خود سروده است. در اینجا  از دلبستگی شدید این زوج به هم یاد شده است و عاشق، گاها از جمله های”اگه نیایی می میرم” و  “قسمتمه دربدری” و … استفاده می کند بدین معنا که در غیاب معشوق و رفتن او،این مصیبت ها بر سر عاشق فرود می آید.عاشق دلخسته  تنها یک خواسته از معشوق داشته و آن هم این است که،او را تنها نگذارد.این عشق به قدری است که لفظ “یه نگاهتو نمیدم به عالمی” در شعر طنین انداز شده است.یک نکته جالب دیگر اینکه معشوق با صفت “گل نیلوفر” خطاب شده است که نمادی از زیبایی و کمال است و البته در ادبیات جهانی ،نیلوفر،برای کامل شدن معنوی،و زیبایی استفاده شده است.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 24 تير 1393 ساعت: 21:11 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

تحلیل و تفسیر شعر «لبیک»

بازدید: 1196
دسته بندی: مصاحبه,تحلیل آهنگ,,

 

تحلیل و تفسیر شعر: قطعه «لبیک»

نویسنده این مطلب سرکار خانم "مطيعا" هستند .

«حامد زمانی» نتیجه نهایی و گلچین نظر سنجی ای که از تمامی هوادارانش برای محتوای شعر این آهنگ خواسته بود رو به «علی فردوسی» تحویل داد و حیرت آوره که «علی فردوسی» تنها در هفت بیت این همه پیام های مهم و اتفاقات منطقه رو در چند وقت اخیر با هنرمندی ، به شکلی مختصر و مفید جا داده . شگفت انگیزتر از اون اینکه با وجود مصرع های طولانی در شعر ، فراز و فرودهای زیاد و گوناگون شدن مدام احساسات ، چیزی بصورت ناهماهنگ توی ذوق نمی زنه ویا به چیز دیگری وصله نمی شه . همه اجزا باهم چفت و بست هستن . همگن و هماهنگ .
کلا ضرب آهنگ زمینه ای این کار(البته به نظر بنده) ، صدا و حرکت «تاختن پر سرعت یک اسب جنگی» رو در ذهن تداعی می کنه که سربازی برش سواره و در حال آواز خوندن ! و«حامد زمانی» به عنوان خواننده این شعر فوق العاده ، مثل یک جنگجوی دلیر و شجاع با زرهی از نور حق ، که برای تاختن به دشمن پلید احتیاج به یه مرکب تیز پا و خستگی ناپذیر داره ، یه موسقی پر تحرک که شعر رو روی دوش خودش سوار بکنه ، می سازه تا این اسب تازه زین شده خوش ساز و برگ ، هر جا که شعر«علی فردوسی» بهش فرمان داد ، یک نفس و پر قدرت تا قلب دشمن بتازه !
البته «حامد زمانی» براساس محتوای شعر ، گاه سرعت حرکت این اسب رو کم و گاهی زیاد کرده . ولی در کل زیر وبم ها و فراز و فرودهای ملودی این آهنگ بیشتر از هنجره خود «حامد زمانی» که همون جنگجوی سوار براسب باشه شنیده می شه و درسته که حضور نمایان سازها رو خیلی نداریم اما به نظر بنده علت احساس «حرکت کردن» به هنگام شنیدن این آهنگ همین روش آهنگسازیشه . خلاصه «حامد زمانی» خودش که هیچ ، بلکه همه مخاطبان رو یک دور هم که شده سوار این اسب تیز پا می کنه وبا خودش تا نزدیکی های «حرم» برای دفاع از اون می بره !
- «علی فردوسی» زیرکانه برای جذاب تر شدن شعرش حرف اصلی خودش را همان ابتدا در بیت اول بی مقدمه و کوبنده بیان می کنه . و تلاش می کنه تا غیرت مخاطب خودش رو که شیعیان و اکثرا ایرانیان هستند برانگیخته کنه و به اصطلاح خونشون رو به جوش بیاره با چهار جمله ای که در بیت اول شعرش گنجونده !
۱- «اصلا حرم ناموس ما شیعه است» : یاد آوری یک مرزبندی شیعی . ۲- «ناموس آدم تو دلش جاشه» : برانگیخته کردن عشق و عاطفه در دل شیعیان .۳- «هر کی نگاه چپ بهش انداخت» : اتمام حجت با دشمن . ۴- «خونش باید پای خودش باشه» : تهدید کردن دشمن .
{ «حامد زمانی» هماهنگ با این چهار پیام ، چهار دفعه ریتم پیانو ! و همچنین چهار مرتبه لحن خوندن خودش رو متناسب با محتوای شعر و البته با خوش سلیقگی تمام ، تغیر می ده و ضمنا بسیار هم نرم وظریف و زیر پوستی ، از هر قسمت به قسمت بعدی می ره که این تغییرات چهار گانه خیلی ملموس نباشن تا بتونن ماموریت خودشون رو در قلب مخاطب به بهترین شکل انجام بدن ! در این میون ملودی ای که برای جمله عاشقونه شعر یعنی : «ناموس آدم تو دلش جاشه!» انتخاب کرده بسیار زیبا و تاثیر گذار از آب در اومده !
در روز رونمایی ، طراح صحنه ، همه چیز رو رنگ «شهادت» کرده بود ! «سرخ» ! شورانگیز و عاشقونه !
چهره و سر و ضع «حامد زمانی» هم مثل همیشه نبود ! انگار خودش هم آماده مبارزه شده بود ! بستن «سربند سرخ لبیک یا امام» بر پیشانی و پوشیدن «تی شرتی که روی قسمت سینه اش شعار مرگ برآمریکا بود» البته به زبون خود اون مستکبرها ! تسبیح فیروزه ای هم که مثل همیشه ، پیچیده شده ، دور مچ دست راست !
که هم «پیچک رونده یاد خداست» و هم «یادگار دستساز حضرت زهرا(س)» و هم همراه زندگی پهلوون لوتی و جوونمرد ما !
وقت شروع «حامد زمانی» از انتهای صحنه ، چند قدمی با افتخار و صداقت جلو اومد تا به همه دنیا بگه که «حرم» برای یه مسلمون شیعه ، حکم چی رو داره !
ولی این بار تمام دستش رو روی سینه اش نگذاشت بلکه انگشتش رو کمی روی سینه اش فشار داد تا نشون بده ناموس یه آدم واقعی چه جای عمیق و عزیزی توی وجودش داره ! و بعد در حال گفتن : «خونش باید پای خودش باشه !» انگشتان دستش رو به حالت گرفتن دسته یک خنجر به هم فشرد و محکم پایین آورد ! آره پایین آورد بخاطر این که وجود بی وجود اون ها پست و پایینه . پس خنجرهم باید پایین فرود بیاد ! }
-در بیت دوم «علی فردوسی» برای شجاعت بخشیدن به مخاطبش آخرین درجه قدرتمندی تسلیحاتی دشمن رو فرض می گیره (گیرم که تا دندون مسلح شن) و بعد قدرت همیشگی مردم ایران در سال های پس از انقلاب اسلامی ، یعنی دوعنصر «ایمان» و «غیرت» رو امیدوارانه و پر انرژی به اون ها یادآوری کرده و با افتخار به رخشون می کشه تا اعتماد به نفسشون رو بیش از پیش کنه و بگه : نترسید ! نهایتا اتفاقی که می افته اینه که یه جنگ بزرگ به راه می افته و تمام کافرها یک طرف و جمهوری اسلامی ایران هم در طرف دیگه با هم می جنگن و در پایان با این ایمانی که به خداوند دارید شما قطعا پیروزید و زورتون به زور بهترین اسلحه اون ها می چربه ! بخاطر همون «ایمان» و «غیرتی» که اون ها با تمام ثروتشون ، اون رو ندارند .
در واقع ، شاعر اینجا مخاطبش رو به اصطلاح «شیر» می کنه ! شجاع ، مغرور و پرصلابت !
و جالبه ! فکر می کنم اولین بار باشه که در شعریک ترانه پاپ ، اسم کامل «جمهوری اسلامی ایران» این طور با صراحت ، شجاعت و افتخار برده می شه ! مرحبا به «علی فروسی» !
{اینجا حضور یک ساز دیگه رو داریم (فکر می کنم ویلن باشه) و«حامد زمانی»، متناسب با عبارت «گیرم که تا دندون مسلح شن !» موسیقی رو از حالت درونی ، خارج و اون رو بیرونی و رزمی می کنه ، تا تصویر ذهنی شکوه سپاه دشمن رو بتونی توی ذهنت تصور کنی ! و برای شجاع کردن مخاطب واژه «گیرم» رو خیلی محکم و قاطعانه می گه ، جوری که انگار نه انگار که صرفا یه فرضه !
و بعد کمی کشیدن حرف «ا» در کلمه «تا» باعث می شه که از پایین به بالا مسلح شدن سریع دشمن رو مرحله به مرحله تجسم کنی و بعد با فشار و تاکید ، ادا کردن «مسلح شن» و بخصوص کلمه «مسلح» ، می خواد یقین مخاطب رو به این فرض بالا ببره تا وعده اون پیروزی الهی ای که بهش می ده ، توی دهنش مزه کنه !
و البته موقع اجرا با اخم و حالت بی اعتنایی در چهره می خواد بی اهمیت بودن این همه امکان تسلیحاتی دشمن رو در نگاه یک مجاهد واقعی ترسیم کنه . و بعد از اون وعده پیروزی و چربیدن زور ما ، که با مشت کردن دستش اون رو به همه نشون می ده !
کشیدن دو حرف «ان» در کلمه «ایمان» توسط «حامد زمانی» ، موقع خوندن و حرکت از پایین به بالای دستش برای به نمایش گذاشتن پررنگ بودن نقش«ایمان» در پیروزی مسلمانان ، اهمیت و والا مقام بودن «ایمان» در مکتب اسلامی رو به خوبی نشون داده .
قسمت بعد رو با دقت گوش کنید : «حامد زمانی» ، «اون ور تموم کافرا» رو خیلی جمع و جور و کوتاه می خونه برای نشون دادن این مطلب که : درسته که اون ها از نظر تعداد ، بیشتر از ما هستن اما در حقیقت و با نگاه بصیرانه که بنگریم اون ها خیلی کم و ضعیف هستن واز طرف دیگه عبارت «این ور! جمهوری اسلامی ایران» رو طوری می کشه و به زیبایی ادا می کنه که کثرت معنویش و قدرت و ابهتش ، بسیار خوب جلوه کنه !
واژه «جمهوری» با افتخار ، «اسلامی» با غلظت و تاکید و«ایران» به گونه ای بیان می شه که رفعت و پهناوری این سرزمین کاملا به رخ کشیده می شه و فریاد اسم این سرزمین ، توی آهنگ کاملا پرشکوه طنین انداز می شه !
و هنگام اجرا وقتی «حامد زمانی» کلمه «اسلامی» رو به زبون میاره به احترام قانون الهی ، دستش رو به حالت اشاره ، بالای بالا می بره : یعنی در مرام جمهوری اسلامی ایران ، این دین حقه خدا ، «اسلامه» که حرف اول و آخر رو می زنه !
و از طرفی هم انگار مثل یک داور منصف ، در انتهای مسابقه ، دست جمهوری اسلامی ایران رو به عنوان برنده حقیقی یک جنگ نابرابر ، با افتخار بالا می بره و به مردم کل جهان معرفیش می کنه ! }
-توی بیت سوم «علی فردوسی» می خواد دلبستگی و ترس حاصل از «جون دادن» رو در دل مردم از بین ببره !
پس این بار «جون» رو شیرین ترین دارایی انسان فرض می گیره . و بعد می گه که : انقدر دفاع از حرم اهل بیت (علیه السلام) و دفاع از مسلمانان و بخصوص شیعیان مهم هست که دادن این «جون» در راه خداوند در چنین شرایطی بسیار آسان خواهد بود . و در این راه به مردم شورانگیزی و نترس بودن می ده و اون ها رو ترغیب می کنه که با هر نفس فریاد بزنن : هرگز حرم تنها نمی مونه ! که دشمن پلید بتونه بره به سراغش !
{ «حامد زمانی» اینجا صدای گیتار الکترونیک رو هم توی آهنگش وارد می کنه . تا تداعی کنه در ذهن تو شلوغی میدان جنگ ، خشونت فضا ، صدای نبرد تنگاتنگ و نزدیکی به شهادت رو ! و با صدای فریادش به شکلی که انگار داره مثل یک فرمانده جنگی به لشگریانش فرمان می ده ! ترس رو به کلی از دل اون ها بیرون می کنه و قرص و محکم هم خودش می گه وهم از اون ها می خواد که این شجاعت قلبیشون رو بروز بدن و همگی باهاش فریاد بزنن : «هرگز حرم تنها نمی مونه !»
موقع اجرا هم «حامد زمانی» با حرکت دستش از مردم خواست که همراهیش کنن و باهاش این جمله شجاعانه ، امنیت آور و آرامش بخش رو فریاد بزنن ! }
{ بعد از این ، چند ثانیه ای موسیقی بی کلام این آهنگ رو می شنویم !
انگار داره صدای چکاچک شمشیرها می آد و صدای مبهم آواز سوزناک مردی به گوش می رسه ! آواز جنگجویی خروشان و بی باک که انگار در تند باد نبرد در حال تاختن به دشمنه ! }
- بیت چهارم : اینجا «علی فردوسی» مردم رو به ایستادگی دعوت می کنه و یاد آوری می کنه مقاومت رو در سخت ترین شرایط و در نبود امکانات ، مثل امام خودمون می شیم در ظهر عاشورا ! و شجاعانه و عاشقانه بهش وفادار می مونیم در شرایطی که همه پیمانشون رو باهاش شکستن و طمعکارانه و بزدلانه چشم هاشون رو به روی حق بستن ویزیدی شدن ! و او رو تنهای تنها گذاشتن !
{ اینجا موسیقی تا حدود زیادی آروم می گیره تا شعر پیام معرفتی مورد نظر اسلام رو برسونه : یک یاد آوری عظیم و بعد تجدید پیمان با ارباب ! صدای لطیف پیانو حاکم بر فضاست تا جو رو هر چه بیشتر عاطفی ، تو دل برو و تاثیر گذارتر کنه !
«حامد زمانی» برای القاء مفهوم «تداوم مقاومت» ، کل واژه «می مونیم» رو کشیده ادا می کنه طوری که رنج حاصل از اون ایستادگی هم منتقل بشه ! برام جالب بود ! بعد از این ، «یزیدی شدن» جوری ادا می شه که هم ابراز تاسف جدی برای مردم دنیا رو توش داره و هم بی اعتنا رد شدن از این اتفاق ! یعنی متاسف باش براشون ولی عیش و مستی حاصل از وفاداری به اربابت رو واسه خودت خراب نکن و تمرکزت رو برای پیمودن بقیه راه از دست نده !
و بعد دو باره چند ثانیه ، عاشقی خالصانه وعمیق از ته دل ! از ته جون ! در قسمت :
«ما نوکر ارباب ، مییی مونییییییییییییییییییییییییییییییییییم !!! »
ادا کردن حرف «ی» از عقب ترین جای حنجره و زیر ترین حالت صدای «حامد زمانی» !
اینجا دیگه تقریبا می شه گفت که فقط صدای «حامد زمانی» شنیده می شه . تا اینجور خوندن برای ایجاد رقت قلب و لطافت روحی ، تمام اثر خودش رو روی مخاطب بگذاره تا عمیق بودن و خلوص این ایمان و وفاداری ماندگار و عاشقانه ، به بهترین شکلی خود نمایی کنه ، بوسیله توانمندی تغییر صوت در حنجره یک انسان هنرمند و مستعد !
وقت اجرا ، «حامد زمانی» موقع گفتن ارباب ، به احترام امام حسین (ع) و نشون دادن مقام بلند مرتبه اون حضرت ، دستش رو از پایین به طرف بالا تا نزدیکی های سرش بالا برد وهمزمان ، با تواضع ، سر خودش رو پایین کشید !
و به جای هممون نوکری خودش رو در برابر ارباب به نمایش گذاشت و همونطوری که دستش به احترام امام حسین (ع) بالا بود موقع گفتن «می مونیم» آروم آروم دستش رو مشت کرد و انگشتانش رو محکم درهم فشرد به نشانه تحمل مختارانه و البته مفتخرانه تمامی رنج ها دراین راه پر فراز و نشیب ! }
-در بیت بعدی «علی فردوسی» هشدار می ده در مورد اینکه حمله به حرم و کشتار شیعیان ، تکرار مظلوم واقع شدن شیعه در طول تاریخه . آگاه باشید ! در واقع اعلام خطر و بیدار کردن حس مسئولیت پذیری و جواب گو بودن مردم نسبت به یاری طلبیدن امامشان. و سپس یک اتمام حجت : اگرحسینی هستید ! پس«بسم الله» بگویید و دفاع از مظلوم و مبارزه با دشمن را آغاز کنید !
(بسیار باعث خوشحالیه ! که عبارت های قرآنی ، عینا در شعر یک آهنگ پاپ به زیبایی گنجونده می شن . این برای فرهنگ سازی اسلامی عالیه ! و این حرکت نو در اشعار آهنگ های «حامد زمانی» باعث افتخار هوادارانشه ! )
{اینجا موسیقی دوباره پر تب وتاب می شه و تو به خاک و خون کشیده شدن مسلمون ها و بخصوص شیعه رو می تونی تجسم کنی ! اون خطر ، دلشوره و نگرانی به خوبی با موسیقی منتقل شده !
توی اجرا ، «حامد زمانی» موقعی که می گه : «تکرار مظلومیت شیعه است» انگشت اشاره اش رو به علامت هشدار تا مقابل صورتش بالا می آره و بعد این هشدار که : هواسمون باشه ! اگه نجنبیم به اندازه یک کربلا خون مظلومان ریخته خواهد شد .
و بعد با دست بازشده ای که از مردم کمک میخواد ولی چون نشونه درخواست کمک گرفتن امام حسین (ع) هست هرگز به طرف پایین نمی آد ! فریاد می زنه که : مردم این صدای «هل من ناصر … » ه امام حسین(ع) هست که داره ازتون کمک می خواد!
بعد با دستش حس برانگیختگی حسینی مردم رو بالای سر می بره !
و در حال «بسم الله» گفتن به نشونه عزم و اراده قوی داشتن و یک شروع مصمم و مقدس با نام خدا ، انگشتانش رو بصورت یک مشت گره کرده ، محکم و پر قدرت ، فرود می آره !
و درشیوه خوندنش ، تشویق می کنه مردم رو به قیام ! با کشیدن دو حرف «اه» درعبارت «بسم الله» با صدای زیر ، البته طبیعطا اینجا زیر بودن صداش به شدت «ما نوکر ارباب می مونیم» نیست چون میخواد عواطف عرفانی و خدا پرستانه مردم رو برانگیخته کنه ! پس اینجوری مناسب تره و ضمنا انتخاب صدای دو حرف «اه» برای تاکید ، بسیار مناسب بوده چون هم شکل ظاهری خود حرف «ا» و هم شکل دهان انسان موقع گفتن «ا» ، شبیه به آدمی هست که بلند می شه و می ایسته ! }
{ «حامد زمانی» بی معطلی اینجا روی بیت سوم تاکید می کنه و دوباره پر شور تر از بار اول می خونه که :
گیرم که جون شیرین ترین باشه! اینجا ولی جون دادن آسونه! / با هرنفس فریاد سر می دیم : «هرگز حرم تنها نمی مونه !»
ولی اینبار «تنها نمی مونه» رو با بغضی که نشونه علاقه و نگرانیه می خونه !
و این دفعه انگار خطاب به دشمن داره این بیت رو می خونه ! چون موقع اجرا ، مثل یک جنگجو برای حمله به دشمنش دور خیز می کنه ! و پر تحرک تر می شه . چهره اش رو اخم آلود می کنه و با حرکت دستاش خط و نشون می کشه و پر غرور و خشمگین ، مثل یک شیر پر هیبت می غره ! }
-و بعد «علی فردوسی» دروغ دشمن رو در مورد مسلمون بودن اون ها فاش می کنه و می گه که دست های پشت پرده غربی هر چقدرهم که وجودشون حاشا بشه بازهم پیدا و معلوم هستن !
{کلمات این بیت خیلی غلیظ و با تاکید بیان می شه ! بخصوص در عبارت «یه مشتی کافر حربی» ، تا حقارت ، چندش آوربودن ، نفرت انگیزی و کفر اون ها بخوبی منتقل بشه ! و بعد«دست های پشت پرده غربی» با تاکیدی هوشمندانه بیان می شه !
به هنگام اجرا باز هم انگشت اشاره برای هشدار و روشنگری را می بینیم که : این ها مسلمون نیستن ! با این که می گن : «هستیم .» و حرکت بالا و پایین ریز و سریع دست برای تاکید برآگاه سازی مردم .

labaiktahlil
و پوز خندی تحقیر کننده بخاطر حاشا کردن یک نیرنگ کثیف و آشکار ! و نشان دادن زیرکی و هوشیاری در چهره ! با تنگ کردن چشمان ، به هنگام گفتن «دست های پشت پرده غربی !» }
- «علی فردوسی» برای بیت پایانی شعر ، حرفش و دعوتش رو کاملا آشکارا بیان می کنه و می گه هم اکنون هنگامه قیام و مبارزه است و موقع« لبیک» گفتن به طلب یاری امام ماست . هر چقدرهم که راه مسدود و بن بست باشه ما باید بازش کنیم و ازش عبور کنیم و باید این وحشی های خونخواری که آلت دست غربی ها هستند رو هرچه زودتر سر جاشون بنشونیم .
{ همونطور که گفتم کشیدن «الف» در کلمه «قیام» بلند شدن و ایستادن یک انسان رو تداعی می کنه و«حامد زمانی» هم به هنگام اجرا این حرکت رو با انگشت اشاره دستش به خوبی نشون می ده . و تاکید می کنه روی کلمه «لبیک» برای بیان اهمیت موضوع و یاد آوری اون !
و انگار دست مردم رو آروم و آهسته گرفت و بالا برد تا گذاشته شن توی دست امام حسین(ع) و باهاش بیعت دوباره کنن و به ایشون یاری برسونن !
حرف «و» در کلمه «بنشونیم» و درکلمه «سر جاشون» طوری ادا می شه که انگار جایی که مخصوص اون هاست و باید همون جا نشونده بشن ، جای بسیار بسیار دوریه ! که البته همینطور هم هست جای اون ها قعر دوزخه ! حتی اگر دقت کرده باشید «حامد زمانی» موقع اجرا وقتی این تیکه رو می خوند ، هم دستش رو به حالت تو سری زدن پایین آورد و هم گردن وکمرش رو خم کرد و بعد با خشم و عصبانیت زیادی اون ها رو وحشی و آلت دست خطاب کرد !
یعنی آی مردم این وحشی های آلت دست آمریکا ، خیلی خیلی پست و حقیرن و جاشون هم پست ترین درجاته و ما باید به همون جای اصلیشون برشون گردونیم ! }
{ و بعد «حامد زمانی» برای سومین بار و برای حسن ختام آهنگش ولی این دفعه با انرژی و یقین و قاطعیت بیشتری می خونه که :
گیرم که جون شیرین ترین باشه! اینجا ولی جون دادن آسونه! / با هرنفس فریاد سر می دیم : «هرگز حرم تنها نمی مونه !»
و هر دفعه با شدت بیشتری ، به نشونه راحتی «جون دادن» دستش رو از سمت سینه اش به شدت به طرف جلو پرتاب کرد . و سرمستانه غرید وفریاد کشید که : «هرگز حرم تنها نمی مونههههههههه !» (۲) }

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 24 تير 1393 ساعت: 20:37 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

ليست صفحات

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 282
کل نظرات کل نظرات : 74
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 39

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 59
بازدید دیروز بازدید دیروز : 103
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 6
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 10
آي پي امروز آي پي امروز : 20
آي پي ديروز آي پي ديروز : 34
بازدید هفته بازدید هفته : 163
بازدید ماه بازدید ماه : 162
بازدید سال بازدید سال : 10287
بازدید کلی بازدید کلی : 744235

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 13.58.150.59
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز :

نظرسنجي

از کدام یک از بخش های سایت بیشتر خوشتان می آید؟

درباره ما

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حامد زمانی و آدرس hamedzamani-music.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود